- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Ракши, сподели! :Р
в някакви противоречия съм както обикновено напоследък, ще взема ли да фокусирам върху каквото трябва или...
Видях си програмата, доста съм доволна.
Уморена. И съм нещо крива. Искам да спя, еби мааму на другото. Супер много ми се прибира вече да спя.
Леко, ама много леко, се разболявам! Daaaamn!! : (
Ще го надвия аз, ще види то.
//Най-накрая си пуснах нет. Знам, че не се подписват договори точно сега, ама ми писна да си щъкам от телефона, крайно неудобно е..
Искам да идва 1ви и да почва учебната година, че да се свършва.
Май ще почвам шофьорски... Ако някой има инфо за добри автошколи в София, около южните квартали за предпочитане (или център) - ще се радвам да сподели.
Mwah! Mwah my precious!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Другият път, когато ми се оплаче, че е уморена, ще купя една права лопата, ще хвана влака и ще я халосам по коравата черепка. Горко й на лопатата...
{hug}
потресена съм, просто нямам думи, в каква държава живеем, Боже мили ... тъмнокож брадясал субект (мда, бежанец..) се приближи към мен, каза ми 'чантата или Аллах ще те накаже', аз уплашено му я връчих, той неуплашено я взе и тръгна, изведнъж получих пристъп и започнах да се задушавам, започнах да викам безпомощно зад гърба му 'инхалаторът ми е вътре, подай ми го, моля те, моля те, ехоо, моля те', към мен се прибилижи лице от силите на реда и ми каза 'госпожице, не смущавайте горките изстрадали бежанци, достатъчно са травмирани' и ме заведе в болница, не му казах, че ме е ограбил, защото ме беше страх, че онзи ще ми отмъсти ........ толкова съм ядосана, бива ли такова нещо, на какво прилича това .... ПЪЛНА анархия
Последно редактирано от galaxy29 : 09-29-2015 на 16:33
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не е неочаквано, като ти предстоят големи решения и промени; те ли отключиха тази промяна?
ще излезеш по-мъдър.
Баси, не може ли човек да се оплаче без да го разпитват и да дават непоискани съвети?? Това е шибан дневник! Много на сериозно сте се взели ;/.
някои хора пишат във форуми, за да комуникират :Д
корб, агресивен си, на какво се дължи?
дължи се на това, че може би си свикнал с десислава и е време да смениш.
но поне си естествен, де.
по-малко липсваше онова "харесвам те, но..", "много те харесвам, но.."
сега поне няма превземки и мазналък.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ма ти верно много си си повярвала. Опитваш се да поучаваш и пръскаш безполезна философия навсякъде под формата на някакви готови общовалидни формули. Не си сама в това де. Дойде ми в повече, нямам нищо лично.
П.С. Добре, извинявай. Ти се явяваш невинната жертва, просто си го изкарах на теб.
Последно редактирано от corbV2 : 09-29-2015 на 23:08
ракши, горе главата и горе щангите, мое малко форумно другарче
корб, ето непоискан съвет специално за теб ;р - не давай на тъмната страна да взима превес, не заслужава(ш)
Английски ММА боец вилня с краден мотокар в Слънчев бряг
https://www.google.bg/url?sa=t&sourc...6PQJhmZ47xufHQ
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
по принцип знам че трябва да избягвам тези часове
това едно на ръка
другото е че утре ще трябва да се пръсна да въртя шашката
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.