.
Затворена тема
Страница 123 от 145 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 3621
    Мега фен Аватара на tori
    Последните 2-3 дни са баси противните. Тъпо ми е някво, самотно...

Мега фен Аватара на Rakshy
    пак са изтощих мааму деа

Мега фен Аватара на divergent
    Гледах хубаво филмче с хубави момченца.
    ПП: Момченцата бяха във филма, не при мен. :д

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ся видях, че сте писали назад. Имах предвид, че харесвам само себе си, намек за аЗсексуалност, а не, че не харесвам теб
    дано просто се правиш на недостъпна и не си поредната отрязала ме ;/

Мега фен Аватара на solo_
    никак...
    Последно редактирано от solo_ : 02-28-2016 на 01:48

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оф, тая порода - майсторите, са много дразнещи същества, честно... Ся, като си поел ангажимент трябва да си го спазваш, а не хората да те чакат по един час и отгоре. В крайна сметка аз съм спала 6 часа, за да мога да стана на време да сложа найлон в стаята, да махна контактите и с удоволствие щях да си взема още един час в сън. Ама не, вчера "аз по всяко време мога, когато кажете", раздразних се.
    А другия въпрос си стои отворен, поуспокоих се малко, но пак ми е много шибано. Дано да се намери начин, дано, но да, чакам си чудо...

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Гледах хубаво филмче с хубави момченца.
    ПП: Момченцата бяха във филма, не при мен. :д
    Я кажи кой филм

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аз днес си пътувам едно 3-4 часа до баба.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    дано просто се правиш на недостъпна и не си поредната отрязала ме ;/
    Не, разбира се.

Малко са нещата, които ме впечатляват и на които се възхищавам. Damn, скоковете на петър превц ми действат на... сякво ниво.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Я кажи кой филм
    The Riot Club
    доста са сладникави пичовете и да ги вземеш за мъже не стават, но пък за гледане са екстра!

Днес ми беше толкова скучно и мързеливо, че чак излязох, навъртях около десетина километра пеша, че даже и на открития фитнес висях малко. Като се прибрах кантара показа минус два килограма... От утре съм решила всяка сутрин да ходя там за по час, пак се амбицирах да тренирам нещо. Като се прибрах се изкъпах, сготвих си и седнах да уча по География... Не мога да се позная направо, мързела те кара да работиш.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Нощна Варна е хубава, но, мамка му, искаше ми се да мога да си излизам на терасата без да ме е страх, че после трябва да си гоня прилепи от стаята.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Иска ми се да беше до мен в момента. Пфу. От утре започвам да правя опити за изобретяване на телепортация. :Д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Иска ми се да беше до мен в момента. Пфу. От утре започвам да правя опити за изобретяване на телепортация. :Д
    +100000000

ОН: Тори пак е с 38,4 температура. Е, браво! Ш се гръмна вече!

вчера бях на рожден ден, и тя беше там, уж вече не мисля за нея, не се интересувам от нея, но заради нея през цялото време ми беше тъпо вместо да се позабавлявам.. тъпото ѝ държание към мен ме дразни и то много, явно не съм я забравил щом заради нея ми е тъпо..
    иначе ми се спи много, май ще си лягам, лека от мен!

страхът уж е лош съветник, а се водя само по него.
    ебаси..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ...нищо друго не е в състояние да ми оправи настроението. Макар и леко унил в момента, съм безкрайно щастлив. Не остава много и нямам търпение.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аха, нда, на 13-ти трябва да съм на 2 места едновременно... И как ще стане тоя номер. То пък поне да беше близко, ама от Бургас до Пловдив... тцт. Присъединявам се към изобретяването на телепортацията.

И на мен ще ми е много полезно телепортирането, искам да се включа в екипа по изобретяването!

Събуждам се и ме посреща новината, че Лео спечелил Оскар... Добре, че му го дадоха, че пак щяха да го съсипят от подигравки иначе. За мен момчето си заслужава де, ама не за тази роля, а за поддържаща в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Ама карай, важното е да си има. Много ми беше забавна речта му, не знаеше къде се намира човека, сигурно си е представял, че е на конкурс за красота, какви бяха тези речи за глобалното затопляне и планетата... И наблегна, че не приема за даденост вечерта, така добре знае, че е точно подарък, ама пак се самонавива

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Аха, нда, на 13-ти трябва да съм на 2 места едновременно... И как ще стане тоя номер. То пък поне да беше близко, ама от Бургас до Пловдив... тцт. Присъединявам се към изобретяването на телепортацията.
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    И на мен ще ми е много полезно телепортирането, искам да се включа в екипа по изобретяването!

Събуждам се и ме посреща новината, че Лео спечелил Оскар... Добре, че му го дадоха, че пак щяха да го съсипят от подигравки иначе. За мен момчето си заслужава де, ама не за тази роля, а за поддържаща в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Ама карай, важното е да си има. Много ми беше забавна речта му, не знаеше къде се намира човека, сигурно си е представял, че е на конкурс за красота, какви бяха тези речи за глобалното затопляне и планетата... И наблегна, че не приема за даденост вечерта, така добре знае, че е точно подарък, ама пак се самонавива
    Стига сте плакали. И аз искам да се появи телепортацията. Само ме спонсорирайте и започвам проекта. Трябва ми само една огромна лабораторийка,една големичка звезда енергия и най добрите спецове по елктроника,елементарни частици и генетика...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Еееей, голям екип станахме. Много сме, силни сме!

Майче, ела в Бургас да се видим.

ПТ: Когато се зачетеш и не усетиш как са минали 2 часа. Незаменимо. Усещам как тия 5 дена само това ще правя. :Д Не че е лошо де, но ще гледам да го избегна, все пак не отивам на клуб по четене.

#малкитенеща :3

едит: Ааааа ядосва ме с това държание вече...
    Последно редактирано от Lilanda : 02-29-2016 на 15:52

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Взех окончателното си решение. Олекна ми много, сега усещам как се концентрирам върху други неща и действам все едно имам време, както и си е. Толкова е прекрасно да усещаш как се развиваш.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Много обичам да ми казват, че съм за операция...И те все такива готини...на интересни места...Този път обаче ще е явно по-сложно възстановяването. Нямам търпение да се впусна в тази гадория...Да видим кога ще е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си