- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за Ескапел
ОК, не съм трол, така че очаквам сериозни отговори (без рабалка или там както се пишеше оная с проблемите). С приятелката ми искаме да пробваме нещо ново - да правим секс и да свърша в нея, примерно 2-3 акта за деня и накрая да изпие 1 таблетка Ескапел. Бих желал да ви попитам ефектът ще бъде ли същия след повече от веднъж, и ако свърша в нея повече от веднъж, това ще намали ли действието му ? Мерси предварително!
П.п. за предпочитане е без догадки пр: "не знам, аз не съм сигурен, но според мен..." и т.н., нека не рискуваме, че нито ми се дават N на брой лева, нито ми се купуват памперси![]()
Не няма да намали действието но според мен не рискувайте да не стане някой гаф
Има друг вариант,противозачатачни , не са скъпи , до 10 -20 лева максимум и цял месец пие всеки ден по 1 хапче,най-добре да се консултира с Гинеколога си,повярвай ми ще се радвате на много много много от това което искате,а и не е опасно ,аз се мъчих да навия бифшата ми приятелка да мине на противозачатачни но тя не се съгласи много не сигурно и се струвало,погледни в интернет но определено е по-добрия вариант :P Дано съм помогнал
Вие добре ли сте с тия противозачатъчни и ескапели, бе?Как така от тъпото си желание да свършиш в нея ще й дадеш да пие нещо толкова вредно?Кажи на приятелката ти да прочете малко за тия неща, за да не я излъжат поне за в бъдеще, защото ако се уважава няма заради един идиот, дето иска глупости и не знае за какво става въпрос да рискува.
Не съм пила Ескапел, но долкото съм запозната, той не трябва да се пие повече от веднъж в рамките на 6 месеца. А ти искаш приятелката ти да го пие всеки път щом свършиш в нея? Ти добре ли си? Това е абсурдно.
Това, което търсите са точно противозачатъчните. Поинтересувайте се малко и най-вече се образовайте. Не мога да повярвам, че приятелката ти не ги знае тези неща.
Ти и приятелката ти сте малоумни, страшно е правите секс и не си раждайте бебе. Такива гени на света не му трябват.
Това първо.
Второ, да, Ескапел ще действа и за 2-3 акта, защото се пие до 72 часа след секс. Ти обаче сигурен ли си, че искаш да кихаш всеки път по 30 лв, когато правите секс? Даже не си проверил колко струва, ама правиш секс, майка му стара.
Трето - върни се на първото. Що не пробвате да правите секс и ако забременее, всеки път да правите аборт? Същото е.
Ескапел е средство за СПЕШНА контрацепция, пие се, ако е станал гаф и се пие до два пъти на година.
Трябват ви противозачатъчни, които потискат овулацията и по този начин въобще не позволяват яйцеклетката да се оплоди.
Пример: Ясмин. Струва 13-16 лв на месец.
Дано приятелката ти има поне умствения капацитет да запомни, че се пие всеки ден.