.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Чувство за вина след мастурбация/секс

Здравейте. Момче съм над 20г.
    Изпитвам вина в 90% от случайте когато мастурбирам и особено чувство за вина след единствения път в който съм правил секс. Първия път когато мастурбирах бях ядосан на баща ми, мисля че беше 6-ти , 7-ми клас.
    Не помня за какво ставаше въпорс, но дори се бях разплакал. Тогава исках да се успокоя някак си и когато мастурбирах
    не зная дали защото ми беше за 1път и беше непознато за мен се чувствах странно. Не беше удоволствие, а по скоро се притесних когато по ръцете ми полепна сперма. Почувствах някакъв срам и страх да не ме хванат какво правя.
    Възможно ли е да е заради това да чувства вина всеки път когато мастурбирам.
    Да като вида някоя хубава мадама си казвам, леле ще я изплюща, но ако нещата тръгнат да се развиват, в мен нещо щраква и изключвам напълно. Почвам да се държа неадекватно и отблъсквам...
    Дори в момента не знам дали си измисля проблеми или всичко ми е наред ... Не знам какво ми става, дръжа се странно

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Walle Виж мнението
    като вида някоя хубава мадама си казвам, леле ще я изплюща
    Може би ако замениш фразата "Ще я изплющя" с "Ще я опозная" нещата наистина ще тръгнат да се развиват.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Може би ако замениш фразата "Ще я изплющя" с "Ще я опозная" нещата наистина ще тръгнат да се развиват.
    Имах предвид че имам нормално сексуално влечение към жените. Не че тръгвам с тази нагласа

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Walle Виж мнението
    Първия път когато мастурбирах бях ядосан на баща ми
    едипов комплекс

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    едипов комплекс
    Напълно сигурен съм че не е това Просто казвам че бях ядосан малко по рано без значение на кой

Мега фен Аватара на Rabalka
    никва вина не изпитвам след секс или масторбация.Рядко се самозадоволявам де

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    едипов комплекс
    Охооо имаме си психоаналитик.. Едипов комплекс е желанието да се притежава родителя от противоположния пол и да се премахне родителя от същия пол.... Та къде в ситуацията на автора видя нещо подобно ??

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    никва вина не изпитвам след секс или масторбация.Рядко се самозадоволявам де
    Нормално, ти с тва се прехранваш...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Нормално, ти с тва се прехранваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си