- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
изписаха ме. very happpy
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Събирам гласовеУтре е финала. Мерси на всички готини пичове и пички за гласовете предварително и за тези, които вече дадоха <3 http://www.teenproblem.net/sv-valentin-2016/view/4.html
тази вечер общо съм -7 кюфтета и -7 филии хляб, бааааахти чуек
храната е най-злоупотребявания антидепресант :Д
Не съм клюкарка, но понякога просто информацията сама достига до теб, без да го искаш. Сега чак се чувствам гузно, че разбрах толкова строго секретна информация, която просто не трябваше да излиза от територията на случващото се. Вярно, че и аз бях в тази територия преди време, но сега се чувствам като външен човек и сякаш нямам право да знам тези неща. Но всъщност не аз трябва да се чувствам зле, а човекът, от който изтече инфото.
не знам как да го живея тоз' живот
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мина по-добре отколкото си мислех.
Налегнала ме е носталгията. Няма по-депресиращ сезон от пролетта, честно. Всички зимни спортове свършват през март и трябва да се приспособявам да живея без тях. Мразя слънцето, което по това време най-много изгаря кожата. Мразя, че е само привидно топло. Мразя влагата. Мразя дърветата, които се разпъпкват. И дъждовните червеи. Мразя пластмасовата надежда.
А носталгията ли? Искам да е както преди. Искам си старите моменти. Не. Дори да ми платиш, не бих се социализирала. Не е същото. Аз не съм същата. Отдавна надживях тези лапешки алкохолни вечери. Ъх.
много съм доволна от резултата, но се убедих, че трябва да гледаш, защото всеки си представя своята гледна точка в своя полза и не знаеш на какво да вярваш. а коментаторите са под всякаква критика, мисля си, че дори аз бих се справила по-добре... сега чакам да стане време да си измия косата и да видя дали съм уцелила цвета.![]()
Пфф, чувствам се като парцал в момента, честно. По-объркана просто няма на къде да съм и щото преди това нямаше достатъчно филми, вчера трябваше да направя супер голямата глупост пияна, та да усложня още положението. Събудих се още по-крива, отколкото заспах. Искам да се наплача и да заспа пак, ама и т'ва няма да стане, все тая, де.
А стаята ми е с главата надолу и не знам от къде и как да я захвана. Все ще трябва бързо да реша, де, защото не е много яко частите от секцията да са ти разпръснати по средата на стаята, а съдържинието им да е складирано под леглото ти за дълго време. Като гледам няма да мине без да купувам от другата боя, че трябва да оправя пораженията по стената.
И физиката трябва да я захвана, че не останало време, ама това ми е най-малкия проблем точно в момента.
Пфф, много съм крива просто, много ми е кофти в момента. Ама айде, както са казали хората, утрото е по-мъдро от вечарта, ще се наспя хубаво и да видим на сутринта дали ще мога да измисля от къде да го захвана да си подредя живота и какво точно искам, че ако не направя нещо съзнателно скоро, усещам, че все по-объркани ще стават нещата. И при първа възможност ще взема да избягам от Пловдив за един ден, току виж съм си подредила малко мислите.
Когато си кажеш 'спирам мача, то няма кво да стане' и Азар вкара втория си гол за сезона.![]()
Иначе много ме радва колко е щастлив, хубаво е да знаеш, че си причината за нечие щастие. :3 Трудно ми е да повярвам, че това се случва. :Д Щом аз съм останала без думи, положението е страшно. ;д
Челси имат шанс да се спасят от отпадане.![]()
П.С. Абе, замислям се, че като че ли най-добре ще ми дойде да се опитам да разкажа всичките филми на някоя неутрална жертва, поне да чуя от страничен наблюдател, че има измъкване от цялата бъркотия + някой и друг съвет. Ама всички са или пряко и косвено свързани със ситуацията, или не са ми достатъчно близки за да ги моля за такова нещо, или има няк'ъв друг проблем, ама ще видим, имам няколко индивида на ум, ще видим дяли ще се реша за някой от тях.
резултатът ме удовлетворява, можеше и по-наситено да стане де, но явно косата ми не е достатъчно светла... следващия път смятам да си взема русо, белким го докарам тоя меден отенък най-накрая.