- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
ох, искам и аз еразъм, трябва да проуча дали е възможно за моята специалност :д
имам странни сънища, по-скоро фантазии, които трябва да прекратя, няма смисъл да се губя между миналото и "бъдещето" и да си пропилявам настоящето, баси.
Супер съм си! Напоследък ми е много весело.
нека форума дружно стиска палци във вторник :д
Аз се отказах от Еразъм.
Щастлива съм, до известна степен е проблем, че нямам ключ, но пък всичко друго е чудесно. Сега сме натоварени и двамата, но е 1000 пъти по - добре от други варианти.
https://www.youtube.com/watch?v=N51b4WQHEK4
коментар: "LOYALITY: That explains y men love dogs since they are, by far, the most loyal creatures, but i do think loyality = respect not love cause if a woman respects the man she will not cheat on him and men value respect more than love.
I also think need, necessity, or being a function in a man's life = love, because a man will tolerate some crap from a woman if the function she provides to the man is of value to him."
а сега де?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да пиша ли в групата за Erstis, да не пиша ли...
Добре се посмях вчера. И ме нагъделичкаха, хаха. Харесвам спонтанни хора. За по-малко от 5 минути си спретнахме уговорка за стабилно късен час// симпатягите дойдоха от майната си заради мен, а преди това изобщо не бях очаквала, че ще се видим. Абе яко беше, доволна съм.
Nope.
Последно редактирано от Ewok : 10-04-2015 на 17:46
Прещипах си нерв...бахти малумната раота...не мога да си завъртя врата,кат неква статуята съм...даже само като стоя на едно място ме боли.Дано утре колегите ме разблокират,че си е таковало майката.Имам нужда от масажМрън мрън...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Добро утро. Ташак е, искам да спя. И да не ставам по никой начин от леглото. Ма ш се наложи... Пак съм от 8до 18 в унито. За 4 гоодини се надявам да се науча да ставам ,че тая сутрин пак навивах тати за будилник.
https://www.youtube.com/watch?v=Hu42zL6H8Ro
не знам защо има толкова клипове с тъпи блондинки, когато геймърите са в много по-висока категория олигофрения
Снощи четох за илюиминатите, масоните, тамплиерите и всякакви такива неща... за конспиративните теории, за спонсорирането на ислямските групи и т.н. Окултски и сатанински формировки... значи... вижте сега... наистина си мислех, че аз съм голям филмар понякога ама тея ме биха отвсякъде. Да си търсят демоните, сатани, богове... ще им е много тъпо, когато осъзнаят, че сме си изцяло сами на тази планета и души и простотии няяяма. Мисълта ми е, че човешката глупост явно е прекалено голяма. Направо чак ми е смешно.
уплашена съм и не знам какво да правя.
встрани от това, всичко е окей![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хахах, пак се чакаме един-друг, толкова е сладко да пристъпвам от крак на крак... Нямам търпение, даже ще ида на гарата да го взема, нищо че ще е късно.
Егати. В близките месеци попаднах в някаква ама голяма изолация. Два, три пъти да съм излизал през тях и то само на по биричка. Дори и ежегодната сбирка на випуска около Юни не се състоя тази година. Изведнъж обаче един съученик от по-стария ми клас дето в момента е в Гана реши да я организира за 9ти Октомври. Обаче пък точно за тази дата ме поканиха и на рожден ден та сега току виж съм я пропуснал. Разговаряме сега да е евентуално на 10ти, но ще видим. Дано да може да ходя и на двете. И дано и уж несъществуващата за някои хора съдба вземе та в същия дух ме изкара и от изолацията. А да, и да вземе най-накрая да ми се случи нещо наистина хубаво.
И за нея си мисля отвреме навреме. Тя за мен дали се сеща изобщо вече...незнам...
Може би просто се инати, може би просто е отчаяна до краен предел или може би е като всички други. Не лоша в никакъв случай, а просто...като другите. Може би някога прекалено много се надцени. Е, беше хубав слънчев лъч в тъмнината ми де...Но ако така и е по-леко най-искрено и пожелавам успех напред в живота и само истинско щастие в него...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!