.
Затворена тема
Страница 42 от 145 ПървиПърви ... 323839404142434445465292142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 3621
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Хехе
    Но като се замисля всъщност и за двамата :д

Мега фен
    Това е комплимент за мен, всички други ме мислят за елементарен и прост.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    https://www.youtube.com/watch?v=FZk40J_drws
    ей така съм си аз
    след само 6 часа се гмурвам рутинно в гората
    нямам търпения да си изпия кафето

~~feeling addicted to pancakes

встрани от това, имам контролно. бла
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Умирам вътрешно
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен
    http://www.breitbart.com/tech/2015/1...ustry-veteran/

Сериозно ... имам чувството, че от ден на ден става все по-зле.
    От друга страна може и да намажем от цялата работа - като си напълнят ИТ фирмите с негри и пръдли, които имат познанията на секретарки, източна европа ще бутне доста напред. Поляците вече вадят доста прилични игри.

Дано погнат и филмовата индустрия с простотиите си. Не че не са го направили, де :
    We wrote these characters but when we went to cast it, one of the things I had felt, having been to the Emmys a couple times — you look around that room and you see the whitest fucking room in the history of time. Its just unbelievably white. And I just thought, we’re casting this show and we have an opportunity to do anything we want, why not cast the show with actors of color? Like not for sure, and if we can’t find the actors who are great, we shouldn’t, but why don’t we make that effort because it wasn’t written that way and isnt that the cooler version of doing this as opposed to saying ‘this is an urban show’. It fucking kills me when they call something ‘an urban movie’ like its a separate thing, like ‘its that thing over there.’
    http://www.slashfilm.com/star-wars-7-racially-diverse/

но говоря за техническата страна.

Интересни времена предстоят.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Радикалният феминизъм е много грозно нещо. Като цяло феминизмът във 1st world страните.
    Обаче и някои мъже много грозно/педерастки се държат, и заради такива като тях не можеш да си позволиш да си по-женствено толерантна и кротичка, а просто трябва да ги режеш категорично ( като става дума за технически дискусии ), или да им задаваш неудобни контра въпроси.
    Пък вече става опасно да разчиташ на стереотипи, ролите и поведенческите модели толкова се размиха, не знаеш какво да очакваш и как да се държиш. Все по-малко стават типично женските и типично мъжките черти/интереси/навици.
    Както и преди съм писала, представям си как имаме годишнина от брака с мъжът ми и той ми отваря вратата в ресторанта, той е по-голям от мен, аз съм с елегантна тъмно синя/черна рокля, с лек вечерен грим, той се е облякъл по-класически също, и влизаме вътре, където половината двойки са хомо, повечето са с расти и татуировки по лицето, всички облечени еднакво - мъже и жени с унисекс дрехи, унисекс обувки, мъжете с грим и изкубани вежди, жените без, и всички ни гледат странно и се подиграват, че сме със закостенели разбирания, че сме расисти и дискриминираме, защото щом по нищо не приличаме на тях, значи не ги приемаме, блабла.

едит: Бих си взела за мъж не-бял, много готини пичове има около мен. Но всички са се откъснали от родната страна мааксимум в пубертета.
    Последно редактирано от NomNomNom : 11-06-2015 на 16:25
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Мн интересна въображаема случка, Номи, малко гнусна даже Д:
    Редно е да си носиш часовник на изпит по принцип.

on: да ти цъфнат след 2 месеца изненадващо на вратата, безценно
    По принцип нямам против изненадите, но това минава границите. И мисля да се разсея по тоя случай.
    Тъкмо си направих някви планове.

Мега фен
    http://www.blitz.bg/news/article/373186
    Лишиха Адел от пряк достъп до Twitter
    Всички постове на изпълнителката минават през двойна редакция заради пиянски публикации в миналото

хехехе, в такива моменти ми се иска да съм известен, за да има кой да ми редактира простотиите

Мега фен Аватара на galaxy29
    мхм, не е идиотска инструкция да ти препоръчат да си носиш часовник

Мега фен Аватара на Rakshy
    разказваха ми как майката на едно момиче учила вместо нея, буквално. Научила всички теми наизуст разказвала ги на дъщеря си и даже на 1-2-3 изпита отишла вместо нея.

Винаги когато те предупредят за нещо, което на пръв поглед изглежда малоумно знай, че някой тапанар го е направил

Мега фен Аватара на Dagichka
    напушеният пост на номи много ме развесели :дд

иначе аз съм бясна и разочарована, подиграва се тоя французин, 6 смени по 12 часа за 2 седмици (като иначе се водя уж на половин работен ден, така де 8 смени макс на месец) и накрая ми плаща 180 кинта, честно ли?! жалко, че работата е толкова прекрасна иначе, бях толкова развълнувана в началото..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Дано погнат и филмовата индустрия с простотиите си. Не че не са го направили, де :
    http://www.slashfilm.com/star-wars-7-racially-diverse/
    но говоря за техническата страна.
    Има и многоооооо по-зле
    https://www.youtube.com/watch?v=mhhK0qHqpkc

http://www.imdb.com/title/tt3501492/ такива оценки са рядко срещани там

Мега фен Аватара на Blab
    след години извън фейсбук днес зачетох някакви рандъм постове, които ми пратиха да се смея. час по-късно вече усещам онази забравена тежест за нещо нередно, което се случва, а не можеш самичък да поправиш. довърши ме анкетата със самопровъзгласилата се за интересна шизо. заболява ме главата от напомпана със самочувствие посредственост. не за друго, ами всички талантливи хора, които познавам, са далеч от всякакви прожектори и зелени екрани. баси наиграните хора са в общественото полезрение, жал ми става, яд ме хваща. положението е вазов доживот...

вчера имах прекрасна прекрасна прекрааасна вечер с ебаси талантливото същество, което ми разказа фамилията, та допреди малко още се усмихвах. социалномрежовото измерение на интернет е страшно вредно. едно явно вайръл момиче ме развълнува по темата с клипчето си преди седмица-две и сега пиша по темата. пиеса ли ще е или сценарий, още не знам, но усещам назряващия проблем с отгледаните с/в интернет деца/хора и ми е важно да се говори за това.
    Последно редактирано от Blab : 11-07-2015 на 22:07

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    довърши ме анкетата със самопровъзгласилата се за интересна шизо. заболява ме главата от напомпана със самочувствие посредственост.
    Ти коя беше бе, смотло? Заври си критиката на влажно и дълбоко.

Мега фен Аватара на Blab
    просто си приличате, няма лошо да се харесваш, даже е полезно;
    когато подобен нарцистичен егоцентрик се занимава с твоята конкретна личност без да иска нищо в замяна, освен елементарна благодарност, ми се обади; видя ли приликата?:Д
    малки неблагодарни агресорчета, ей, ще ви изям, бе!

а коя съм аз, Красене (?), не е трудно да разбере човек, защото никога и никъде не се преструвам на такава, каквато не съм, с което не могат да се похвалят повечето хора (тук), за съжаление.

бъдете добри и истински, и то не защото коледа наближава и санта клаус има списък, а защото си заслужава усилията! обещавам))

Мега фен
    а коя съм аз, Красене (?), не е трудно да разбере човек, защото никога и никъде не се преструвам на такава, каквато не съм, с което не могат да се похвалят повечето хора (тук), за съжаление.
    Интересно, а дано има и продължение.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    просто си приличате, няма лошо да се харесваш, даже е полезно;
    когато подобен нарцистичен егоцентрик се занимава с твоята конкретна личност без да иска нищо в замяна, освен елементарна благодарност, ми се обади; видя ли приликата?:Д
    малки неблагодарни агресорчета, ей, ще ви изям, бе!
    Първо леко завоалирано ( далеч от безобидно ) критикуваш момиче Х.
    Пантерата в прав текст казва, че смята, че изказът ти показва голямо самочувствие.
    След това си пасивно агресивна си и набеждаваш друг за агресор? :д ( не говоря за Корб, който се е изказал агресивно наистина )

Надявам се наистина да можеш да се погледнеш адекватно отстрани и да се гмурнеш след това да потърсиш малко повече причини в себе си;
    Много е лесно да се лепне етикет агресор и да се играе жертва.
    Последно редактирано от NomNomNom : 11-07-2015 на 23:38
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

след години извън фейсбук днес зачетох някакви рандъм постове, които ми пратиха да се смея. час по-късно вече усещам онази забравена тежест за нещо нередно, което се случва, а не можеш самичък да поправиш. довърши ме анкетата със самопровъзгласилата се за интересна шизо. заболява ме главата от напомпана със самочувствие посредственост. не за друго, ами всички талантливи хора, които познавам, са далеч от всякакви прожектори и зелени екрани. баси наиграните хора са в общественото полезрение, жал ми става, яд ме хваща. положението е вазов доживот..

пълни пръдли сте и двете. Не знам кво тръгваш да си мериш

Мега фен
    Я за непишещите в груповия чат да обясните коя е шизо

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Потребителка е тук, вече не пише, но можеш сам да я намериш
    Последно редактирано от therichbitch : 11-08-2015 на 01:34

Мега фен
    Сетих се, тая с хороскопите.
    Тя нали и блаб беше луда по това, защо и е толкова сърдита ?

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Сетих се, тая с хороскопите.
    Тя нали и блаб беше луда по това, защо и е толкова сърдита ?
    е кой се радва на конкуренция, която уж печели пари от това, което другата прави безплатно

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Ракши-то сече с брадвата
    aма нали ви е ясно, че "аз коля беся тука"?
    ;дд

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    е кой се радва на конкуренция, която уж печели пари от това, което другата прави безплатно
    кви пари, жълти стотинки и дават в тубата и вибокса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си