.
Затворена тема
Страница 136 от 145 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 3621
    Супер фен
    "Дядо Петър се усъмни в резултатите от реформите в образованието, чак когато видя написано на стената "ХОЙ"."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от hardstaily Виж мнението
    радваш се, че е жива или се съгласяваш с написаното.. защото, ако е второто, само аз мога да я обиждам :/
    Давай!. Приготвил съм пуканките....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    радваш се, че е жива или се съгласяваш с написаното.. защото, ако е второто, само аз мога да я обиждам :/
    Пипилота как си ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    но поне си жива.
    каза тя и се усмихна ехидно

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пих едно, успокоих се. Страхотна разходка си направихме, можеше и да не ми се развали колата баш като я взема, но хайде... Обичам да гледам как ми мъкнат колата с пътна помощ...Чудя се дали ще се случи да излезем и аз да съм в състояние да мисля, независимо дали аз съм спрял или нещо друго... Горкото момиче, срещна най-забилия тип...

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Пипилота как си ?
    trezva, za syjalenie. ti?

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Давай!. Приготвил съм пуканките....
    ei sega, samo da si doqm bezkrainiq sandvich

ei sega, samo da si doqm bezkrainiq sandvich
    Тебе не ти требе жокер....ти си от там.
    You can do it!
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Баси, тва, където го направих, беше мега тъпо! :ддддд Толкова ми се стопли и разби старата спирала, че стана сууууууууупер течна, а аз не мога да ползвам течни спирали. Баси, как се прецаках... Не е истина! :дддд Тъпо джудже си е баш за мен определение.

Втори опит.Да видим....
    Та след като преди 10тина години тази съученичка дето в определени периоди често я сънувам прояви иниациативата сама да ми предложи да ме уреди в един университет,но тактично отказах...днес отново ми издири телефона и ми се обади да ми каже че имало някакви програми за трудова заетост и ако искам утре можело да отида и да и се обадя.Тя била там.Сетила се била за мен.А мен преди няколко месеца ме "баннаха" така да се каже.Преди около половин година в един разговор си говорихме на подобна тематика,но честно казано ми влезе през едното ухо и ми излезе през другото.А тя се върти в обкръжението на кмета ни още от първия му мандат.Дали пък наистина не е писано да ме подбутне в правилната посока,за която споменах в друг пост тук преди време.Или просто...ще си минат и отминат нещата тихомълком.Ще поживеем и ще видим...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Малко мрак и съм аз <3

As above so below

Човекът не трябва да пита защо на мен, а по-скоро "как се стигна до тук?"

Встрани от тези философстваници, много съм гладна, а днес съм и като удряна с мокър парцал, не знам що така, може би от пълнолунието..

Пожелавам си да изчистя всичко старо и да дам път на новото..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    As above so below

Човекът не трябва да пита защо на мен, а по-скоро "как се стигна до тук?"

Встрани от тези философстваници, много съм гладна, а днес съм и като удряна с мокър парцал, не знам що така, може би от пълнолунието..

Пожелавам си да изчистя всичко старо и да дам път на новото..
    И аз съм така днес. И аз подозирам пълнолунието.

Мега фен Аватара на divergent
    Не мога да го понасям това пълнолуние, баси, как може да съм толкова подвластна на Луната... В такива дни се въртя по два часа и не мога да заспя. И днес мами чак ми вика, че изглеждам уморена. Ами да, бях на училище... Офф, ако не беше това скапано ограничение на отсъствията, нямаше да ме видят, ама да мина на самостоятелна означава да си проваля целия живот, та съм буквално вързана.

Ама и аз не можах да спя! Въртях се 2 часа! И щяхме по - принцип и на НДК да излизаме, но дъждът ни провали плановете, и направи така че едва да се прибера , такситата - всичките бяха заети.

Утре е чрдто на мама
    Вие какво подарявате на майките си са рождения им ден?

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Утре е чрдто на мама
    Вие какво подарявате на майките си са рождения им ден?
    козметика, китка в саксия, миналата година диск с любимата ѝ музика. а като е криза шоколад с бележка "Обичам те!"

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Апфффф. Беден ми е речника да опиша как се чувствам. Важното е, че тя си знае :д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на tori
    Тъжна. Тоя път ще ди го кажа. Не съм скофтена или крива, просто останах будна сума ти време, след като легнах, съответно и мислих глупости. Тъжна съм, баба ми липсва. Искам да е тук, да я видя, да говорим. Искам да правим палачинки. Тъжна съм. Липсва ми. Вероятно и моето късо дойде. Вероятно и моето късо дойде. Липсва ми да знам, че като отида у тях, ще я видя, пък било то и неадекватна. Ако можеше да я видя, щях да я прегърна и да не я пусна поне час. Искам поне на гроба да ида, да занеса цвете. Как? Искам да ме бяха пуснали на погребението. Искам подледния път, в който я видях жива, да бях опитала да общуваме някак. Искам я тук, жива. Искам си черния шал, пък било то и два месеца след това.
    Както казах, тъжна съм и ми липсва. И както добре знам, утре ще се мразя за дето съм написала всичко това, щото мразя да се чувствам слаба.

Мега фен Аватара на Rakshy
    не знам от кое ме е страх повече - от факта, че утрешната тренировка ще е тегава; от факта, че не се притеснявам, а като си помисля, че не се притеснявам, започвам да се притеснявам или пък от факта, че се притеснявам повече за някаква си тренировка отколкото за нещо толкова важно :Д :Д

сееба в тапака прос'

Много ми беше скапано, една камара тестове имах днес, пък и тоя гаден дъжд... Но дъждът спря, направих си контролните и се изнесох. Да знам, че прекалявам с отсъствията, ама обичам да ме возят, мамка му. Като надуем Ocean Drive както си въртим из града, си прекарвам прекрасно с компанията, като за последно. А пък двете ми другарчета от дюнерите направо ме разреваха от смях с мохабетите си. След малко ще се приготвям за концерта, не съм си виждала хората от почти месец, нямам търпение.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Баси, бе. Толкова нечистоплътни души съществуват (не говоря буквално, макар че и тва важи). Честно, писна ми от интригантство, дребнавост и низост.
    Днес са премерих :/ качих три кг при наличието, че напоследък ям супер малко и рядко. И дъа, цикъла ми се е забравил вече месец. Не, не е станал гаф.

Мега фен

хехеххе

открих си нов изпълнител :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Току що видях нещо супер мило, което не бях забелязал до днес...Не мислех, че се е трогнала толкова, но ето че е така. Това сякаш завършва деня ми по един много хубав начин, въпреки че днес ми беше едновременно много хубав и лош ден. Важното е, да има емоция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си