.
Затворена тема
Страница 18 от 145 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 3621
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    препарат за ръжда се ползва за желязо, теракот и подобни
    ацетон и короселин премахват горния слой на пластмасата и вършат повече
    Ти знаеш ли какво мазало става, когато започнеш да "премахваш горния слой" по този начин? Става на разядени петна пластмасата. Ако ще премахва слой, взема водната шкурка и го изтърква - доста по-добър ефект ще има.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    тя ръждата се премахва за да не разяжда горните слоеве

викаш да и помогнем
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

викаш да и помогнем
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти знаеш ли какво мазало става, когато започнеш да "премахваш горния слой" по този начин? Става на разядени петна пластмасата. Ако ще премахва слой, взема водната шкурка и го изтърква - доста по-добър ефект ще има.
    много ще ми е интересно нещо направено за премахване на ръжда от метални повърхности как ще свърши работа с пластмаса
    http://dobavkizamasla.com/?show=view_details&id=93
    http://www.bagira.bg/14307/%D1%81%D0...0%B0-e70-akfix

няма да слагам повече линкове, защото във всички тях са написали, че се ползва за метали

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

викаш да и помогнем
    Става въпрос за изцапана пластмаса, не за желязо. Просто с ацетон или разтворител пластмасата става на язви, а когато целта е външен вид, това е по-лошо от ръждиво петно.

Мега фен
    Целта и не е само външен вид, а главното би трябвало да е чистотата, тва е хладилник, няма да стои отворен за красота.

много ще ми е интересно нещо направено за премахване на ръжда от метални повърхности как ще свърши работа с пластмаса
    http://www.bagira.bg/14307/%D1%81%D0...0%B0-e70-akfix

няма да слагам повече линкове, защото във всички тях са написали, че се ползва за метали
    Поне прочети за какво става въпрос... Линковете, които си дал са за ЗАЩИТА от ръжда - сиреч много фино масло. Пластмасата няма да ръждяса никога, за това и няма препарат за защита на пластмаса от ръжда.
    Препарата, за който говорим аз и харитов е за почистване на ръжда - ръждопреобразувател. Пак не знам дали ще помогне в случая, щото може и само да промени цвета на петното, но знам, че реагира с ръждата.

Мега фен

JOHNSEN'S проникващо масло е на лубрикантна основа и съдържа специални добавки които разхлабват и отстранява ръждата и оставят защитен филм, който предотвратява образуването на нова ръжда и премахва скърцането. Може да се използва и за премахване на катран, мазнини, масла, лепила и мръсотия, тъй като ги почиства и ще защити металите от ръжда и корозия. Може да се използва за почистване и смазване на ключалки, панти,косачки, шевни машини, земеделска техника и др.

https://www.silbo.bg/%D1%80%D1%8A%D0...%8A%D1%80.html

Указание:
    Ръждопреобразувателят не е лак.
    Ако попадне върху лакирани повърхности, веднага да се отмие с вода.
    Ръждопреобразувателят Вюрт е особено подходящ за третиране на корозирали участъци по автомобилни шасита, калници, прагове и други.
    Последно редактирано от ДОТА : 10-15-2015 на 20:03

JOHNSEN'S проникващо масло е на лубрикантна основа и съдържа специални добавки които разхлабват и отстранява ръждата и оставят защитен филм, който предотвратява образуването на нова ръжда и премахва скърцането. Може да се използва и за премахване на катран, мазнини, масла, лепила и мръсотия, тъй като ги почиства и ще защити металите от ръжда и корозия. Може да се използва за почистване и смазване на ключалки, панти,косачки, шевни машини, земеделска техника и др.
    Става въпрос за съвсем друго нещо. Това е, като са ти ръждясали пантите да ги пръснеш, за да не скърцат и да се раздвижат.
    Ето за какво говоря: http://markita.net/preobrazuvatel-za...0ml-vyurt.html
    Само ме притеснява това: "Ако попадне върху лакирани повърхности, веднага да се отмие с вода.", щото може и то да яде пластмасата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момчета, не се карайте за няма нищо
    Няма откъде да си намеря ръждопреобразувател, но пък не пречи да пробвам с кола /отново/, със спирт и с оцет. За ръждопреобразувател се сетих още лятото, но не вярвам да помогне в случая, защото става въпрос за отпечатък върху пластмаса от ръждясала консерва вероятно.
    С лакочистител вероятно няма и да си помисля да пробвам, щото, стопя ли пластмасата, плащането на щети ми е в кърпа вързано

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Сода каустик с някакви други химии има в някои препарати за отпушване на канали, между другото. Има ги в повечето супермаркети.
    Тва го казвам, щото някой по-горе беше предложил този вариант, нямам никаква идея как и дали би помогнало.

Мега фен
    Ето за какво говоря: http://markita.net/preobrazuvatel-za...0ml-vyurt.html
    Само ме притеснява това: "Ако попадне върху лакирани повърхности, веднага да се отмие с вода.", щото може и то да яде пластмасата.
    втория ми линк е за същия продукт и явно действа по същия начин като ацетон, та няма смисъл да плаща за нещо, което го има в чантата

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    С лакочистител вероятно няма и да си помисля да пробвам, щото, стопя ли пластмасата, плащането на щети ми е в кърпа вързано
    ти няма да го сипеш, а с един памук ще чистиш малко по малко
    Ква жена си, сякаш чук ти казват да вземеш и да удряш с него.

Град
    пространството на Дисе
    ^То ясно, че ще чистя с памук и малко по малко, ама ако съсипя/стопя пластмасата, тогава плащането на щети при издаване на квартирата ми е гарантирано. И съм на кантар да чистя ли изобщо с лакочистител...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    пространството на Дисе
    Хладилникът е бял, да.

Мега фен
    ^То ясно, че ще чистя с памук и малко по малко, ама ако съсипя/стопя пластмасата, тогава плащането на щети при издаване на квартирата ми е гарантирано. И съм на кантар да чистя ли изобщо с лакочистител...
    никак не ти препоръчвам да чистиш пластмасова повърхност с лакочистител или ацетон, защото направо я разтваря и повърхността ще стане една такава матова и замазана там където е търкано и после трудно ще се оправи, особено ако не е съвсем гладка по принцип, иначе ако е съвсем гладка, може да се шлифова със специална четка, която се монтира на бормашина или ъглошлайф, стига да не е боядисана с някакъв цвят различен от цвета на пластмасата
    Последно редактирано от npp : 10-15-2015 на 20:30

Съвсем друго нещо е втория ти линк. Обясних ти разликата, а и в описанията в самите линкове е обяснено. Ако искаш, да се хванем на бас и да ги купим двете. Който изгуби ги плаща и черпи една бира.

Ръждопреобразувателят няма нищо общо с ацетона.
    Дори и да не направи язви, повърхността става матирана и "замазана" след подобно изпълнение с агресивен за пластмасата препарат.

Град
    пространството на Дисе
    Пичовеее, благодаря, че взехте въпроса ми присърце. Трогната съм.
    Ще докладвам утре какви са резултатите. Стискайте ми палци

Мега фен Аватара на LoadRunner
    калпазанката си взе дозата внимание за днес

Мега фен Аватара на LoadRunner
    чакам астролозите да кажат в коя луна е хладилника и дали има смисъл да се чисти сега или другия месец

Мега фен Аватара на galaxy29
    хД

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Само с Павлета
    коя е тази, има хубаво име и не я лъжи, сигурно на всяка казваш, че само с нея ;/

Мега фен
    Ако искаш, да се хванем на бас и да ги купим двете. Който изгуби ги плаща и черпи една бира.
    Става, само накарай калпазанката да си даде адреса.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    чакам астролозите да кажат в коя луна е хладилника и дали има смисъл да се чисти сега или другия месец
    Меркурий и Венера не са ретроградни вече

Да разбирам ли, че ще ми изтъркате хладилника и ще ми пренесете багажа?
    А палачинки и мусака правите ли?

Кво общо има хладилника с това, че двата препарата са различни? Аз казах, че не съм сигурен дали ръждопреобразувателя ще постигне желания ефект и че това. Просто това, за което ти говориш е друго от това, за което аз говоря.

А палачинки и мусака правите ли?
    Може да се научим, ако позволяваш всички теми да стават такава анархия като тази.

Мега фен Аватара на tori
    Многомногомного си я обичам на моменти. Ама на други моменти многомногомного я мразя. :д Как може първо да е мега сладкиша и да ми направи торта, защото е обещала и за да ме разведри, а после - цяла вечер да не продума думичка?!

Цялата ситуация ми е много странна, говорим едни неща, които са ми толкова далеч и ги говорим със няква относителна сигурност, а по-наболелите проблеми ми седят неразрешени. И освен това си общуваме така, сякаш сме аверчета. Аз знам какво искам, но не съм сигурна мога ли да дам онова, което се иска от мен. Когато топката е в теб, не е чак толкова лесно и цял ден днес си го мисля това всичкото. Уморена, бясна и тъжна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си