- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
За нти път пиша и изтривам мнение, защото както и да го пиша, звучи страшно драматично.
Искам само да кажа, че ми се пътува.
Страшно много. И да не се върна много, много време.
В момента това е единственото, което ми носи удоволствие.
Всичко друго го смятам за много излишно и губене на време, и безсмислено.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не мислех да пиша повече тук, ама пък ми залипсва дневника и сега като отново си имаме темичка ще я уважа :д
този месец ми е превратен, не знам сатурнова ли дупка какво е, но много ми се насъбра, чисто физически особено
но пък и си променям малко социалната среда, което ми харесва, вече нямам излишно време за губене просто.. с колегите съм в делови отношения, не искам драми и интриги, просто да си слушам музика в почивките или да си чета книжка, а не да ме натоварват с глупостите си :д търся си и работа усилено, макар и само за уикенда, надявам се, че нещо ще изскочи, трябва да си занимавам с нещо мозъка, че иначе изпадам в дупки и депресии и дам, хубаво беше, че споделих :д
и не ми закачайте галаксина :*
трябва да си избера нова програма за идните месеци ;/
дано това ми даде някакъв по-позитивен поглед над света
Чувствам, че нее ми се става - тялото и мозъка ми спят. Искам една дълга седмица почивка, в която да се наспя в ръцете му за сто години напред. Може да е от обед, но аз ще звънна да го чуя сслед малко. Ей така, щото мога.
Пропуснах тренировка тази сутрин ( за първи път от две седмици ) , бях умряла за сън, а на добро утро съм отговорила с "update" ( чета целия уикенд и всяка вечер след работа, и вече съм като рутер :д )
Имам си локално егн и банкова сметка вече.
Осъзнах отново, че съм единствената жена на етажа сред 30 човека ( някак си не ми направи впечатление, докато един поляк не ми написа, че всички ме известяват за всичко, защото съм единственото в женски пол ). Ама е мнооооого необичайно, от 20+ проджект мениджъри да няма жена ( инженерите сме ясни ), познавам извън тук мацки ПМ-ки основно.
Вчера ми липсваше.
Официално почти съм включена в два проекта.
Тази седмица се нанасяме в къщата, йей.
Липсва ми много.
А пък това, което съм тръгнала да правя, винаги съм си мислела, че съм подготвена за него, докато .. не се появиха колегите ми, с по 15г. опит, които се скъсват да четат ( единия си ляга в 19-19:30 UK време и става в 4, за да чете ), и в момента ми е лошо, че освен, че няма да стана от учебниците ( и конзолата ) още няколко месеца, ами и някакви луди пари ще трябва да налея за bootcamp, достъп до лаборатория, книги, видеа.
Но поне не съм сама.
бтв, от 1 месец насам не говоря и не мисля на английски постоянно и започна да ми деградира, тр да си намеря ново гадже. ( примерно днес исках да заменя responsible с in charge of по време на разговор и мислих 1 минута, и си го повторих после изречението :д )
Последно редактирано от NomNomNom : 09-28-2015 на 11:58
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Официално до сряда вечер оставам без пукнат социален живот, защото имам да чета по анатомия. И не вляза ли на аутопсия, няма да съм Виктория.
Бъркам си думите от бяс. Допивам кафето, разглеждам си програмата и се мятам. Да го духат другите с по 1000000000 мед. кадъра в сечейството - АЗ съм на аутопсия. Точка.
Nom, събрахте ли се? Освен ако не е твърде лично, де...
Аз имам нови обувки и много обичам мама, за което ;D
http://9gag.com/gag/azVZgBB
badass
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много хубави неща се случиха последните две/ три седмици.
Пълен катарзис претърпях.
Освен това и съм хлътнала af.
Къде се върнах...2 дни и вече искам да се връщам в Щатите. Трагедията тук е пълна...Не вярвах, че толкова бързо ще видя бг реалността...
>>DjBelev<<
Ракши, сподели! :Р
в някакви противоречия съм както обикновено напоследък, ще взема ли да фокусирам върху каквото трябва или...
Видях си програмата, доста съм доволна.
Уморена. И съм нещо крива. Искам да спя, еби мааму на другото. Супер много ми се прибира вече да спя.
Леко, ама много леко, се разболявам! Daaaamn!! : (
Ще го надвия аз, ще види то.
//Най-накрая си пуснах нет. Знам, че не се подписват договори точно сега, ама ми писна да си щъкам от телефона, крайно неудобно е..
Искам да идва 1ви и да почва учебната година, че да се свършва.
Май ще почвам шофьорски... Ако някой има инфо за добри автошколи в София, около южните квартали за предпочитане (или център) - ще се радвам да сподели.
Mwah! Mwah my precious!![]()
Другият път, когато ми се оплаче, че е уморена, ще купя една права лопата, ще хвана влака и ще я халосам по коравата черепка. Горко й на лопатата...
{hug}
потресена съм, просто нямам думи, в каква държава живеем, Боже мили ... тъмнокож брадясал субект (мда, бежанец..) се приближи към мен, каза ми 'чантата или Аллах ще те накаже', аз уплашено му я връчих, той неуплашено я взе и тръгна, изведнъж получих пристъп и започнах да се задушавам, започнах да викам безпомощно зад гърба му 'инхалаторът ми е вътре, подай ми го, моля те, моля те, ехоо, моля те', към мен се прибилижи лице от силите на реда и ми каза 'госпожице, не смущавайте горките изстрадали бежанци, достатъчно са травмирани' и ме заведе в болница, не му казах, че ме е ограбил, защото ме беше страх, че онзи ще ми отмъсти ........ толкова съм ядосана, бива ли такова нещо, на какво прилича това .... ПЪЛНА анархия
Последно редактирано от galaxy29 : 09-29-2015 на 16:33