- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
От лудницата се обадиха, искат си пациентите обратно.
и успокоителните също.
шизофренци.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Айфон 7 с парашут - хахахахаха
https://www.youtube.com/watch?v=D3J7R6WBJJc
това е същото като америкаците, които дали няколко милиона, за да направят химикалка с мастило работеща в Космоса, а руснаците просто използвали молив за тая работа.
Нали осъзнаваш, че това е просто concept art?
Като този клип, който преди се казваше Iphone 6.
https://www.youtube.com/watch?v=YbT0xy_Jai0
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Чувствам се като парцал. Боли ме всичко и ми иде да се метна отнякъде. Искам сок или някакъв плод.И си искам животинката да ме гушка и разтрие със обезболяващ спирт.
Чувствам се като прегазена с валяк.
Така се чувствам! - https://www.youtube.com/watch?v=1DfbhdG0tEk
видях един човек, който ми напомни за един друг човек и ми стана малко гадно... иначе като цяло денят беше поносим.
заобиколен съм от много хора, но проблемът е, че не са мои хора.. поне аз не ги чувствам като такива.. остана ми само един истински близък човек, с който за жалост се отдалечаваме и скапаният ми инат не ми позволява да го предотвратя..
днеса постъпих мн. долно, но ще се опитам да си поправя постъпката.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Този уикенд явно ще е доста академичен и няма да се случи така, че да пия. Всичките ми приятели заминават някъде, включително и Д. Викам си, ок, ще изляза с колегите, пиша им - единият ще пътува, другият е зле. :Д Така че ще се учи, което всъщност е прекрасно, защото ми е суперсуперсупер интересно.
Пък сама не обичам да пия. :Д
Ела с нааас ^^![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Адски ми е тъпо, че си губя времето... Хем нямам занимания в унито, щото не сме започнали още упражненията, хем времето е гадно и не става за излизане.
Разваляш й ученето ли?!?!?!?!
ПТ: Е, не бива просто ахахахаха. Сериозно, ако още веднъж го срещна някъде, се местя там, баси.Иии да, иска ми се. Четвърти път днес. Не е истина. :Х
След вчерашния отвратителен ден, днес ми е супер весело, жизнерадостно и тнт. И си намерих козметичка! Такава, която няма прекалено много клиенти и не се чуди как да ме вмести в графика и същевременно е добра. И ми е наблизо. Ииии дъа. Обичам В. <3
едит: Мда, хубаво е, че сам го забеляза. Мдаааа.
едит2: Бахти глупака. Не знам защо изобщо ме жегват такива неща. Тъй де, бахти глупака. :Д
Последно редактирано от Lilanda : 02-18-2016 на 14:10
За пореден път се убеждавам, че понякога малките неща оставят голямо впечатление
Dr. Gregory House
И по-добре можеше да е.
Пирогов майна.
Животът и моята собствена глупост ми помагат да си изкупя греховете
Днес направих алергичен шок от Манов мед. Not
Cool. Можех да не приемам повече от 1 лъжичка, но аз нали винаги трябва да експериментирам. Сега ми е много забавно като се сетя.
И оцених, че имам страхотни приятели, на които мога да разчитам...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мановият мед е ууууууниккааалееен !!!
Как може човек да направи алергия към такова нещо? И браво за приятелите !
Как ти се прояви алергичната реакция ?
Спокойничко ми е, няма да е задълго, знам си, ама се радвам за момента. Спя малко по- добре като че ли. Пак си имам някви епизоди, но не е като по едно време. Абе, не се чувствам зле поне.