- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Имам абсурдна тема и още по абсурдна теза по тази тема, и със сигурност няма да се гледа с добри очи от някои хора, НО аз съм много доволна как се получи, първо, че свърших работа за 2 седмици и повече в рамките на 2 дни и второ, че дори и да се приеме от някой за неуместна, темата е много интересна според мен и определено е актуална. Чак нямам търпевие да я представя утре. Тази година наблюдавам как притестеното пред публика момиченце малко по малко изчезва и това много ме радва.
от тоя живот съм с впечатлението, че добро и зло има и те са в постоянна битка, и че няма значение колко много лъжеш или криеш, истината винаги излиза наяве, и дори да боли, тя те лекува, тя те прави свободен.. и те така![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много е жалко от нейна страна. Много. Вчера цял ден бях разстроена заради нейните глупости, няма да си позволя и днес да е така, но наистина съм разочарована. И не че вчера не бях, просто днес вече чашата преля.
Просто когато Коселчо си науми да прави нещо, нещото се случва. Супер много се кефя на тези на пръв поглед дребни успехи, които всъщност са големи постижения за индивидуалната личност.![]()
Прави ми се нещо, но не съм сигурна точно какво.
За пореден път съм изумена от простотията във фейсбук... Колко висок трябва да е коефициента ти на интелигентност, за да постваш статуси на кой прощаваш и кой молиш за прошка? Много ми е тежко, че не съм на това ниво и аз и никой няма да ми прости. Простете ми, съфорумници, за обиждащите Ви или смущаващи мнения, и аз Ви прощавам. И моля не публикувайте такива статуси, ами идете на гости на баба и дядо.![]()
Indulgentiam absolutionem er remissionem omnium peccatorum vestrorum.
Винаги нещо се преебава, нищо не мога да направя като хората, от некадърност ли е, карък ли е не знам.. Утре пак на даскало, пак трябва да ги трая цял ден.. В момента искам да си лежа, да си слушам музика и да си мързелувам.
хмхмхм
имам си идейка
но ще мога чак лятото да я осъществя
и ще трябва да се пазя от вредни мисли за нея, защото ще спра да уча, а не бива
обаче ще е яко, ако стане, трябва да го помислим и изпробваме и да го доизмислим най-вече, де
ох, развълнувах се днес
Хахахахах, ся ш го играем обидчиви. Ей, боклук, не помниш кой ти бърса гъза сумати години. Много се е взела на вътре като харчи чужди пари, ми се струва. ДОВИЖДАНЕ! Хубаво е боклука сам да се изхвърля.
Обичам я.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Юхууу, зъбите ми са в прекрасно здраве. Ползотворен ден. Чакам планица <69