.
Затворена тема
Страница 140 от 145 ПървиПърви ... 4090130136137138139140141142143144 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 476 до 3 500 от общо 3621
    Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    За първи път чувам Нокия да предава някого. Ще трябва да проведа сериозен разговор с моята, да не би да кръшка.
    От старите нокийки по-добри няма. Ама с тази операционна система се прецакаха, пък и след като и името им заличиха от земята, съм тотално разочарована...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Объркано ми е. И съм тъжна за провалената екскурзия. Не, ядосана съм. Как може да са толкова ограничени и глупави. Преебаха всичко с овчешкото си поведение. Стадо тъпаци.
    Имам такива планове за тая седмица... дано не се обърка нещо, че този път вече е е пагубно. Искам просто да ида, времето да е хубаво, да оползотворим целия ден, после да ме гушне, да заспим и на другия ден да се прибера. Мн сложно.
    Роклята остава в плановете за другата седмица.
    Не чувствам нещата правилни. Няма нищо, квото стане.

Супер фен
    Кофти ден... :/ :/ :/

anonymous990763
    Guest
    Перманентен маркер, изписана дъска от горе до долу, много мокри кърпички и маркери за почистване - изхабени. Хубав ден като цяло.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Днес ми се случи нещо хубаво и съм добре! Дано не стане нещо.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Объркано ми е. И съм тъжна за провалената екскурзия. Не, ядосана съм. Как може да са толкова ограничени и глупави. Преебаха всичко с овчешкото си поведение. Стадо тъпаци.
    Имам такива планове за тая седмица... дано не се обърка нещо, че този път вече е е пагубно. Искам просто да ида, времето да е хубаво, да оползотворим целия ден, после да ме гушне, да заспим и на другия ден да се прибера. Мн сложно.
    Роклята остава в плановете за другата седмица.
    Не чувствам нещата правилни. Няма нищо, квото стане.
    Всяко зло за добро. Можеше да отидеш на екскурзията и да стане пътен инцидент. Така че помисли... кой знае...

Мега фен Аватара на tori
    Кофти ми е некво, оня пак крив. Пфф, не знам дали няма да се наложи да го лежа. :дд

Цял ден ми е гадно, заради скапания телефон сигурно. Въобще не ми пука за машинката, не съм толкова привързана към самия апарат, то се очакваше да загине скоро - просто ме е много яд заради изгубените контакти и някои снимки, за които не съм сигурна, че имам на компютъра. Няма ли откъде да паднат едни 300 кинта, толкова ли много искам... Сигурна съм, че нашите биха могли да ми дадат, но с тези извънземни разходи покрай бала въобще не ми е удобно да им искам.
    Имам спешна нужда от помощ по математика за класното следващата седмица, ако имам шестица, завършвам със шестица, ставам много щастлива и обичам всички.
    Нямам търпение да идва Петък и да си видя оценката, надявам се, че няма да има нужда от записване за втората сесия.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    офф днеска голяма тъпотия
    заговорих се с една във фитнеса, и ква беше тая химия кво беше това нещо, от пролетта ли е не знам
    ама като взе да ми става и не мога да го спра, чудя се да седя седнал ли да си вързвам якето през кръста ли
    кой знае кво си е помислила

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Перманентен маркер, изписана дъска от горе до долу, много мокри кърпички и маркери за почистване - изхабени. Хубав ден като цяло.
    следващия път робвай с лакочистител.
    И Loveinfect точно защото всички ги е страх от евентуален инцидент няма никъде да се ходи.

Он: говорих си с непознат дядо по телефона. Правеше бартер за старата си кола с няква друга. Случайно попднах на него и му вдъхнах надежда, че може да мина да я видя, без значение, че е от Варна :д
    Ама още съм тъжна. Ще ям царевица.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    кой знае кво си е помислила

Че си извратен дегенерат-сексманиак. То това е от пролетта. Обадило се е дивото в теб, разгонил си се като кучка.

И Loveinfect точно защото всички ги е страх от евентуален инцидент няма никъде да се ходи.
    Турция ли пропускаме? :д

Мега фен Аватара на Dagichka
    баси, тук вече не е същото и даже не ми се споделя, ама айде по навик :д

нова и непозната територия ми е като цяло, но пък е хубаво, надявам се да трае дълго, ама си имам едно на ум :дд очертава се да пътуваме и се вълнуваам, като малките деца съм, само че ще ме пои с бира и сладко по пътя :д
    колегите ми масово са ограничени, тъпи хорица, ама съдба, трябва да се търпим взаимно, но все се сещам за оная поговорка - ако ти си най-умният в стаята, значи си в грешната стая.. мда мда

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Турция ли пропускаме? :д
    Мда :д

Мда :д
    и в нашия град всички гимназии отказа екскурзиите, за мен е доста глупаво. то ако ти е писано да те гръмнат и тук могат да ти хвърлят бомбата. :д

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    много ми липсва :/
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на tori
    Вероятно изпуснах единствения си шанс за аутопсия и след време ще съжалявам, но смятам, че ако бях влязла, щях да скофтя. Вероятно ми е прясно още, не знам. Силна се надявам когато съм готова, да успея да "избачкам" втори шанс. А упражнениято ще го отработя с друга група, не искам да съм тъжно джудже след тва.

Мега фен Аватара на solo_
    Не ми се живее...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Медицина ли учиш, we, tori? Баси якото.

Аззз, не го очаквах. I mean, приятна изненада.

Мега фен Аватара на Rakshy
    кур за тоя сезон. Природата се съживява, тварите се съживяват, всичко е прекрасно, става топло и т.н. а аз се чувствам като най-изпитото лайно. Винаги е така. Да му се изтръскам и на пролетната умора и на човешките решения и разбирания. Мощен пенис за всичко : ) ) ) )

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Най-после някой друг да го каже!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Чак сега осъзнах колко ми е безличен тоя човек. И че може би, макар и подсъзнателно, нарочно съм предизвикала този развой на събитията. Не знам дали си е проличало само, надявам се да не е, чак толкова груба не съм.

Чудя се докога ще търпя наглостта на някои хора. Колко много ядове и мъки в по-мекия смисъл на думата бих си спестила, не е истина. Дори като видях К. днес, се замислих как с него отношенията ни са същите като с ония тричките, но той никога не би си позволил да се случи подобно нещо. Продължавам да се чудя откъде идва това. Възпитанието ли играе водеща роля тук, или си е просто чиста доза непукизъм?

Да, няма смисъл от тези размишления, имам да мисля за по-хубави неща. Продължавам да си пресъздавам миналата седмица в главата и още не мога да повярвам, че се е случило. ;д Искам да върна времето назад...Липсва ми.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Медицина ли учиш, we, tori? Баси якото.

Аззз, не го очаквах. I mean, приятна изненада.
    Да, нещо подобно... Медицинска сестра. :дд

ОН: Нда, и мен ме изядоха тварите ей ся. Много тъжно. В тва време и комари - потрес. Амя разходката си я биваше. Знам си, че пролетта като тръгна да излизам, дори обиколката на парка ми иде много ама трябва да се тренирам, че преходчето инак ще ме прекине на половината. Обаче нямам търпение. А колко ми е тъпо, че тати няма да си дойде за рождения ден... Не е истина просто... И ми е тъпо некво, тварта ми липсва супер много.

заболя ме...

не трябва никога да се stalk-ват бивши, ама никога! щото резултатът винаги е неприятен :Х
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Защо винаги трябва да се държи толкова отвратително? Веднъж не съм чула добра дума - или съм дебела, или съм излязла на снимката като олигофрен, да не съм се надявала на хубави оценки на матурите, понеже и в седми клас съм щяла да имам шест, ама съм се осрала... А винаги аз излизам тази, която се държи зле и се заяжда. Писна ми от такива хора, честно. Ако ще говориш само обиди и критики, по-добре въобще не говори с мен! Никога няма да чуя похвала за успехите си, обаче като нещо куца задължително трябва да ме закопае още по-надолу...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си