- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Най-после... Открих Америка...!
Щях да си лягам, ама прочетох един текст и веднага коктейла от впечатления си каза думата.
ЗАЛЪГВАМ СЕ ЗА ПРИОРИТЕТИТЕ СИ. Не трябва да е нито ученето (въпреки че съм си избрала най-страхотната за мен поне сепциалност), нито работата. Ай стига... Тези две неща мога да ги правя, и то добре, и паралелно с преработката на собствените си откАчени модели, пак на моя си език казано. Последното е цел номер едно! Започне ли да се променя истински то, всичко останало няма друг избор, освен да стане точно такова, каквото го искам. И сега не е хипер далеч моментът де ;р. Но има какво да се желае. А аз мисля да ставам все по-нескромна по отношение на въпросното. И без друго скоро ставам на 20... Не че годините определят нещо и не че писанията ми имат общо с традиционните 'обзори' на всяка календарна... Просто време беше.
Само Америка не бяха ме наричали, иначе приоритет често ми викат, даже на галено Пепи
Гадно ми е, но и не ми е. Някак си съм между "what if" и "fuck it". Прекалено много неща ми се струпаха, а отношенията са ми голям проблем точно сега. Ще се оправи всично, но едно по едно ще ги карам, подред да са.
Получих си част от заверките; на 3 изпита съм допусната; още една курсова работа имам да правя(висша математика - плаче ми се), поправка на контролно, и още едно контролно, за да се освободя от математиката поне. Все приятни занимания, но имам изпит в петък, че и поправката на първото контролно е тогава. Как ще смогна, като ме няма никаква по БМ - не знам, другото е лесно.
*сън*
вчера вечерта си прекарах супер, запознах се с нови хора, сближихме се повече с някои други, и най-важното, тя беше на същата маса, на която бях и аз.. накрая останахме само 3-ма, и си говорихме за най-различни неща..
иначе тая вечер съм спал има-няма 5 часа и съм много уморен, ще поспя малко и ще уча.. ^^
От толкова момичета, колкото снощи, не съм бил закачан за 21 години общо в България ...
bitchy night
Секс в Хаити, френски кибрити
Олелееее, от кога не съм излизалааааа, от кога не съм лягала в 5, днеска съм ебахти щетата, добре поне, че махмурлук нямам. Ако успея да не припадна преди лягане и да не се натровя с новите си "нервни" хапове, ще ми бъде много якооо. Дано не си влезна в стария коловоз и махмурлука да ме троши на третия ден, че утре имам маса неща да върша.
Калпазанке, ако видиш това, ще си освободиш ли малко място в Лс-тата, че имам нужда да задам въпрос, ако е удобно.![]()
сутринта бях на кафе, поръчах си тортичка за утре, обикалях магазините... Купих си мега як портфейл и някои козметични продукти, които бяха на свършване вкъщи. Накупих си и ябълки и банани, нали вече се храним здравословно! :д учих малко по инглиш, сега се търкалям на дивана, ще играя малко тривиадор докато ми стане време за филмчето. Утре се очертава да е доста приятен ден, дано очакванията ми се оправдаят!![]()
~need a psychic.
: D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако всичко се обръща с главата надолу, след това трябва да дойде хубаво нали? Да ама НЕ! Едно след друго, гадно след гадно, от гадно по-гадно! Ааама няма проблем бе.. то аз търпя много нали.. що да не се стовари всичко.
Окей така да е.. Майната му и на него, майната им на всички, които ме тровят!
От тук нататък аз ще съм тая дето ще ги трови, само да стоят и да гледат..
каквото такова...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Пак ме заболя главата от това което става в Сирия, че скоро ще се разпространи а никой ке му пука.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Когато имам среща с мъж, когото наистина харесвам ( което ми се случва рядко)
ден, в който ме кани на срещата - умирам от щастие и подскачам
4 дни преди срещата - тичане сутрин
3 дни преди срещата - изведнъж изгубих желание да ям, едва изядох ябълка и гуакамоле с чипс за целия ден. По-интензивно кардио във фитнеа
2 дни преди срещата - ям насила, не мога да се концентрирам. Не мога да спя, будя се със сърцебиене.
1 ден преди срещата - ям насила едва- едва се фокусирам, на работа нищо не мога да свърша - вечерта - трескаво четене за ямайка, мъжете в ямайка, преговор на това как да отговарям на комплименти, какви комплименти да правя, какво да говоря и за какво да мълча ( от време на време забравям ) . Не можах да заспя до 2, будих се цялата нощ, станах в 7-8.
Ден на срещата - изхвърлих половин ябълка, защото не можех нищо да ям. Станах рано и тичах.Оправих се. Подбрах неагресивен външен вид, преговорих отново всичко, и тръгнах към 12. Толкова бях притеснена, че се върнах да изключа всички уреди от контактите, проверих излишно няколко пъти дали съм си взела всичко. Цял ден не можех да ям нищо, не пих вода, не ходех до тоалетната, чак към 22:30 се опитах да ям малко паста, като преди това поне две бири ме оправиха от страна на жажда.
Ден след срещата - легнах си в 2:30, събудих се към 7 , не мога да спя, още съм под стрес.
Мина неочаквано прекрасно. Оказа се, че прекрасността е била там още като сме се запознали.
Дано не съм го шокирала с някоя простотия и се видим скоро пак.
Последно редактирано от NomNomNom : 12-06-2015 на 07:54
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Интересно четиво, вече съм шокиран, а съм само страничен набюдател.
Някой така ще вземе да ти докара инфаркт.
Мамка му мръснаааа. 'Що все чака случая да остана без пари, да се одупи нещо, 'дето не може да чака.
Не съм така обикновено, ама 300 пришки да му излязат на гъза на гомнара, който ми върза ръцете снощи!!!
Хахаха, сладурана
Аз пък открих тайната на качествения сън - гледам да се изтощя повечко през деня, преди два не лягам, ако има алкохол, по-добре, и стават 4-5 часа сън на ден, така че да се изморявам по-лесно и после един регенериращ ден ударно с 11-часово спане, което също е продиктувано от умората, така че пак е непробудно.
Понякога не се получава де, понеже трябва да уча от време на време и не си изразходвам енергията достатъчно и сънувам, но поне вече знам формулата.
Последно редактирано от Ewok : 12-06-2015 на 09:19
Интересно ми е на мъжете дали им се случват и 1/3 подобни преживявания преди среща..
Нали. In all fairness.
И аз се обсебвам много, не по същия начин, но да. Кофти е това с "какво да говоря, как да приемам комплименти", добре е да ни харесват точно каквито сме, нали? Въпреки че не мога да кажа, че не се влияя и аз от подобни наръчници.. Въпреки че в принципността си е малко тъжно, ние жените сме страхотни създания, не би трябвало постоянно да се борим за внимание или одобрение
. Не би трябвало.
Ок, достатъчно философстване
Желая ти успех с ямаеца ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
race traitorтрескаво четене за ямайка, мъжете в ямайка, преговор на това как да отговарям на комплименти, какви комплименти да правя, какво да говоря и за какво да мълча ( от време на време забравям )
децата ви ще са кафяви, с двуцифрено айкю и ще ядат курабийки от кал
https://www.youtube.com/watch?v=s3337cj4sJQ
:Д ебавам се, де. Отчасти. Смис отчасти, 'щото не разбирам, ама к'во ме бърка мене в крайна сметка :Д Успех Номи <3
Прекрасен ден. Много мили пожелания, много изненади и подаръци, приятна компания през целия ден, вкусна храна и много добро вино! Вечерта ще прекарам с книжка в ръка, по-късно може и да проведа един дълъг телефонен разговор. ^_^