- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
След като си сънувах двойката цяла нощ, се размазах от кеф при реалния резултат. Поканиха ме да отпразнуваме изпита с едно караоке, няма как да откажа.
Предните 2-3 дни се чувствах като лайно. Днес бях доста по-добре, защото още се чувствам радостен за вчерашната тренировка. Добил съм повече сила, отколкото мислех. Или пък просто съм се хванал за нещо позитивно, за да ме държи далеч от лоши мисли, деазнам.
Ако не друго, това преживяване ми напомни и ми даде ресурса за нещо, което си спомням като малък как гледах в анимациите :Д Когато на Супермен му беше скапано, отиваше в пещерата си в Антарктида, където имаше някъв пингвин и се чувстваше ок. Размишляваше си, спомняше си, преживяваше си и се връщаше в Метрополис, за да е Супермен. Това е доста добро mental cue. Преди серия просто си повтарям "happy place" и имам за какво да мисля, а и се чувствам по-добре след това. #дасепрограмираш
Петък вечер вече не носи същото усещане със себе си както преди. Целият уикенд ми е зает, добре поне че успях да си взема понеделник почивка от работа, понеже малко много щеше да ми се насъбере. А тази колежка и тя не се спря да почива, тя толкова и работи като е там де, но сега е голям проблем, че трябва да замества на мое място и почна дори да ме пита дали не можело да работя за 2рата половина на деня. Не стига, че всеки ден ми закъснява с по 15-20 минути и после влиза в стаята все едно е на runway, само че с кифла и кафе в ръка, ами и сметка сега ми държи.
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-02-2016 на 01:44
Сънливо
Вечерта беше прекрасна, но днешния шибан ден ми отнесе цялото хубаво настроение от снощи.
Не знам защо цял ден се чувствам така. Най-вече не знам защо го показвам...Усещам, че скоро ще се повторят разни случки от миналото, което не е готино. За днес го карам по течението. Утрото е по-мъдро от вечерта.
Свикнала съм да съм с променливи настроения, но напоследък започнаха да се сменят много много рязко. Обожавам ги тези хора, които умеят само за час да те заредят с толкова прекрасни емоции, че въобще да не си мислиш как си се ядосвал през целия ден. Пък и никога не съм получавала такова искрено признание и толкова приятни изненади наведнъж. Хората действително могат да се променят и развиват в положителна посока, стига сами да го поискат. Винаги съм уважавала онези, които открито поемат пълна отговорност за действията си и застават зад думите си.
Времето си лети..., а аз нямам нито физическата, нито психическата нагласа да свърша нещо (по-)значимо през днешния ден. :/ Някаква пролетна летаргия ме е обзела и в момента съм се отдал на пълно бездействие. :/
ужасно се чувствам. пролетна умора ли е, що ли е... ебало си е майката. а имам много контролни и чудесии
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Матилда загина геройски осем минути преди финала, оставяйки след себе си море.
Айде, автобуса и да отивам при тях. Дано си прекараме яко. Само, колкото и зле да звучи, ми се щеше неговата да не идва... Ся, вярно, че не я пазнавам добре, но има и причина през тези години да не сме движили заедно, че да се опознаем. И все пак, главата горе, настроението на max и предобежденията си ги оставям вкъщи.
Последно редактирано от mayaaa : 04-03-2016 на 16:01
Aw shte vzema nai-nakraq da se pusna na nqkoi blqdcho ot tuka pone kato she me ebat v Turnovo da ne sa mangali tozi put ahahah
ами аз всъщност си мисля че да си имаш гадже е много скучно нещо, толкова гадно че направо по-зле от затвор
пропускат се толкова много свалки а живота е прекрасен
Разходката пак беше хубава, но аз нещо скофтих. Чаках си рождения ден като 5 годишно дете, нищо че никога не е било нещо специално, но май като дойде, няма да кажа на никого в унито, а след това ще се изпокрия и ще се преструвам, че не съм се раждала. :дд И искам да си видя момчето следващата седмица, тая ми стига тук, че ми и остава.![]()
Много съм била крива... Е, шегаджия! Сигурно се ебава. Къде ме видя крива не знам. Не ми е присъщо да съм крива, особено когато съм обидена. Не...