- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Разлика между друсане и пиене правиш ли, май не, или само отчиташ присъствие.
Човека си е бил в тях и си е пиел спокойно, когато от алфа му се обаждат, защото куките на нормален човек не биха обърнали внимание, то и за депутат не биха си вдигнали гъза, но поне е нещо.
пък в Натфиз не са просто наркомани, а са най-пропадналите дрогерии в цяла София. Такива боклуци познавам там, че ме е били срам да сядам на една маса с тях.
Сигурно индианците във Факултета имат повече морал и достойнство от тия "артисти" , за пари биха направили всичко.
Пиян, надрусан все тая. Пълен неадекватник е дори като не е употребявал нищо. Не знам защо звучиш така, все едно го защитаваш. А пък аз познавам немалък брой свестни хора, които са учили и учат в НАТФИЗ. Извод: във всяко стадо си има мърша. В някои и малко повече от необходимото, обаче![]()
Последно редактирано от pandabear : 10-26-2015 на 12:16
хехехе, да го защитавам, от какво ?
Аз не виждам да е направил нещо нередно, за сметка на това се набива на очи как всички държавни институции разиграват някви пиеси, в които той е лошия герой.
Ясно :Д Не ми се коментира повече. Аз отивам да си спинкам сладко, че довечера трябва да пия за здравето на много хора.
Което пък ме подсеща: Честит имен ден, митаче лудаче! Голям да пораснеш и да не разбиваш много сърца ;p
/сега пък се сетих, че той вече рядко влиза, нищо, ще му честитя по лицекнигата.
Имам мееега много материал за зубкане. Почва да ме мързи само като се сетя.
Ей, жив е главанака! Дано и всички операции издържи, че не е малка работа това с упойките. Чувствам се по-добре, определено. Шоколадовата терапия не я направих, но пък си го биваше и уискито с кола, хахах.
арт хората винаги са си имали някви пороци, дори и да е вярно тва, пак нямат никакъв смисъл всички тея сцени, Волен си остава Болен
малко ми е кофти, мина ми началния ентусиазъм, краката ме болят зверски от тва стоене на крак по 12 часа и като си видях фиша лошо ми стана, ама :дд хубаво е, че все пак навлязох и в този етап, не съм малка вече, не всичко е цветя и еднорози, време е да го приема
галаксина къде се затри?
Защото там ви правят кръвни тестове и ви е страх да се надрусате, което е причина да нямате зачислен дилър на пълен работен ден, както тия в Натфиз събрали се да учат в 22 часа.
Ти колко пъти си ходил нощем на лекции ?
Да ви? Аз не съм в НСА, а в ТУ.
Нямам лекции нощем.
Да иде де до НСА, да видим дали ще му посече "пипито", да не тоя удар, дето получи пред НАТФИЗ да не е само 1, ами много повече.
Чувствам... много неща. Объркана съм, решение не мога да намеря. Изтощена съм. Отделно, че сега ще трябва да залегна доста над ученето, че изпуснах, а това не ми харесва. Твърде много неща са ми на главата. Имам нужда от някого :/
Но в момента доминиращото чувство е умора от пътя, така че смятам скоро да се отдам на сън. Не искам да си тормозя мозъка отсега с утрешния ден, защото просто не мога да осмисля всичко, което ще трябва да свърша. На трезва глава и малко на тъгъдък ще бъде. Но ще се справя. Трябва да вярвам.
Ми питай, нямам какво да крия :]
На коя от двете? Щото и двете вече са активни?
бтв. пък и съм сигурен, че можеш и без моята помощ
http://www.img-share.eu/main/image_v...fYMczr.jpg.htm
https://youtu.be/BIar-axFINo?t=2869
радва ли те виждаш как три куки държат човек, докато друг го удря ?
А ако беше чел новините и всякви простотии като господари на ефира, щеше да видиш как тоя същия изведнъж получи амнезия и отрича да е удрял Сидеров, освен това даже не е задържан, което само по себе си говори, че всичко е полицейска постановка.
През кура ми е за Сидеров, но след като другите са такива мишки, явно той е единствения с топки в парламента
===================
И един женски бисер
„Виждах се с един мъж в продължение на няколко месеца, преди да правим секс. След това се случи и беше лошо. Ситуацията се оказа странна“.
Последно редактирано от ДОТА : 10-26-2015 на 18:10
Много ми беше смешно как платени лица започнаха да говорят през новините как там имало студенти, които учили и не пушили хахахахахахахахахахахаха хахахахахахах ахахахахахаха аххахахахахахахахахаха
Иначе.. България намери по кой политик да плюе, че правил циркове... демек, а тези в възпитаните хванали истинската власт в парламента не спирам да им слушах възхвалите и поздравите.. сбъркан народ сме
За пореден път отложих всичко за последния момент, въпреки нагласата ми да не го допускам. Просто се случи.И поради тази причина продължавам да не си давам зор. Има време, мхм.
You are broken, I can fix you...
най-после у дома на спокойствие
мисля да се отпусна не го правил от години а и няма за какво да мисля толкова
изглежда прекалено лесно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!