- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Полагаш усилия и накрая един голям кур. Скоро не съм била толкова разочарована от себе си.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Изключително сладко е, че питат „Тя кога ще идва насам с теб?“, „Нали ще я вземеш еди-кога-си?“ или „Къде е момата, що не я взе?“, вместо „Тя нали няма да идва?“ или „Ти нали ще си дойдеш сам за еди-кога-си?“ Буквално съм на седмото небе от кеф! Просто не го очаквах това. :3
Инак деня в болницата беше сложен, аз бях разконцентрирана и уморена, НО не убих никого И оцелях! Освен тва наградите от мен за мен бяха супер. А и намерих начин да разпускам, стига само да могат да ме изтърпят наоколо, защото съм доооооооста шумна. :ддд А колко гаври ще отнеса, не ми се мисли! :дддддд Поне намерих начин.
А пък той колко ми липсва, не е истина! Иска ми се да идва вече петък, че да го гушкам.![]()
до преди 1-2 години бях вдигал температура под 10 пъти, за последните година и малко вдигам около 3-4 пъти. Доста неприятна тенденция :Д Минеш ли 38 градуса нещо в теб се променя :Д Мега ташак
И къв е тоя карък да се разболея на боклук за няколко часа - буквално цялата лява част на главата ми - венците от лявата страна, синусите ми от лявата страна са леш, лявото ухо и лявата страна на гърлото - всичко ме боли и е суууупер неприятно. Плюс че имах такива планове за днес, а вдигнах температура и спах от 18;30 до към 23 и са пак лягам, че неам power.
Но пък осъществихме няква комуникация, което е чудесно.
Писна ми от безсмислено страдание и молене на богове...
Време е да се живее истински. Това са 10ж.
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мразя да мирише на алкохол. Но пък е толкова сладък пиян.
Честит празник на всички бивши, бъдещи и настоящи здравни професионалисти, лекари и хирурзи, също така на всякакъв помощен персонал в болниците и здравните заведения. Желая на всички ви страшно много оздравели пациенти и дано всички, освен патоанатомите, забравят къде се намира моргата.![]()