- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Оф. От една страна повишаването на цените на вредните храни ще бъде удар по индустриалните производители, но това би било възможно само, ако заместващите ги полезни храни биват стимулирани за производство и са на достъпни цени. А всеки знае, че ръжен хляб не съществува. До такава степен всичко е изфабрикувано, че дори с ордени да са наградени - качеството не струва.
Другия много важен проблем е родното производство. Внесените продукти изместват българските във всички области. А нашите главно също се изнасят и не се оползвотворяват. Липсват цели унищожени сектори в земеделието и животновъдството. Но хората искаха глобализация.
Иначе който иска намира качествено. Ако хората имаха развита култура на хранене нямаше да пълнят хазната на кока кола.
Много взех да се преуморявам. Между университет, работа и стаж, и отделно други занимания към университета, не успявам да се наспя и чувствам как наистина ми тежи. Броя си дните до декември и с нетърпение очаквам цял месец почивка, за да мога да презаредя батериите и да си отдъхна.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ХА ХАХ ХАХ
"Конструкцията е много здрава според нас, а ние сме студенти от виас.......по Архитектура" гагагаг
досега не съм чувал и виждал глупавите архитекти да разбират от статически изчисления и конструктивни схеми
дано колегите им инженери не им се смеят много
тъкмо влизам да си споделя някви неща и си гледам ника :д аз не присъствах на тва, макар да имах желание, иначе тия мацки не ги знам, но все пак правят някви усилия ^^ за големите разбирачи ще кажа, че всички специалности учим и имаме базова основа по всяка област, в сайта на унито много ясно може да се види програмата на всеки курс и предметите, минава се и сградостроителство, и конструкции и съоржения, материали и тн.
напоследък ми се сбъдват всичките желания от преди месец-два, които съм искала, не знам да плача или да се смея :дд да простя и забравя или да затворя страницата (ако не завинаги, поне за достатъчно дълъг период).. ох, не знам, ще се побъркам, добре че е работата да се разсейвам докато уча състава на над 50 вида бонбона :д
всъщност не искам да се оплаквам от нищо.
толкова. голяма работа.
Последно редактирано от jghgh : 10-22-2015 на 21:11
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
защо ли винаги като дойде време да си лягам и ми става адски гадно
По темата - Момичето , което харесвам ще заминава за чужбина и повече няма да я видя :/ Много ми е тъпо тези дни
^Заселва се трайно с всички роднини, с кучето, с котката?
Няма скайп? Няма фейсбук?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не знам, но мене ако питаш
стени не се разбиват с глави
https://www.youtube.com/watch?v=MngMpoMRu8o
очаквайте скоро и в Англия
аз обаче съм расист
![]()
Ей, брато! Заваля дъжд и всички се изпоотказаха... тренировки, футбол... излизания... бати мъжете :3 Ясно що момичетата ходят по 60 годишните дядовци, щото на тях им трябва да се къпят постоянно, за да отстранят природния парфюм
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пълнолетен съм ( от тази година).За разрешение - едва ли ще стане работата на този етап. Трябва да уча висше - поне тук трябва да е :/ За емигриране - да , може би 90% съм сигурен ,че искам. Но пък за тези 4 години ( хайде 5) може би ще ме е забравила. Но съм сигурен , че ако беше останала в България нещата щяха да се получат .
Ами ако беше останала, а между вас не се получи?