- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Виновните имат нужда от защита, а той не е виновен.
Въобще понятие от НК имаш ли, или си поредния отчитащ присъствие, защото около него кухи лейки правят същото ?
свинята премиер съм го виждал да влиза в детска градина с десет охранители, това виновен ли го прави или е само тъп ?
Сидеров няма охрана, това са си хора от Атака, а пък дори да бяха охрана, не знам по ква изкривена логика стигна до извода, че е виновен.
Първо едно, после друго.. те ще ти сложат една купчина месо на масата и ти ще почнеш само да я бодеш с вилицата, без да ядеш... добре, че не си акула, че ще умреш от глад. Не мога да ти проследя мисълта просто, не че ти не можеш да се изкажеш, нали.
Последно редактирано от Vanchhh : 10-26-2015 на 21:52
в потрес съм от тъпотията на хората.
ще запаля една свещ и си лягам.
Вея си се днес по ваденката на рамото в офиса, защото блузо-ризата ми беше елегантна, и реших да пробвам реакцията към татуировки. Резултат: неочакван - и зам. шефът на сградата ми направи комплимент, а като го попитах дали дрес кода не забранява, той ми каза, че се намирам в амстердам, ако още не съм разбрала :д
Времето все още става.
Развалих си тотааално режима на спане.
Интегрирам фъстъчено масло в режима на хранене, както и чисто какао, и слабо кафе ( малко да разнообразя )
Имам към 6 текущи проекта, и повечето са до никъде, защото постоянно ме занимават с всичко и не мога да седна просто за 4ч. да хвана и да приключа един, та хубав тайм мениджмънт трябва да направя тази седмица.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Събудих се мноооого добре. Наспах се, пък било то и за около 6-7 часа. Щастлива съм, че си видях детенцето - почти нищо не ни се е променило в отношенията. Той си е същото голямо мече, което обича мама и което не иска да си вземе двата лева за чай. :д Тия дни одъртява, а лятото не можах много да му се нарадвам та съм щастлива, че е пак тук.
Определно ми върви с другото - вътрешния мир е много хубаво нещо и се чувствам все по-добре и ми е все по-лесно. Успях.
С него сме притеснени за оня, но май и той е добре, така мисля. Поне по последни данни е бил добре. Грях ми на душата, но се радвам, че моя си човек не е бил с него, че сега щеше да е абсолютен шит. Абсолютен.
Бърза баня и излизам за педагогика. Вторник винаги ми е тежък в унито, но ще издържа. Да.
Аз съм оцеляваща, определено. След вчера оцелях, днес също мога. Децата с Даун са интересни, но гледах да съм на страна в началото. Е, не успях - скъса ми се сърцето и ми изгоря душата. Ама нали правя това, което искам - мога да издържа. Не вярвах, че Анатомията на Грей ще е нещо, което да ми помогне относно това, което ще почувствам като практикувам професията си.
хубава почивка беше един сън и една закуска
време е за действие
иначе ташак си е кандидата на реформаторите е член на герб
усещам че ще му падне главата бързо![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На мен ми е полезно откъм нещата, които (мога да) чувствам спрямо пациент, за когото имам за задача да се грижа. Смешно звучи, наистина, но някак си си откривам подхода чрез това. Изи например е малко като мен - твъъъърде милосърдна и твърде навътре взема проблемите на пациентите си. Частта, в която се влюбиха с Дени ми подейства отрезвяващо малко когато си я спомних вчера при играта с детето с Даун. А Алекс е типичния бедас, който е прегорял от това, че не може да издържи повече чужда и своя болка. Кристина с тая нейна самонадеяност и рязкост, така да кажа, също не е подходяща за положителен пример. Мередит май е най-малкото зло. Джордж дори не бих могла да го опиша някак. :д
Много смотано положение, чувството за свобода се поизгуби, хаха. Знаех си, че ще е добре да си отделя повече време. Тоест... мога да стисна за още малко зъби и да дерзая, ама откакто изобщо съм си поставила тая цел прекалено много дивотии, неясноти и НАПРЕЖЕНИЕ се натрупаха. Мисля да си дам почивка да презаредя батериите. Сигурна съм, че после нещата ще почнат още повече да се подреждат. Не ме интересува за кого ще изглежда несериозно и че всъщност самата аз като си "слушам" мислите звуча на себе си противоречиво, така или иначе почти съм го решила и не виждам сериозни причини да има някакво объркване после.
книга+парк = рай
все повече си ценя времето..
посветила съм се на self-care![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
доста по-зле отколкото очаквах
Съществуването е трудно ;/
Добре, днес беше спокойно, не съм изпуснала чак толкова. Само думичките ще трябва да си понауча.
;[ още един смачкан ден нищо не ми се прави,надявам се следващият месец да донесе нещо по-позитивно.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Нещата са добре,но скучни.Но няма да го мисля сега,без това няма надежди.
Ох,и аз съм си много скучна напоследък.Няма никакъв живец в мен,а искамм ,
искам да си бъда същата бъбривка като преди,искам емоции !!!
Бях с гаджето по центъра, после ме изпрати до нас, целувахме се и съм в уникално настроение.