- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
може би добро лекарство с/у лошото настроение е лопата, лозе, и тежък селски труд. яко селски труд.
вече сериозно си го мисля.
иначе само си пълниш главата с глупости.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Това шибано коляно пак ми e** м****** и не мога да го трая вече. И като знам, че утре като ида на лекар и тъпака пак ще ми каже че нищо ми няма и ми расте крака, или е от лошото време, без да ми даде направление за ортопед, още повече откачам. Ако иска да изчакаме да ми се откачи тъпачката и тогава да ме прати при специалист... Ама каквато държавата, такива и лекарите.
"Ако те допусна, моля те, моля те, моля те, не бъди грешка." Това търся от 2-3 седмици насам. Точно това са думите, които описват настроението ми в близките няколко седмици. Иии да, само той може да ме развесели така след като съм изпаднала пак в онези мини-депресийки, през които се сещам за какви ли не тъпотии, включително и отдавна минали такива. Мда, определено го бива в това. ;д Не само че го бива, ами наистина не съм се смяла така от супер много време.
Иии да, мисля, че се чувствам малко по-добре относно това. Макар, че наистина се надявах да ми звънне. И се чудя наистина какво се промени в рамките само на няколко дена. Вече седмица. Дано да е само моментно, дано всичко да е в главата ми, наистина държа на този човек, но в момента не мисля, че аз съм тази, която трябва да се бори за другия...
За психолог съм честно...Аз съм тотален малоумник който не може да се държи нормално, станал съм безчувствено копеле. Честито на всички мой бивши, успяхте.
Най-накрая дойде нещо хубаво в живота ми и аз го отблъснах...because i'm fucking FREAK!!!!
Тези дни ще се напия като свиня, да натровя хубаво тази прогнила душа...
Последно редактирано от ForzaFelipe : 02-22-2016 на 21:42
Чак не мога да повярвам,че го казвам, но от много време не се бях чувствал по този начин. Толкова разсеян, не можещ да си събере мислите за определен период от време, да мисли за едно и също нещо постоянно и по цял ден... хах.
Нямам търпение да се прибера.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
когат си горд, че това ти е мнение номер 3000 и осъзнаеш къв калтак си и как имаш 3000 мнения и видиш някаква си тори с 13 хилки и си мислиш кво не ѝ е наред
#койтоползвазапетайкиепед л @ричибичи
Перфектно![]()
Чувствам се като на посещение в лудницата. Тая нормална ли е, ве?! :ддд Кво става в тая лекция?! :дд Поне смеха е здраве та ще се оправя по-бързичко именно заради нея.
Много пъти ми се е искало да кажа майната му на всичко и да отида да живея в някоя студена планина далеч от цивилизацията, но уви, трябва да са 'развиваме'.
Настроението ми от вчера е аналогично с днешното. Не знам как да супресирам стреса. Три дни в сф и вече искам далеч.
И аз си мечтая как ще замина на някое ново непознато място, където ще си бъдем само двамата сред природата.Dreams are for free...
иначе както предполагах, нищо ми нямало, като стоя със свити крака и после било нормално да има дискомфорт заради кръвоснабдяването... булшит. Тогава що само аз го имам тоя дискомфорт?! Ама майната му, ще си я карам така. Поне бележка си взех, ама тъпата сестра ми обърка името така, както досега никой не си го е представял... Живи и здрави.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
днеска ми тръгна мн. на зле, всички се държаха мн. троснато с мен, дори няк'ви хора, дето не ги познавам, примерно продавачи, касиери. как да не вярвам в съдбата и в знаците
по път за уни видях мн. мн. пиян човек и се чудех дали да помогна, ама избрах да си хвана рейса (кофти човек, а), на връщане пък засякох някакъв плъх в градската джунгла.. постоянно изтървах рейсове днес, падаше ми и кръвното, абе ебаси.
и главата ме боли, и вина ме преследва.
като се наспя и утре като стана, мисля че всичко ще е много по-различно и дано![]()
Последно редактирано от jghgh : 02-23-2016 на 18:35
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много ревлива вечер. Комшиите готвеха нещо с чесън и като се омириса целия хол, ми залютя и заревах.
После ревах от смях, от доста време не ми се беше случвало. Братовчедката гледала компилация на най-тъпите отговори във всички издания на "Семейни войни". Задават въпрос "В кой месец от бременността започва да личи корема на жената?" Отговорът ме размаза, по-тъпо нещо не бях чувала.![]()
ОТКАЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИХ ЗНАМ, ЧЕ НЕ БЯХА ЗАЛОЖЕНИ МОИ ПАРИ, НО ВСЕ ПАК ПРАВЕХ УСЛУГА И ЗАК'ВО?!
ИМАТ БРОД ТОП, КОЙТО ПУШВА, НЯМА ОЧИ, ГЕМ НИЩО, АЗ КЕРЯ БОТЪМА С ЕДИН ШАМАН КАТО ИЗТРЕЩЕЛИ 10 МИНУТА 13 УБИЙСТВА/ 0 умирания при мен , ЕМБЕРА ГО НАХРАНИХ КАТО ЖИВОТНО, ЗЕВСА ОТ МИД МИ КРАДЕ, ЛАЙНОТО РЕФРЕШЪР ЩЕ ПРАВИ И ЗАК'ВО? НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВЕШЕ, СМЕНЯХ 3 БИЛДА, ПРИКЛЮЧИХ С 2 БФ, ТРАВЕЛИ 2ри левъл, МКБ, ДЕДАЛЪС, ДИВИАЙН и погълнат муунстоун, и пълен сташ с нещица като десолатор, мьорнир, асаулт дори и линкин... с 10к голд и к'во ЕДИН ФЕЙЛ ЗА ЦЯЛА ИГРА, ЕДИН ФЕЙЛ И ТОВА, ЧЕ 2МА ОТ ОТБОРА БЯХА АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ МУ КОСТВАХА НА ПИЧА ПАРИЧКИТЕ, ЧАК ЖАЛ МИ СТАНА ДЕБА... 97 МИНУТИ КЕРЯ КАТО ИДИОТ, А МОИТЕ СИ БАРАТ КОСМЯСАЛИТЕ ТОПКИ МАЙКА ИМ ДЕБА.
Valve трябва да провежда тест за интелигентност при сваляне на интелектуални и стратегически игри като dota 2 & CS:GO
уж са му приятели, ама ако не можехе да си изкарат теста нямаше да играят и така ние щяхме да бием най-вероятно.
Трябваше ми САМО ЕДНО ДОБРО СЕМИ КЕРИ, С ЕДИН ДОБЪР ДЖЪНГЛЪР И ШИБАН НОРМАЛЕН МИД, НЕ ЗЕВС 1СТ ПИК. А той малко си заслужи загубата на парите, щото тъпака не е никакъв капитан да ги пита к'во им се играе.... ПИКВАЙ ИМ СПОРЕД СИТУАЦИЯТА БЕ ТЪПНАР. изпотих се. толкова напрегнато като знам колко пари висят. и накрая кур, утре реванш.
трябваше да изпсувам някъде, пишейки да не събудя орталъка.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-23-2016 на 21:59
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нда, когато си мислиш, че няма на къде по-зле да стане всичко и то става. Разбира се. Искам си филмите обратно. За тая тема май се сещам само когато ми е шибано.
Но наистина, не съм сигурна кога ми е било по-гадно. И в момента се надявам да се получи нещо, което вече е пробвано и не е сработило. Изплаках си очите вечерта, сутринта също, пропушип покрай всички гадости, но по-късно ще ги спирам. Ся само ми остава да се надявам на няк'во шибано чудо. Нда, супер.
Последно редактирано от mayaaa : 02-24-2016 на 12:58
Не го бях виждала в тая му светлина, малко ме стъписа. Къде е спокойното, свито момче, което познавам?
И оня другия и той, цял ден го срещам на супер нелепите места, по едно време си мислех, че ме преследва. :Д
Иначеее много се зарадвах, че го видях, направо ми оправи деня, който и като цяло не беше лош, нооо...Ще е хубаво да се видим и за по-дълго, не само "Кво праиш тука?!" :Д
Общо взето днес ми върви на едно име в лицето на трима човека - Георги. Остава довечера да пиша и на 4-тия и картината ще е пълна.![]()
Без повече изненади днес, прибирам се, започвам да уча и после ще тренирам. Ако остане време и да почета, ще е супер. :3
Имам си вече входящ номер, остана ми само да ида да се изложа и нашите да си искат парите за изпита.![]()
Ходихме до началното ми училище, доста спомени изплуваха, имам и папарашка снимка как решавам задачи на дъската с квадратчета.Следобеда като ми се приспа... И това гадно време ми стана още по-сдухано. Но пък се повозихме малко с мечката след часовете, та си направихме традиционния автомобилен купон.
Вече втора поредна нощ сънувам неща, които ми се случват след това през деня... Нямам навика да тръгвам да ровя по съновници или да разгадавам сънищата си, но пък като го пресъздавам едно към едно няма как да не ми направи впечатление.
Също днес научих много изненадващи факти за хора, които познавам от много време и винаги съм знаела, че тези неща са необичайни за тях.