- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Оня просяк ако още един път посмее да ме закачи или да ми каже нещо най - селски и чистосърдечно ще му извадя ножа да го видя дали ще ми се отваря толкова.
^това звучи психопатско, YSMF
а divergent е нова във форума, но след някакво време ще спре да й прави впечатление агресията![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така. Вече е официално.
ПП: Няма нищо по-хубаво от тънки стени, интересен разговор и познати лица.![]()
Относно тая теза, която гласи че не тр да страдаме за хората които не ни обръщат внимание а да се огледаме и че около нас е пълно с такива които ни искат
ще кажа че това си е точно така, НО не е вярно че тия които ще са около нас ще ни правят щастливи
около мене има от време на време такива и мога да кажа че са леснодостъпни и затова скучни, откарваш някакво време с тях и после просто не виждаш смисъл да си общуваш вече с тях, издразват те и пак си в дупката
Та все още не мога да намеря отговор на въпроса дали е по-добре да си сам или с лоша компания
Повръща ми се всеки път след мисълта. Не мога да ям. Не мога да спя. Не мога да мисля, поне не и за друго.
Мисля че я изпуснах.. Най-ценният човек в целият ми живот и мисля че я изпуснах. Не взех шансът когато ми беше предоставен.
Не знам кой ще прочете за това, не знам дали някой въобще чете неща тук, не знам дали има още хора в този сайт, но ако някой е минавал през нещо подобно моля ви кажете ми. Кажете ми как да спра да се приспивам със сълзи; как да спра да мисля за самонараняване; как се излиза от черна дупка?
Честит празник, дами.
Бъдете винаги обичани, усмихнати и щастливи
Аз се чувствам добре, остана само да свърши семестърът и ще съм още по-окей.
Принципно не бях настроена да празнувам, но така се получи. Оказа се вярно, че има хора, които от разстояние могат да те направят по щастлив от всеки друг, който е до теб. Едно обаждане сутринта ми оправи целия ден. Имам си и лале.
Честит празник на всички празнуващи форумни дами, бъдете щастливи и много обичани!
http://www.gol.bg/milan/2016-03-08/i...snimki-i-video
Дядо с внучката си - колко мило.
Много обичам да водим такива разговори. Не искам да се притеснява за такива неща. Всичко ще бъде както трябва, никога не съм бил по-сигурен. И всичко ще се нареди както трябва, защото ще го посрещнем заедно.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Lawl няма женско приятелство
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може би наистина няма. Още от училище се движа в момчишка компания. Сега в уни същото. Женските са такива кокошки. Никога не бих станала хомо.
А тази шарапова е голяма шматка.
Нвм, снощи прекарах хъ-хъъъъ <3
Ся съм уморена от недоспиване. Отивам да кисна в банята и лягам!
Наистина му хлопа дъската. Много е зле горкия.