.
Затворена тема
Страница 142 от 145 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145 ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 3621
    Мега фен Аватара на divergent
    След като си сънувах двойката цяла нощ, се размазах от кеф при реалния резултат. Поканиха ме да отпразнуваме изпита с едно караоке, няма как да откажа.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    След като си сънувах двойката цяла нощ, се размазах от кеф при реалния резултат. Поканиха ме да отпразнуваме изпита с едно караоке, няма как да откажа.
    Нали не ти е важен тоя изпит. Можеше да си намериш друго оправдание за празнуване.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Предните 2-3 дни се чувствах като лайно. Днес бях доста по-добре, защото още се чувствам радостен за вчерашната тренировка. Добил съм повече сила, отколкото мислех. Или пък просто съм се хванал за нещо позитивно, за да ме държи далеч от лоши мисли, деазнам.

Ако не друго, това преживяване ми напомни и ми даде ресурса за нещо, което си спомням като малък как гледах в анимациите :Д Когато на Супермен му беше скапано, отиваше в пещерата си в Антарктида, където имаше някъв пингвин и се чувстваше ок. Размишляваше си, спомняше си, преживяваше си и се връщаше в Метрополис, за да е Супермен. Това е доста добро mental cue. Преди серия просто си повтарям "happy place" и имам за какво да мисля, а и се чувствам по-добре след това. #дасепрограмираш

Петък вечер вече не носи същото усещане със себе си както преди. Целият уикенд ми е зает, добре поне че успях да си взема понеделник почивка от работа, понеже малко много щеше да ми се насъбере. А тази колежка и тя не се спря да почива, тя толкова и работи като е там де, но сега е голям проблем, че трябва да замества на мое място и почна дори да ме пита дали не можело да работя за 2рата половина на деня. Не стига, че всеки ден ми закъснява с по 15-20 минути и после влиза в стаята все едно е на runway, само че с кифла и кафе в ръка, ами и сметка сега ми държи.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 04-02-2016 на 01:44

Супер фен
    Сънливо

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Нали не ти е важен тоя изпит. Можеше да си намериш друго оправдание за празнуване.
    Абе не е важен, ама това не означава, че не трябва да се радвам, нали? Пък и ме поканиха останалите от училище, които ходиха на този изпит, а не трябва да се цепя от колектива.

Вечерта беше прекрасна, но днешния шибан ден ми отнесе цялото хубаво настроение от снощи.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не знам защо цял ден се чувствам така. Най-вече не знам защо го показвам...Усещам, че скоро ще се повторят разни случки от миналото, което не е готино. За днес го карам по течението. Утрото е по-мъдро от вечерта.

майка му д**а

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    майка му д**а
    Много ебеш, малко четеш... Какво ти се е случило пак, че си гневен ?

Свикнала съм да съм с променливи настроения, но напоследък започнаха да се сменят много много рязко. Обожавам ги тези хора, които умеят само за час да те заредят с толкова прекрасни емоции, че въобще да не си мислиш как си се ядосвал през целия ден. Пък и никога не съм получавала такова искрено признание и толкова приятни изненади наведнъж. Хората действително могат да се променят и развиват в положителна посока, стига сами да го поискат. Винаги съм уважавала онези, които открито поемат пълна отговорност за действията си и застават зад думите си.

Супер фен
    Времето си лети..., а аз нямам нито физическата, нито психическата нагласа да свърша нещо (по-)значимо през днешния ден. :/ Някаква пролетна летаргия ме е обзела и в момента съм се отдал на пълно бездействие. :/

ужасно се чувствам. пролетна умора ли е, що ли е... ебало си е майката. а имам много контролни и чудесии
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Матилда загина геройски осем минути преди финала, оставяйки след себе си море.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Много флиртаджийски ден хд

Супер фен Аватара на mayaaa
    Айде, автобуса и да отивам при тях. Дано си прекараме яко. Само, колкото и зле да звучи, ми се щеше неговата да не идва... Ся, вярно, че не я пазнавам добре, но има и причина през тези години да не сме движили заедно, че да се опознаем. И все пак, главата горе, настроението на max и предобежденията си ги оставям вкъщи.
    Последно редактирано от mayaaa : 04-03-2016 на 16:01

Aw shte vzema nai-nakraq da se pusna na nqkoi blqdcho ot tuka pone kato she me ebat v Turnovo da ne sa mangali tozi put ahahah

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ами аз всъщност си мисля че да си имаш гадже е много скучно нещо, толкова гадно че направо по-зле от затвор
    пропускат се толкова много свалки а живота е прекрасен

Мега фен Аватара на tori
    Разходката пак беше хубава, но аз нещо скофтих. Чаках си рождения ден като 5 годишно дете, нищо че никога не е било нещо специално, но май като дойде, няма да кажа на никого в унито, а след това ще се изпокрия и ще се преструвам, че не съм се раждала. :дд И искам да си видя момчето следващата седмица, тая ми стига тук, че ми и остава.

Мега фен Аватара на tori
    Много съм била крива... Е, шегаджия! Сигурно се ебава. Къде ме видя крива не знам. Не ми е присъщо да съм крива, особено когато съм обидена. Не...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Много съм била крива... Е, шегаджия! Сигурно се ебава. Къде ме видя крива не знам. Не ми е присъщо да съм крива, особено когато съм обидена. Не...
    ахахаххаахаххахаахха

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ахахаххаахаххахаахха
    Какво, бе? :дд

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ами аз всъщност си мисля че да си имаш гадже е много скучно нещо, толкова гадно че направо по-зле от затвор
    пропускат се толкова много свалки а живота е прекрасен
    Че някои си имат по няколко гаджета наведнъж...

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Половинката изчисти и подреди цялата къща от-до, след което се захвана да ми прави палачинки. Съкровище ми е той.

А на мен ми е твърде спокойно за предстоящите близо 3 седмици, да взема да се активизирам освен? Мисля да си планирам едно пътуване след този период да се възнаградя за усилията, пък и ми е време да я видя. <3
    Повече женска компания ми трябва определено. Има няколко много свестни мацки наоколо, пък аз все отлагам да се видя с тях. Трябва да си създавам повече положителни емоции, а новите контакти, като цяло контактите, определено са източник на такива.
    Откъде имаш нови контакти, нещо ново ли си почвала?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Че някои си имат по няколко гаджета наведнъж...
    на мен по ми допада хармонично позннство със любовни влкючвания
    забележи че не казвам точно приятелство
    или там както му казват с привилегии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си