- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Може ли някой да ми хакне лаптопа от друг лаптоп
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Може ли някой да ми хакне лаптопа от друг лаптоп
 Може ли някой да ми хакне лаптопа от друг лаптоп
				Ot izvestno vreme mi se zapametiavat razni klipove vuv youtube koito ne sum gledala i mi pishe che sum gi gledala. Kato proverih istoriata na youtube vidqh che nqkoi e gledal ot laptopa mi razni tupi klipove. Ogato proverih istoriata na kompiutura ne mi pishe che sa gledani. Laptoput mi ima parola i NIKOII ne q znae taka che ne moje nqkoii prosto da si otvori laptopa i da pochne da gleda klipcheta. Moje li nqkoi da mi hakne laptopa ot drug laptop?

има два вероятни варианта, някой по някакъв начин да е ползвал твоя лаптоп, например брат, сестра, баща, майка, или др. роднина, а ако си го носила в училище, тогава някой от твоите съученици, след което да е изтрил историята на браузъра (ако имаш и друг браузър, провери и неговата история в случай че все още не си), другият вариант е някой да ти знае паролата в youtube, и да ти е влизал в профила и да е гледал разни клипове от твоя профил
Може би си го оставила включен и някой от семейството е ползвал ютюба. Иначе кой ще печели от тлва да ти го хакне???

Okaza se che poneje sestra mi e na kompa a az na laptopa i polzvame edin i susht internet nqkak tova koeto gleda tq se zapomnq na laptopa mi i obratnoto.

все пак е странно - по принцип не би трябвало да е така

момичето казва, че ползват един и същи интернет със сестра и на два отделни компютъра, а не е нормално активността на сестра и, която работи от другия, да се отразява на нейния, защото в първия пост тя казва, че в историята на нейния профил в youtube имало клипове, които тя не е гледала, и в историята на браузъра не откривала следи от такава активност, после каза, че някак си активността на сестра и от другия компютър се отразявало на нейния...

spored men e super stranno zashtoto i ot tela polzvam tozi internet i ne stava nishto podobno

Според мен,ползват един и същ акаунт в youtube.Toва може би е имала и предвид,друг вариант просто няма
ne polzvame edin i susht akaunt tq dori nqma akaunt

I az taka misleh dokato ne mi se sluchi

mislish che si izmislqm sichko shtot nqmam ko da praq li

Обяснява ти се на български език, че няма как да стане, а ако не си достатъчно хубава е нормално като ти е скучно да пишеш тъпотии, иначе щеше да се снимаш.