- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
I'm here for a good time not a long time, you know I
I haven't had a good time in a long time, you know I
I'm way up I feel blessed, way up I feel blessed (straight up)
I'm way up I feel blessed (straight up, straight up), way up I feel blessed.
точно така се чувствам..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Hello depression, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of sadness.
#springmood
Шуш, стига си садвал. *гушка*
Аз съм с много приповдигнато настроение днес, бъбриво ми е и усещам как няма да досаждам само на един човек. :Д Осъзнах как Той е единственият човек, на когото изобщо съм си позволявала да говоря такива простотии. Усещам, че с него мога да бъда себе си във всеки един момент. Не мога да повярвам, че това се случва...
Да не би да ни дразниш нещо?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Обичам софия, но дойде ли края на седмицата съм като отвързано куче :д. Нвм, най-после имах време да се разходя без да бързам в старите си конвърски <69. Всичко щеше да е ток и жица, ако нямах темература и не ме болеше гърлото, но тва са вече екстри.
насметоха ме днес, че съм вкарвала алкохол в училище... ама това е сайдер, бе, човеко, студено чайче просто... за уискито миналата година как никой не примрънка, сега за това :д а мъниците ме размазаха от смях... още откакто аз бях първи клас всяка година се прави едно и също тържество, ама този път беше много по-различно и интересно. добре, че отидохме на кафе, бях ѝ забравила физиономията на тази. от снапшита пък още ми се реве от смях... като казах снапшит, някой да има? ако искате да се добавим, да си гледаме скапаните животи :д
и нека да се образоваме малко за домашния въздух и кво точно дишаме
https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY
малко по малко всичко се обръща с главата надолу.. за последната седмица не знам вече кой път се карам с нашите, и сякаш нарочно го правят че да ми бучат просто ей тей, да убият скуката, "приятелчетата" ми ме търсят само като имат нужда от нещо, ама като е време аз да ги помоля за нещо, никой не може, за даскалото да не говоря, отивам там сякаш да убивам време и да общувам с неприятни за мен хора, които трябва да търпя по 6-7 часа на ден, омръзна ми надменното държание на малки "принцески", които си мислят че едва ли не светът се върти около тях.. омръзна ми щастието ми да е моментно състояние и зависещо от другите.. а сега ще си взема един душ и лягам
Мисля, че ми се получава с мацката, на която се кефа от известно време. Много ми е гот.
Може ли да помрънкам малко? Що пък да не може
Не стига, че си разбих и счупих ръката в перваза, ами днес за малко и да се пребия. Как може да ми гръмне гумата докато карам по магистралата? Добре, че колата ми е като мен и си тежи на мястото, защото иначе щеше да се обърне и да направи голяма беля.
А раната на ръката още не се затваря, може би трябваше да им дам да ме зашият, ама нали съм инат и правя само каквото искам. Сега поне всявам респект с този бинт около нея![]()
Възможно ли е да имам алергична реакция САМО и ЕДИНСТВЕНО когато пипам нещо сготвено, но не когато го ям или пипам сурово? Или е заради солта, с която е сготвено? Храна за размисъл. :ддддддд
Иначе искам навън и излизам след точно пет минути. Всъщност, един молив във водната линия на окото. :дд Може би прекалих с кафето, само това ще е! :дд
Събудих се с отвратителното чувство на тотално размазано и уморено тяло. Тоя вирус и мен ме тръшна и просто нямах сили да мръдна от леглото до обяд. Мускулна треска + обичайните болки в тялото заради тва, от което съм болна, подуто и болезнено гърло и толкова много цифки, че не мо'ош да дишаш през носа. Добре, че имаше кой да се погрижи за мен, за да се освестя малко.
Не съм много добре, но пък в момента вече си почивам.