.
Затворена тема
Страница 138 от 145 ПървиПърви ... 3888128134135136137138139140141142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 426 до 3 450 от общо 3621
    Мега фен Аватара на divergent
    Само си пропилях деня, не можах нищо от планираното да свърша. И тоя магазин изглеждаше толкова обещаващ, а то и консултантите едни, и асортимента... Разочарована е меко казано начинът, по който се чувствам. На всичко отгоре ми падна батерията в най-неподходящия момент, когато тъкмо трябваше да проведа един супер важен разговор... Изобщо шибан ден.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Окончателно мога да кажа, че надживях парти енимъл годините, макар, че всички около мен са по-големи и се държат като пубери. Тази вечер я пиша като пропиляна. Само ме е яд, че трябваше да лъжа майка ми къде ще съм, щото никъв шанс да изляза на спокойствие без да ми звъни през пет мин и да ми осигури превоз. Супер ненамясто се чувствам. Слагам край на социализирането. Сега.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ех, Ивано, Иванке...И аз те дома чекам, дома да ми дойдеш,а ти не довадяш душо... сърце мое, Ивано
    А те чекам
    ПС: Ивано, Иванке, твоята майка мори тебе не те пуща при мене да дойдеш душо сърце мое Ивано

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пффф... от къде да започна?
    Последните няколко дни бяха може би най-хубавите в живота ми до момента. Така не се бях чувствал никога. Макар че същото мога да кажа и за днес. Но въпреки всичко аз съм щастлив, че това се случи и продължава да се случва. Чак след като се качих в колата осъзнах колко много значи за мен и колко ще ми е трудно да си тръгна. А за утре дори не искам и да си помислям от сега. Колкото ще ми е хубаво, толкова и ще ми е кофти..но няма, ще се фокусирам в/у хубавото защото знам, че това е само началото. Най-хубавото тепърва предстои.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    хванал ме грипът, бацили дебнат отвсякъде
    постоянно мрънкам, дори когато се смея
    влизам тук само, когато имам нужда да разбера, че има хора, на които им е по-зле
    това прави ли ме лош човек?
    почти съм сигурна, че не съм лош човек.
    любов, мир и вкусна храна ви желая <3
    да го духаш бе пандо

Мега фен Аватара на tori
    Супер съм крива, искам да спя. Кретена не разбира, че мрънкам не толкова, че ми се спи, а щот ми се гушка с него. Кретен. Искам да спя.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кретена / Кретен
    Ами ако той разбере, че го обиждаш ?

Мега фен Аватара на Lilanda
    В продължение на една седмица "отлагам" да напиша каквото и да е тук, просто не мога да си събера мислите, но мисля, че сега е най-доброто време да опитам да го направя. Ако трябва да обобщя, бих казала най-хубавата седмица в живота ми. За пръв път смея да го кажа категорично, без да се замисля. И като се замисля, че утре ще стана и няма да видя "след еди-колко-си-време те чакам на гарата", а "след малко си хващам полета"...Не мога да си представя живота ми без него. За толкова малко време казвам дори това. Да, много време остава до следващия път, в който ще го видя, но ще бъда силна. Все пак не съм сама в това. Ще се справим заедно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    В продължение на една седмица "отлагам" да напиша каквото и да е тук
    Ако трябва да обобщя, бих казала най-хубавата седмица в живота ми.
    така прочетено придобива съвсем различен смисъл

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    така прочетено придобива съвсем различен смисъл
    Затова не съм го написала така? Но да, щом искаш, чети между редовете. ;д

Може и на някого да му се струва, че преувеличавам, понеже го слагам на едно ниво с предишния ужас, но смятам, че това е втората най-голяма травма в живота ми. Никога не съм очаквала, че мога да си причиня такова нещо. Действително това беше най-удачния избор, спор няма. Но просто изневерих на принципите си, това беше част от категоричните ограничения, а сега се превърна в избора ми. Майка ми ме попита защо какво ми е толкова смешно, а аз просто се смеех, за да не ревна. Шокът беше огромен. Мисля да не травмирам останалите с решението си, понеже със сигурност ще реагират по-бурно и от мен, а не искаме такива емоции точно сега... когато дойде момента сами ще разберат.
    Снощи прекрасната вечер компенсира целият отвратителен ден. Обожавам тези дълги и искрени разговори, в които няма увъртания, тайни и лъжи, а всеки си споделя каквото мисли и усещаш човека толкова близо до себе си.
    След малко отивам да си взема билети за филма, доста е обещаващ, пък и имам нужда от нещо разтоварващо. За първи път в живота си обаче изпитвам необходимост от тениска с логото на супергерой, все пак трябва да сме тематично облечени. :д може би в скоро време ще се сдобия с такава, кой знае.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Да ми свири и пее бтр. Ооообичам.

Каква е тази тема пълна с откачени хора "роботи" ? Всеки споделя и никой не се интересува от другия... Нито коментари, нито въпрос... W.. T... F...
    Какъв е смисъла на темата ? Всеки да мине да си направи +1 мнение и това ?

По темата: Чувствам се прекрасно ! Днес успях да елиминирам още една нещастница.

anonymous990763
    Guest
    Изнервена съм. Ако още веднъж ми кажат "Пикасо би го харесал, но аз не съм Пикасо" просто си събирам нещата и си тръгвам.
    + От последните часове: Най-накрая се отървах от онзи нещастник. Дано да е за по-дълго от обикновено.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Изнервена съм. Ако още веднъж ми кажат "Пикасо би го харесал, но аз не съм Пикасо" просто си събирам нещата и си тръгвам.
    + От последните часове: Най-накрая се отървах от онзи нещастник. Дано да е за по-дълго от обикновено.
    Хехехе...
    НЕ ставаше дума за теб, НЕ ставаше дума за теб !!!
    Защо си мислиш, че като пиша нещо, то винаги се отнася за теб ? Имаш ли отговор на въпроса ?

ПП: Вземи си Аналгин...
    Последно редактирано от solo_ : 03-27-2016 на 14:40

anonymous990763
    Guest
    0,75% било голямо число.

0,75% било голямо число.
    Защо все търсиш повод да се заядеш с мен ? Да не би да искаш да умра ?

anonymous990763
    Guest
    Няма нужда да се стига до подобни крайности.

Няма нужда да се стига до подобни крайности.
    Ами тогава ? Какво съм ти направил, че да се заяждаш с мен ?

недоспала съм и с махмурлук.. явно това допринася да се почувствам ужасно и психически, толкова безсилна, толкова слаба вече.. писна ми да ме е страх, повтарям го от години.. малко временце е да поема живота си в ръце
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    ^В 19:00 ч. и с махмурлук? о.О Явно е била много тежка нощ! (:

edit: по темата: възможно е часовата смяна да е причината, но до преди малко спях 2-3 часов следобеден сън, което много от отдавна не е характерно за мен.
    Последно редактирано от M**** : 03-27-2016 на 16:18

ем да цял ден ме държи обикновено след почерпки, утре ще съм ок сигурно
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Аз пък никога не съм имал махмурлук, но и никога не съм пил в големи количества. (:

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Някой са го трещяли седмица-две и ся си мисли, че няма да дънят на другото място, ане знаят, че ннякои хора се подвизават с никове тип путкоразбивач3000 и не им пука.
    Омирам. Тази наивност. леле-мале.
    А си мислих, че аз съм наивен.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супермен умря. Да живее Батман.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си