- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Аз си имам папка-дневник на компа с уърдовски файлове, понеже винаги си мисля н на брой неща и като цяло ми е тъпо да занимавам другите с мислите си, а и е физически невъзможно, защото ще се налага да говоря само аз. Та, пиша си цели чаршафи, подреждам си мислите, философствам си, много е хубаво. Никой не те чете, никой не натоварваш, никой не те разпитва, но пък се освобождаваш по някакъв начин. :Д
Много си харесвам специалността. Знам, че все още е рано да се каже, затова гледам да не говоря с цялата категоричност на света, но съм доволна от избора си, смятам, че е правилен и че това, което го мислех, е точно така. Добре, че не послушах другите и не избрах ФМИ. Нямаше да ми даде това, което търся. Също така вече ми се оформя идеята с какво точно искам да се занимавам и в кое съм добра със сигурност. Иначе... чета с интерес, много е приятно. Малко ме мързи да си върша другите неща, но ще се вкарам в ред. Също - време е да приключа с тези шофьорски, много ги прокрастинирам, супер тъпо.
И много си харесвам работата, много ми е удобна.)
Чете ми се нечий дневник, по възможност да е на Ewok и да има снимков материал.
от снощи не мога да спра да се усмихвам на милите пожелания и съм малко изненадана от
дъаа..........
)))))))))))))
коремчето ми се е свило и нямам търпение
Оф, да идва неделя и да се свършва целият този ад. То всъщност при единия от вариантите гадното ще си продължи, но поне ще има няква завършеност.
От години не съм ревала толкова, колкото последните 4-5 дни
basi cherveniq kod cql den sa potvam ot jega na rabota :d
имах няк'ви големи планове за днес, които не извърших, въпреки, че още има време.
само ми се лежи и спинка, и ми се яде
трябваше да съм подготвена за такъв вид мързел, май patrick ми обясняваше, или близначките ли, да не се насилвам през седмицата, че е нормално да ме мързи към края й, ама чак толко' ли...
все едно нямам утре лекции, нещо не ми е университетско като настроение
head in the clouds as always..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Малеее... Днес съм в Марс Ретърн бе о.0
И после защо се карам в нета //Не само тук, ми и водя едни "дискусии" в youtube..., хахах
Марс в 3ти дом (дом, който управлява и онлайн комуникацията) в знака на твърде критичната и ориентирана към детайли Дева, опозиция Сатурн (авторитети, професионалисти, възрастни или опитни хора) в 9ти (дом на духовността, но институционализираната такава, доктринизираната -> в случая астрология).
Досега водех спор, ама Марсов такъв, (все пак сме в Mars return), с една астроложка (9ти дом) под клипа й в youtube (3 дом). Спорът се състоеше в това, че критикувам начина й на презентиране на информация (Марс в Дева), и изобщо работата й (Сатурн), влизайки в някакви ебаси детайлите, честно, чак се почувствах, че правя нещо излишно, въпреки че смятам че съм права. Но определено прекалих де.. Все пак говорим за Марс (агресия като архетип).
Марс в секстил и със слънцето и с луната ми, от там и сълзливите емоции, но аз съм си такава - fucking whiny little bitch.
Интересна картинка
Знам че този пост би бил оценен само от двама-трима човека във форума, но няма как да не споделя, доста интересно ми се стори и то особено като осъзнах, че днес съм в Mars return.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
искам и аз така да те бия по нослето дримуокърче <3 <3
мяу ;)
Уни-та, муни-та(особено второто), много учене ще е. Иначе бива. [:
Имах големи очаквания за днес. В училище тотално обърках всичко по два предмета. В английския беше няква боза, а тренировката вечерта повече от скучна без нея <3
Най-накрая далече от града....телефона е изключен 7 дена ..сън и мързелуване пред камината...бях забравил колко е хубаво и колко ми се отдава..ся да имаше и некоя дружка да си споделим лентяйството и айряна :Д нямаше да е лошо..
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Изумен съм как тамаааан си мислиш, че на някой му е дошъл акъла, пък то било само моментен пристъп...
Последно редактирано от an7raks : 09-30-2015 на 20:00
стоя облегнала се на парапета с червена роза в ръка, късайки листенце след листенце и се питам 'да скоча или не'
офф, мъжкараната от горния етаж се изплю и нещото падна в/у мен ... сега трябвада се изкъпя, не мога да умра в този вид
Позволяваш ли да те изчукам след като умреш ?
П.П.
Обещавам да съм нежен.