- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Само си пропилях деня, не можах нищо от планираното да свърша. И тоя магазин изглеждаше толкова обещаващ, а то и консултантите едни, и асортимента... Разочарована е меко казано начинът, по който се чувствам. На всичко отгоре ми падна батерията в най-неподходящия момент, когато тъкмо трябваше да проведа един супер важен разговор... Изобщо шибан ден.
Окончателно мога да кажа, че надживях парти енимъл годините, макар, че всички около мен са по-големи и се държат като пубери. Тази вечер я пиша като пропиляна. Само ме е яд, че трябваше да лъжа майка ми къде ще съм, щото никъв шанс да изляза на спокойствие без да ми звъни през пет мин и да ми осигури превоз. Супер ненамясто се чувствам. Слагам край на социализирането. Сега.
Ех, Ивано, Иванке...И аз те дома чекам, дома да ми дойдеш,а ти не довадяш душо... сърце мое, Ивано
А те чекам
ПС: Ивано, Иванке, твоята майка мори тебе не те пуща при мене да дойдеш душо сърце мое Ивано
Пффф... от къде да започна?
Последните няколко дни бяха може би най-хубавите в живота ми до момента. Така не се бях чувствал никога. Макар че същото мога да кажа и за днес. Но въпреки всичко аз съм щастлив, че това се случи и продължава да се случва. Чак след като се качих в колата осъзнах колко много значи за мен и колко ще ми е трудно да си тръгна. А за утре дори не искам и да си помислям от сега. Колкото ще ми е хубаво, толкова и ще ми е кофти..но няма, ще се фокусирам в/у хубавото защото знам, че това е само началото. Най-хубавото тепърва предстои.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Супер съм крива, искам да спя.Кретена не разбира, че мрънкам не толкова, че ми се спи, а щот ми се гушка с него.
Кретен. Искам да спя.
В продължение на една седмица "отлагам" да напиша каквото и да е тук, просто не мога да си събера мислите, но мисля, че сега е най-доброто време да опитам да го направя. Ако трябва да обобщя, бих казала най-хубавата седмица в живота ми. За пръв път смея да го кажа категорично, без да се замисля. И като се замисля, че утре ще стана и няма да видя "след еди-колко-си-време те чакам на гарата", а "след малко си хващам полета"...Не мога да си представя живота ми без него. За толкова малко време казвам дори това. Да, много време остава до следващия път, в който ще го видя, но ще бъда силна. Все пак не съм сама в това. Ще се справим заедно.
Може и на някого да му се струва, че преувеличавам, понеже го слагам на едно ниво с предишния ужас, но смятам, че това е втората най-голяма травма в живота ми. Никога не съм очаквала, че мога да си причиня такова нещо. Действително това беше най-удачния избор, спор няма. Но просто изневерих на принципите си, това беше част от категоричните ограничения, а сега се превърна в избора ми. Майка ми ме попита защо какво ми е толкова смешно, а аз просто се смеех, за да не ревна. Шокът беше огромен. Мисля да не травмирам останалите с решението си, понеже със сигурност ще реагират по-бурно и от мен, а не искаме такива емоции точно сега... когато дойде момента сами ще разберат.
Снощи прекрасната вечер компенсира целият отвратителен ден. Обожавам тези дълги и искрени разговори, в които няма увъртания, тайни и лъжи, а всеки си споделя каквото мисли и усещаш човека толкова близо до себе си.
След малко отивам да си взема билети за филма, доста е обещаващ, пък и имам нужда от нещо разтоварващо. За първи път в живота си обаче изпитвам необходимост от тениска с логото на супергерой, все пак трябва да сме тематично облечени. :д може би в скоро време ще се сдобия с такава, кой знае.
Каква е тази тема пълна с откачени хора "роботи" ? Всеки споделя и никой не се интересува от другия... Нито коментари, нито въпрос... W.. T... F...
Какъв е смисъла на темата ? Всеки да мине да си направи +1 мнение и това ?
По темата: Чувствам се прекрасно ! Днес успях да елиминирам още една нещастница.
Изнервена съм. Ако още веднъж ми кажат "Пикасо би го харесал, но аз не съм Пикасо" просто си събирам нещата и си тръгвам.
+ От последните часове: Най-накрая се отървах от онзи нещастник. Дано да е за по-дълго от обикновено.
0,75% било голямо число.
Няма нужда да се стига до подобни крайности.
недоспала съм и с махмурлук.. явно това допринася да се почувствам ужасно и психически, толкова безсилна, толкова слаба вече.. писна ми да ме е страх, повтарям го от години.. малко временце е да поема живота си в ръце
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^В 19:00 ч. и с махмурлук? о.О Явно е била много тежка нощ! (:
edit: по темата: възможно е часовата смяна да е причината, но до преди малко спях 2-3 часов следобеден сън, което много от отдавна не е характерно за мен.
Последно редактирано от M**** : 03-27-2016 на 16:18
ем да цял ден ме държи обикновено след почерпки, утре ще съм ок сигурно![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз пък никога не съм имал махмурлук, но и никога не съм пил в големи количества. (:
Някой са го трещяли седмица-две и ся си мисли, че няма да дънят на другото място, ане знаят, че ннякои хора се подвизават с никове тип путкоразбивач3000 и не им пука.
Омирам. Тази наивност. леле-мале.
А си мислих, че аз съм наивен.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.