.
Затворена тема
Страница 26 от 145 ПървиПърви ... 162223242526272829303676126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 3621
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не съм била там все още, но в бъдеще...

P.S. Езикът звучи прекрасно.
    ти си болен мозък и все още си търсиш принадлежността
    затова всичко различно (разбирай гадно) ти харесва
    направо те виждам как в бъдеще си 11тата жена на Хасан, и нетърпеливо си чакаш март месец (тогава е твоя ред) да дойде да те опраши, и вече отоците, охлузванията и счупената ти ръка са поотминали от последната ти среща с любимия
    Последно редактирано от LoadRunner : 10-19-2015 на 21:03

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    (разбирай гадно)
    ?

Аз не призовавам към насилие и/или убийство, за разлика от някои наши съфорумник/ци.

P.S. Ксенофобията може да се преодолее.
    Последно редактирано от dreamwalker : 10-19-2015 на 21:19
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    (разбирай гадно)
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    ?

ами не знам ти как наричаш съмнителни същества от мъжки пол, които не се къпят, миришат на пор, черни, мръсни, космати, брадати, с чалми и си общуват с нечленоразделни звуци, ръкомахания и мимики и колената са им натъртени цял живот от петте моления на ден целувайки мръсната земя, които си перат молебното килимче веднъж годишно и от време на време се взривяват, ама на мен са ми гадни

ами не знам ти как наричаш съмнителни същества от мъжки пол, които не се къпят, миришат на пор, черни, мръсни, космати, брадати, с чалми и си общуват с нечленоразделни звуци, ръкомахания и мимики и колената са им натъртени цял живот от петте моления на ден целувайки мръсната земя, които си перат молебното килимче веднъж годишно и от време на време се взривяват, ама на мен са ми гадни
    То и на германците им са гадни българите сигурно, но, на извънземните още повече. Ама нали се сещаш, че има някои араби, на които и на малкия им пръст не можеш да стъпиш по култура и знание? Иначе Дубай сигурно е мит.

Град
    Dreamland

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    има някои араби...
    Той не познава такива, откъде да знае.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    То и на германците им са гадни българите сигурно, но, на извънземните още повече. Ама нали се сещаш, че има някои араби, на които и на малкия им пръст не можеш да стъпиш по култура и знание? Иначе Дубай сигурно е мит.
    Какво ще рече култура ? Възпитание ? Чувство за принаджелност ? Познания по социология ?

Какво ще рече знание ? Математика, История и Изкуства или такива .. общи там познания по дръж-ми-шапката.

Нацистите също са били изключително интелигентни и възпитани хора. Дотолкова, че нацизмът се е гледало с добро око в цяла Европа, та даже 'Германското чудо' е било по всички вестници. Дори в културно отношение са 'изнасяли' омраза - евреите са били презирани дори отвъд океана - студия като Дисни са известни с анти-еврейските си продукции през 30-те години на 20-ти век.

Ама нали се сещаш, че има някои араби, на които и на малкия им пръст не можеш да стъпиш по култура и знание?
    Сам си отговори колко смислен ти е точно коментара.

Иначе Дубай сигурно е мит.
    Не знам, не съм стъпвал и няма и да стъпя. Не ми се влиза в затвора задето съм целунал гаджето си на публично място или съм решил да си изпия бирата в парка.

У теб обаче сигурно извикват чувство на възхищение такива закони - нали си си фашистче )

Той не познава такива, откъде да знае.
    Ай стиа, нали е плъзнало из цяла София с тия маймуни - на всеки ъгъл по един потен смръдльо и върти бизнеса с донери.

Мега фен Аватара на Rakshy

не мога да спра да я слушам ;/
    Последно редактирано от Rakshy : 10-20-2015 на 00:04

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Отново сънища, отново товар. Поне да не ми се присмиваше в тях, а да са в моя полза... :/

Притиснато се чувствам. Поизнервено. Разбира се, първоначалната ми реакция е да искам да избягам, но просто ще конфронтирам ситуацията. О.о

Само знам, че страхът е лош съветник.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Нацистите също са били изключително интелигентни и възпитани хора. Дотолкова, че нацизмът се е гледало с добро око в цяла Европа, та даже 'Германското чудо' е било по всички вестници. Дори в културно отношение са 'изнасяли' омраза - евреите са били презирани дори отвъд океана - студия като Дисни са известни с анти-еврейските си продукции през 30-те години на 20-ти век.
    Абсолютно нищо против теб,но в случая ти най-малко трябва да споменаваш нацистите,защото по темата изобщо,ама изобщо не им отстъпваш по нищо. Единствена разлика е че...те са мразили всички евреи,цигани,славяни и в общи линии всичко,което не е ариец (демек със сини очи и руса коса),а ти мразиш всички араби и може би не само...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на RiB
    Откога ВСЕКИ е изневерявал поне веднъж? Толкова ли е паднал морала на обществото хммм

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Откога ВСЕКИ е изневерявал поне веднъж? Толкова ли е паднал морала на обществото хммм
    Ако съвестта ти е чиста знаейки,че ти никога не си изневерявал може спокойно да им кажеш да си заврат това ВСЕКИ там дето Слънце не огрява.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тихо, че ставаш за смях.

Бтв, холандският и датският също са със завидно количество гърлени звуци. Арабският лично на мен ми звучи добре по това, което съм чувала.

Моето човече е тук, прекрасен ми е, мн се изкушавах да му дам подаръка за РД отсега да му видя физиономийката. Ама няма, ще чакам. Отиваме на културна програма, после и на алкохолна :д
    Лек ден на всички!
    По-добре да ставам за смях отколкото да съм си смешен по рождение като теб разбииш ли...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ок де, явно не е голямата новона и се е знаело :д
    Просто по доста неочакван начин разбрах
    Както и да е

Супер фен Аватара на corbV2
    "Аз лично нямах абсолютно никаква нужда от такива субстанции."

Кажи честно ;д.

"Всъщност, когато съм пушила трева, винаги е било отвратително, почти винаги. Нали да кажем, че е имало някакви изключения, в които съм реагирала естествено на тревата, както хората нормално реагират и се смеят, и им е весело. През останалото време се чудя как да не умра и затова по принцип не пуша трева."

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Чак странно ми става колко е нормално за някои. Чак гнусно ми става като се сетя една бивша приятелка как от девет кладенеца вода търсеше, за да се оправдае защо го е направила.

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Добре е човек да е над тези неща. Лоши хора, които не ти мислят доброто, има навсякъде и винаги ще има, но ако се чувстваш комфортно в собствената си кожа и на мястото си, би трябвало да не се принизяваш до такава степен. Наистина хора, които пожелват на другите зло и искат да страдат, изглеждат доста жалко. Когато на другият му е зле, не би следвало на теб да ти е добре.
    Погнусена съм от подобни изказвания, идват ми в повече.
    Мхм, ако някой ме изнасили или убие детето ми ще му пожелая да е жив и здрав.
    Моралисти, дето в главите им виреят глисти...

Супер фен
    а ти мразиш всички араби и може би не само...
    черньовците и мюсюлманите, 'щото са тъпи и агресивни и където стъпят се превръща в кочина.

Пък и мисля, че им отстъпвам на нацистите - не бих тръгнал да ги пека или обгазявам )

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ предполагам, си съгласен, че има изключения. рационалното е да не ги взимаме предвид, тоест да ги жертваме покрай останалите, което не ми харесва.

Супер фен
    не, рационалното е да не ги допускаме в държавите си без точкова система, подобна на тези в Канада и Австралия. Това е единствения начин да гарантираш, че пребиваващите на територията на държавата ти са в полза на обществото.

Твоето отношение, макар достойно и хуманно, неминуемо води до ръст на престъпността. А тези престъпления не се извършват спрямо някакви въображаеми персонажи, а собствените ти сънародници. И в България вече има случаи на убити, ограбени или просто нападнати от мигранти. Не ми се рови, но имам спомен, че четох за заклан продавач в София - покрай застреляния на границата, всички резултати в Гугъл са само за него и не мога да намеря статиите ;//

http://i58.tinypic.com/2nrk6td.jpg

60% от престъпленията извършени от 7.5% от населението на Франция (ие мюсюлманите) - http://www.lemonde.fr/les-decodeurs/...1_4355770.html

https://i.imgur.com/VKC9btD.png - престъпността в Дания

Всъщност запоявадай : https://www.reddit.com/r/polfacts/co...ics_in_r4chan/
    достатъчно статистики има

И ако се чудиш защо изобщо си правя труда да пиша по тая, вместо да си трая: https://www.youtube.com/watch?v=hFnd6IS0DrY

поне това отдели време да изгледаш докрай. Някой ден твоите деца ще живеят в този свят.
    Ще ти светне и защо разните НПО-та в България действат като сепаратисти и допълнително утежняват проблема с ромското население, гарантирайки, че държавата не разполага с ресурса да ги издърпа от мизерията.

На мен не ми се живее в такъв свят, за теб не знам.

Аурисе. Ще им ядеш джихатските пениси, защото за тази кочина, която стана в арабския свят са виновни точно великите сили с тяхните им колонии от години нард и с кирливата демокрация на Запада, за която дори България и нашия народ не е готов , а я тикат при всички.

Супер фен
    ^ типичен пример за лявомислещ индивид. Всеки сам да си вади изводите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ^ типичен пример за лявомислещ индивид. Всеки сам да си вади изводите.
    хахахахаха
    Либия беше светска държава преди щатите да се набутат там.
    Ирак беше светска държава преди щатите да се набутат там.
    Сирия беше светска държава преди щатите да се набутат там.

А така оплюваните араби от теб, са имали култура, когато любимците ти скандинавски страни са се хранили със сурова риба, защото още не са били открили огъня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си