.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    И кое му е странното, ако е влязла в профила си от компютъра и после е забравила да излезе?
    момичето казва, че ползват един и същи интернет със сестра и на два отделни компютъра, а не е нормално активността на сестра и, която работи от другия, да се отразява на нейния, защото в първия пост тя казва, че в историята на нейния профил в youtube имало клипове, които тя не е гледала, и в историята на браузъра не откривала следи от такава активност, после каза, че някак си активността на сестра и от другия компютър се отразявало на нейния...

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    момичето казва, че ползват един и същи интернет със сестра и на два отделни компютъра, а не е нормално активността на сестра и, която работи от другия, да се отразява на нейния, защото в първия пост тя казва, че в историята на нейния профил в youtube имало клипове, които тя не е гледала, и в историята на браузъра не откривала следи от такава активност, после каза, че някак си активността на сестра и от другия компютър се отразявало на нейния...
    Според мен,ползват един и същ акаунт в youtube.Toва може би е имала и предвид,друг вариант просто няма.

Според мен,ползват един и същ акаунт в youtube.Toва може би е имала и предвид,друг вариант просто няма

ne polzvame edin i susht akaunt tq dori nqma akaunt

Banned
    Хаххааха, пиши още в тоя раздел и няма да е нужно да гледам комедии, за да се смея.

Мега фен
    Хаххааха, пиши още в тоя раздел и няма да е нужно да гледам комедии, за да се смея.
    смешкото си ти, казваш, че ти е смешно без да има видима причина?!, да не си ял много смях?!

Banned
    смешкото си ти, казваш, че ти е смешно без да има видима причина?!, да не си ял много смях?!
    Аз ако трябваше да обяснявам на всеки, на който се смея по каква причина ми е смешно, то трябваше по цял ден да обяснявам. Всичко, което си написал, цялото ти изказване е голям смях.
    ПП - пиши повече в раздел "Любов", за да могат и други хора да се забавляват.

Мега фен
    Аз ако трябваше да обяснявам на всеки, на който се смея по каква причина ми е смешно, то трябваше по цял ден да обяснявам. Всичко, което си написал, цялото ти изказване е голям смях.
    ПП - пиши повече в раздел "Любов", за да могат и други хора да се забавляват.
    то си личи, че просто нямаш никакво обяснение, и затова и не даваш такова

Banned
    то си личи, че просто нямаш никакво обяснение, и затова и не даваш такова
    Дори няма и да се опитвам да обяснявам нещо, на което знае отговора почти всяко 10 годишно дете. Тук съм, за да се забавлявам на тъпизмите на тъпунгерите, а над 90 % от написаното тук са пълни простотии.
    Последно редактирано от fuckdotnet : 09-18-2015 на 19:17

Мега фен
    Дори няма и да се опитвам да обяснявам нещо, на което знае отговора почти всяко 10 годишно дете. Тук съм, за да се забавлявам на тъпизмите на тъпунгерите, а над 90 % от написаното тук са пълни простотии.
    разправяй го на баба си, ако въобще и тя ти повярва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си