- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Отдавна не бях имала такъв ден. Даже никога.
Явно не мога да вирея на високи температури. Днес се чувствам значително по-добре. Вчера имах някакви пристъпи на задух най-вече в шибаните автобуси сякаш не мога да вдишам с нормалният си капацитет. Няма нищо по-освежаващо/ободряващо за белите ми дробове от студения снежен въздух. Жалко, че вероятно сняг ще има чак следващия сезон. Даже година, щото помня, че в ниското наваля едва след нг. Нвм. Лека-мека.
Това да обикаляш от маса на маса не си е работа. Доста по-трудоемко e, отколкото изглежда отстрани.
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-24-2016 на 20:32
Welcome to the Jungle...
anywhore
Последно редактирано от Rakshy : 02-24-2016 на 23:32
Втръсна ми да мълчи за без нищо, сега и аз мога пък. Още ми е бясно от снощи насам.
Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/
Понякога са чувствам прекалено умна /не е правилната дума, но не са сещам за друга/, ахаха. Ако бях двуполово същество, щях да се сношавам постоянно и само със себе си :д
Аман от дребнави, глупави, клиширани същества, на които най-виШото нещо, на което е способна нервната им с-ма е да пазят равновесие като се изправят. Баси. Обичам са.
Иве, недай така сама. И Галакси си пада по момиченца...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
абе всички прости ти, ама да не излезе после, че и ти не си по-различна в много неща.
самовлюбеността не води до висини.
веднъж кажеш ли - аз знам, аз научих - тва е края на развитието ти.
Сутринта бях като телефонистка... Ей, хора, станах рано, защото обещах, че няма да спя докато на толкова важен за мен човек му предстои такова нещо, моралната подкрепа и надъхващото съобщение са от голяма полза. Даже бях готова да не ида на училище, за да бъда и на мястото, но се разминаха нещата. Не съм се събудила в ранни зори, за да говоря по телефона. Едва завърших 30-минутен разговор и ми се обадиха да ми разправят почти един час рандъм неща, а аз, като примерна приятелка, нямаше как да оставя детето само. А в личен план здравата закъсах, кофтито е, че не аз изядох дървото, а човекът, който се опита да ме покрие. Сега ми е супер гузно и не знам дали има начин да се реванширам.
не е лъжа че като си изгубиш здравето и тогава почваш да го цениш
:/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да, от алергията - да, но откакто са ме изписали все ми се вие свят и съм уморена, както и да спя и каквото и да правя.
кръвното е почти постоянно ниско, дори да си подслаждам живота, въпреки че сега развих отвращение към някои храни и абсолютно нищо не ми се яде. гледам много зеленчуци да ям, за да си набавям витамини. и последното оплакване е, че имам няк'ви неща на сърцето, стяга ме, подскача и т.н. - но от време на време;
мисля, че ще отшуми, и че е заради антибиотиците. кой знае какво са ми вливали. все пак медицината просто отстранява причините/болестта, но не води до здраве. имунитетът ми сега е някак на 0..
преди малко тренирах малко и живнах и може би ще трябва коренно да си променя начина на живот. преди толкова си хвърлях здравето на улицата, не ми пукаше нито как ям, нито как спя.
ама това нещо ме промени доста.. и уплаших ли се, не знам.
благодаря, че се интересуваш.
много е мило и човешко от твоя страна..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скоро май не съм се дразнила толкова.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (