- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Ще го върнат в justice league.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
абе мааму къде изчезнаха столичани в повече 3ти епизод
нищо никъде няма бахти, изтрили са от замунда и първите 2
аз 9 сезона изгледах онлайн те сега се сетили да правят контрол в интернет тия продуценти
ми как тъй кой, 10ти естествено
С10Е3 ?
давай го бързо
ооо ама аз исках да кажа 4ти значи
тоя от петък май дето е бил
Последно редактирано от LoadRunner : 03-27-2016 на 21:51
Хахах, той си знае. А на вси.кото отгоре, вижда какво пиша тук.
ОН: Станахме и не ни се спи чак толко. :д Снощи като ходихме да го изпращаме, им правих сеири, сигурно целия квартал е разбрал, че отиваме някъде тримата. Освен тва разходката беше супер, обаче някак си съм се разлигавила. Който е свикнал на гледки из Варна, почва въобще да не харесва Русе. :ддд Тая седмица няма да го видя и ми е криво, даже ден нямам свободен.Другата по-вероятно да се видим, но да забравят да ходя на лекции събота или неделя в седмицата по РДто си. Ама да забравят! Никой присъствен списък не ме вълнува и грам, няма да ида!
Мъжки курви колкото искаш на тоя свят!!! АМАН, чесно... Говори се едно, прави се точно обратното. Как може да съм такъв кърък... все на такива хора попадам. Лоялност, има ли хора които да държат на това все още? Дали има въобще такива които знаят какво даже значи...
АМАН.
Направо не знам к'во да напиша. Толкова скапано не помня от кога не ми е било. Искам да върна времето назад. искам отново да е вторник... Мамка му, стига съм писал.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Четвърти ден и уж щеше да ми спира. Изведнъж започна да ме боли пак и направо си тръгнах. Отиам да са къпя.
даже и аз не знам защо се ядосвам след като нищо не могат да ми направят
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Отхвърлям идеята, че тричасовия разговор е погубил телефона ми, но всъщност друг заподозрян като извършител на престъплението няма. Единственото нещо, в което вярвах, ме предаде. Само от телефона не го бях очаквала, а то какво... Просто не се доверявайте на нищо и никого в този живот.
И мен майкрософт на моменти започва да ме предава.Ще му запаля свещичка да се излекува. :дд
Ще си удуша една от колежките в университета. Писна ми от нагли, зависими личности, които мислят, че някой нещо им е длъжен. Направо съм в шок, как може да си толкова примитивен. И то жена на близо 50, дееееба идиотката, сериозно о.0
Това е ненормална работа, наистина, още съм в шок.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride