- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
^ Кака Марче не е мърла бе ;/. Ще се бием за това ;д.
Последно редактирано от corbV2 : 10-27-2015 на 22:43
Вече усещам някакво напрежение, което ми влияе отрицателно. Цяла нощ не съм спала, успах се за много важно упражнение, което ще бъде включено в практичния. Знам, че не го прави нарочно. Знам, че и на него му е трудно, но не е честно аз да полагам всякакви усилия, за да се съобразявам и да не му преча на работата, а той да е все така импулсивен и да ме натоварва, дори неумишлено. Отдавна не ми е било толкова трудно да си контролирам емоциите. Не искам проблеми, не искам кавги, въпреки че понякога именно те помагат много за закрепването на едни отношения, и са нещо като един добър тест за издържливост. Просто не ги искам тези неща точно в момента, тъй като чувствам, че нямам никакъв контрол, особено при подобно разстояние, и това ме побърква.
Последно редактирано от pandabear : 10-28-2015 на 06:06
Ох, нищо по-трудно от това да си лекуваш нацепените устни с мед няма, заклевам се! Иде ми да си ги изгриза...
Аз подкрепям дружбата, между човек и жена, пък обсъждането няма нищо общо с караници, ако не го знаеш.
Хората водят диалог, за да си решат проблемите, при жените не знам как е.
Много ми е зле. Имам температура, кашлям ужасно много и когато го правя, ме болят костите и цялото тяло + че ми се насълзяват очите.
Никога не ме е повалял толкова вируса.
14 godini uchene i ne mu se vijda kraq v blizkite... nqkolko. Pisna mi. Boli me glavata, blokirah i si e ebalo maikata.
Ако изключим медицината, дори се виждам млад като завърша. на 22, 23, макс 24 години с магистъра. бла
Вече втори ден поред - добре.
Няма натоварващи хора в... близост да речем, видях някои прекрасни определено ненатоварващи хора, училището върви добре. Общо взето би било прекрасно да е така винаги, но за съжаление другата седмица отново ще има натоварване.
А, да, само където сънувах кофти сън отново, доста подробен, но за щастие не ме афектира много.
сънувам странни неща и аз..
такива едни неочаквани, някои искам да се сбъднат, но може би в друг живот![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride