.
Затворена тема
Страница 54 от 145 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 3621
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Там проблема е, че не знаеш кой е цивилен и кой не е.
    Всички на ред трябва. 1 милиард са, изчисти ги до 100 милиона и да видиш к'ви агнета ще станат, спокойни добри и послушни, а за 100 години ще си се размножът пак до 1 милиард, ма спокойни люде и гутоу.
    После ще дочета. Само да кажа. Смятам,че е леко тъпичко дори и твърде детско и животинско да дойдат да сринат твоята къща със земята и да избият всичките ти роднини,защото комшията ти Пешо нещо се е правил на мъж и следователно щом Пешо ти е комшия и ти заслужаваш да бъдеш взривен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ислямска държава има актив от към 50 000. Искаш да ми кажеш, че за държави като Русия, Китай, САЩ и т.н е трудно да сринат 50 000?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    той ставаа
    ама не и за това за което го взех, и все пак положението е добре, макар че аз си мислех че ще лети за тея работи
    но ако имах пари щях да си взема и7 понеже него го дават като подходящ за програми а амд-то е малко геймърски
    и както и да е миналата година може и началото на тая да е било бях пробвал последната версия на Асасин криид и не вървеше (ама повече не съм пробвал, може и версията да е била бъгава щото беше от първите)
    Unity? Rouge (Dlc на 3)? Black Flag?
    Какъв ти е процеса?
    Може да е било от релийза.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Ей, медицина под няква форма да учиш на тоя свят, бе! :дддд Цял ден на почерпки ми върви, не само от пациенти, а и от колеги. :дд Диабет ще хвана днес. :дд Ама е мега мило просто, смисъл самият жест.

Мега фен
    чувствам се лятно, утре може и на плаж да отида

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    с басейнче?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Чувствам се разбита, депресирано ми е някакво, супер тъжно, носталгично, ревливо, ама не мога да ревна. Не мога да приема, че животът е толкова скапан и нечестен, поднася ти нещо, за което дълго време си мечтал, а после изведнъж ти го отнема...

в този форум има ли някой да се чувства добре

не питам иронично
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Е има бе, как... tori, даже и ДОТА Само аз съм се отдала на депресарски словоизлияния.

Мега фен Аватара на Dagichka
    как така след месеци затишие и шибана самота и интертност сега всичко това ми се стоварва на главата?? толкова хора, емоции и чувства, чувствам се тотално объркана, страх ме е да се зарадвам дори, защото знам, че накрая пак аз ще съм преебаната
    оф..

Може да се каже, че съм добре, като изключим факта, че съм изморен.. Днеска ще си легна по-рано, че напоследък не се наспивам.. Нямам търпение да дойде събота, че имам много неща да ѝ разказвам като се видим.. )

Ядох тирамису, пуших, пооправих се малко. Осъзнах, че е излишно да се тормозя, така вредя най-вече на себе си, а и изнервям другите около мен. Колкото и да е банално, ако ни е писано да сме заедно, едното разстояние няма да попречи. Ако не е, живота продължава, догодина нов град, университет, ще срещна много нови хора и там някъде сред тях може и да е човекът за мен. Като замине ще се разбере дали такава връзка има бъдеще или всеки е с различни приоритети и страницата просто трябва да се затвори. Брей, много мъдра станах, ще ям тирамису по-често. ^_^

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ei, ne che neshto, ama ai siktir. Stiga s tezi politiko-socialni i religiozni neshta. Ima si razdeli i obsyjdaite, deiba.

Ta, pak me e udarila hipoglikemiqta i sym kato narkoman za shikolad, a dori ne sym mu fenka. TreperiM. Izmoreno mi e. Imam mnogo za chetene i si e ebalo maikata.

ми ивче, имам лошото чувство, че и у БГ като стане нещо, та тогава и на теб щи ти стане интересно

https://youtu.be/rFgmeA5wdK0 ей и франсетата имали ракети

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ei, ne che neshto, ama ai siktir. Stiga s tezi politiko-socialni i religiozni neshta. Ima si razdeli i obsyjdaite, deiba.

Ta, pak me e udarila hipoglikemiqta i sym kato narkoman za shikolad, a dori ne sym mu fenka. TreperiM. Izmoreno mi e. Imam mnogo za chetene i si e ebalo maikata.
    Да набиваш шоколад е възможно най-голямата глупост - казвам го като човек, който също често има твърде ниска захар, а обикновено си е нисичка в граници. Като ти падне захарта, хладичка/леко топла вода и захар (няма количество, колкото сложиш), бъркаш ги с лъжичка и пиеш. Това е възможно най-бързия начин да се почувстваш по-добре, различен от банката глюкоза във вената. Шоколада изкуствено вдига и после рязко смъква зяхарта.

Мега фен Аватара на tori
    Шоколада вдига и после рязко смъква захарта в кръвта. Точно заради това диабетиците си носят захарчета по чантите, а не мед или шоколад.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Мега фен Аватара на tori
    В нас специално са двама диабетика с високазахар, двама сме и с ниска, но не сме ходили на ендокринолог, не приемаме лекарства, инсулин, нямаче диета. Като си сбъркаш инсулина, щото не виждаш, свикваш да си носиш захарчета. Не случайно при диабетна кома първата стъпка в лекарската намеса е глюкозата - защото на някой с високи нива, можеш да я смъкнеш. На рандъм намерен припаднал,болен винаги се прави така, не ходиш да му биеш инсулин при намирането. Щото ниската захар е по-опасна, от нея се умира. Високата имаш времето да я смъкнеш, защото от нея не се.
    А захарта е лесна - както казах с топла вода я разтварям и за 10 минути съм 69. Усвоява се бързо, за дълго в организма. Освен това не цапа, не може да се разтече/спука пакетчето и да олее с мед/шоколад. Меда също е добър вариант, наистина, но е кофти за ползване, щото не знаеш къде ще се пукне и какви бели ще ти направи.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Слушам bbc по телевизора и не съм amused.

Едит. Имам брейктру последните 2 дни:
    - разбрах как хората ме лъжат
    И вече хванах лъжи само в последната седмица ей така, като разбрах как точно минават лъжите при мен; понеже винаги се признавам за виновна дори и да не съм, и ако някой ми твърди, че черното е бяло, се съгласявам, и сега осъзнах, че от 3 месеца съм първо под долна манипулация, второ явно ме лъжат в очите.
    Ей така, някой като ми каже - луда ли си, или въобразяваш си нещо, това е,веднага решавам, че греша. А не разбирам как не ти е гузно да лъжеш като те хванат в крачка, не ми го побира главата какъв урод трябва да си, и как се понасяш, като си такова гнусно човешко същество.
    Мамицата им на всички, ( с извинение, че съм вулгарна), но вече няма как да ми държат самоувереността на -100, и на ме мачкат, защото такива нечестни похвати не се броят за геройство.
    Последно редактирано от NomNomNom : 11-19-2015 на 10:48
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на analgin
    Едно такова никакво ми е, чувствам силна душевна умора и ми е толкова тъпо емоционално и спя повече за да се откъсна и само става по-зле, уж за да не мисля за любовните си несполуки и душевни терзания, а сънищата ти ебават майката на психиката още повече, но в такива моменти винаги се опитвам да мисля колко жалки са проблемите ми в сравнение с тези на тежко болни или хора живеещи в размирици и тн. колкото и клиширано да е в общи линии всичко ми е наред. Най-лошото нещо е че наистина никой не може да те спаси от това, което искаш . Дори не мога да опиша добре как се чувствам и какво точно искам.

Супер фен
    Аз съм фен на AMD, защото парите не ги копая и предлагат почти същото качество като на Интел, та въобще не се опитвай да ми обясняваш за разликите между тях, знам ги много по-добре от теб.
    Аз само да спомена, че като си взимах ксеона, струваше 450 лева в магазина, дъно струваше 90. Т'ва прави 540.
    Амд 8350 струваше 350 лева, свястно дъно поне 130, охлаждане още 3-40. Цената става същата, консумацията на ток и вероятно живота на процесора (щото ще трябва да го клокна, че да си струва) - не.
    Не се заяждам, просто наистина не виждам никакви плюсове от финансова гледна точка.

8320 + евтино дъно и сток охлаждането вече е приемливо като цена / производителност.

Бтв има http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...ntial&_sacat=0

наскоро бяха пуснали някакви ксеони е3 серия нисък волтаж, бяха със 7000 бенчмарк, продаваше ги пича по 100$ парчето. Много се замислих дали да не си купя 3-4, че да си направя рендър фермичка в нас.

edit; ето ги даже същите - http://www.ebay.com/itm/New-Intel-Co...AAAOSw5VFWMjrz

eto i tuk nqkvi benchove : http://www.cpu-monkey.com/en/cpu-int...3_1260l_v5-604

е ти и дъно за 100 лева http://www.newegg.com/Product/Produc...-873-_-Product
    и чупиш АМД-то по всички показатели
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 11-19-2015 на 12:05

Мега фен
    Не знам, какво му е дъното, но ако е Socket G34/защото поддържа FX/ и сложи за 150лв оптерон
    http://www.ebay.com/itm/AMD-Opteron-...oAAOSw3ydV5s4S

тоя ксеон ще му прави свирки по 24 часа на ден
    За това не давам цени в amazon или ebay, защото там нямат нищо общо с официалните, а да ми показват бенчове между ксеон и FX е такава глупост, че рядко може да се види.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си