- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
ти си болен мозък и все още си търсиш принадлежността
затова всичко различно (разбирай гадно) ти харесва
направо те виждам как в бъдеще си 11тата жена на Хасан, и нетърпеливо си чакаш март месец (тогава е твоя ред) да дойде да те опраши, и вече отоците, охлузванията и счупената ти ръка са поотминали от последната ти среща с любимия
Последно редактирано от LoadRunner : 10-19-2015 на 21:03
Последно редактирано от dreamwalker : 10-19-2015 на 21:19
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ами не знам ти как наричаш съмнителни същества от мъжки пол, които не се къпят, миришат на пор, черни, мръсни, космати, брадати, с чалми и си общуват с нечленоразделни звуци, ръкомахания и мимики и колената са им натъртени цял живот от петте моления на ден целувайки мръсната земя, които си перат молебното килимче веднъж годишно и от време на време се взривяват, ама на мен са ми гадни
Какво ще рече култура ? Възпитание ? Чувство за принаджелност ? Познания по социология ?
Какво ще рече знание ? Математика, История и Изкуства или такива .. общи там познания по дръж-ми-шапката.
Нацистите също са били изключително интелигентни и възпитани хора. Дотолкова, че нацизмът се е гледало с добро око в цяла Европа, та даже 'Германското чудо' е било по всички вестници. Дори в културно отношение са 'изнасяли' омраза - евреите са били презирани дори отвъд океана - студия като Дисни са известни с анти-еврейските си продукции през 30-те години на 20-ти век.
Сам си отговори колко смислен ти е точно коментара.Ама нали се сещаш, че има някои араби, на които и на малкия им пръст не можеш да стъпиш по култура и знание?
Не знам, не съм стъпвал и няма и да стъпя. Не ми се влиза в затвора задето съм целунал гаджето си на публично място или съм решил да си изпия бирата в парка.Иначе Дубай сигурно е мит.
У теб обаче сигурно извикват чувство на възхищение такива закони - нали си си фашистче)
Ай стиа, нали е плъзнало из цяла София с тия маймуни - на всеки ъгъл по един потен смръдльо и върти бизнеса с донери.Той не познава такива, откъде да знае.
не мога да спра да я слушам ;/
Последно редактирано от Rakshy : 10-20-2015 на 00:04
Отново сънища, отново товар. Поне да не ми се присмиваше в тях, а да са в моя полза... :/
Притиснато се чувствам. Поизнервено. Разбира се, първоначалната ми реакция е да искам да избягам, но просто ще конфронтирам ситуацията. О.о
Само знам, че страхът е лош съветник.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абсолютно нищо против теб,но в случая ти най-малко трябва да споменаваш нацистите,защото по темата изобщо,ама изобщо не им отстъпваш по нищо. Единствена разлика е че...те са мразили всички евреи,цигани,славяни и в общи линии всичко,което не е ариец (демек със сини очи и руса коса),а ти мразиш всички араби и може би не само...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Откога ВСЕКИ е изневерявал поне веднъж? Толкова ли е паднал морала на обществото хммм
Ок де, явно не е голямата новона и се е знаело :д
Просто по доста неочакван начин разбрах
Както и да е
"Аз лично нямах абсолютно никаква нужда от такива субстанции."
Кажи честно ;д.
"Всъщност, когато съм пушила трева, винаги е било отвратително, почти винаги. Нали да кажем, че е имало някакви изключения, в които съм реагирала естествено на тревата, както хората нормално реагират и се смеят, и им е весело. През останалото време се чудя как да не умра и затова по принцип не пуша трева."
![]()
черньовците и мюсюлманите, 'щото са тъпи и агресивни и където стъпят се превръща в кочина.а ти мразиш всички араби и може би не само...
Пък и мисля, че им отстъпвам на нацистите - не бих тръгнал да ги пека или обгазявам)
^ предполагам, си съгласен, че има изключения. рационалното е да не ги взимаме предвид, тоест да ги жертваме покрай останалите, което не ми харесва.
не, рационалното е да не ги допускаме в държавите си без точкова система, подобна на тези в Канада и Австралия. Това е единствения начин да гарантираш, че пребиваващите на територията на държавата ти са в полза на обществото.
Твоето отношение, макар достойно и хуманно, неминуемо води до ръст на престъпността. А тези престъпления не се извършват спрямо някакви въображаеми персонажи, а собствените ти сънародници. И в България вече има случаи на убити, ограбени или просто нападнати от мигранти. Не ми се рови, но имам спомен, че четох за заклан продавач в София - покрай застреляния на границата, всички резултати в Гугъл са само за него и не мога да намеря статиите ;//
http://i58.tinypic.com/2nrk6td.jpg
60% от престъпленията извършени от 7.5% от населението на Франция (ие мюсюлманите) - http://www.lemonde.fr/les-decodeurs/...1_4355770.html
https://i.imgur.com/VKC9btD.png - престъпността в Дания
Всъщност запоявадай : https://www.reddit.com/r/polfacts/co...ics_in_r4chan/
достатъчно статистики има
И ако се чудиш защо изобщо си правя труда да пиша по тая, вместо да си трая: https://www.youtube.com/watch?v=hFnd6IS0DrY
поне това отдели време да изгледаш докрай. Някой ден твоите деца ще живеят в този свят.
Ще ти светне и защо разните НПО-та в България действат като сепаратисти и допълнително утежняват проблема с ромското население, гарантирайки, че държавата не разполага с ресурса да ги издърпа от мизерията.
На мен не ми се живее в такъв свят, за теб не знам.
Аурисе. Ще им ядеш джихатските пениси, защото за тази кочина, която стана в арабския свят са виновни точно великите сили с тяхните им колонии от години нард и с кирливата демокрация на Запада, за която дори България и нашия народ не е готов , а я тикат при всички.
^ типичен пример за лявомислещ индивид. Всеки сам да си вади изводите.
хахахахаха
Либия беше светска държава преди щатите да се набутат там.
Ирак беше светска държава преди щатите да се набутат там.
Сирия беше светска държава преди щатите да се набутат там.
А така оплюваните араби от теб, са имали култура, когато любимците ти скандинавски страни са се хранили със сурова риба, защото още не са били открили огъня.