- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Аре... почвам с ученето... Представителното ше е много ебано отново, но тряя минавам яко теми. Изпита наближава ^^
Попринцип и без да правя каквото и да е, когато е решено от съдбата са ми се случвали и ми се случват, напоследък редичко де, доста хубви неща. За наистина хубавите неща, за които мечтая,... като че ли някак по дефаут е прието да са ми далечни и като, че ли да не ми се дава достъп до тях и възможност да ги изживявам...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мале, тая мигрена ще ме довърши.
А пак се започна с милионите задължения.
Изобщо не знам как ще сколасам тая година със всичко.
Единствено чакам Англия с нетърпение![]()
Приятели - 1/2 вече (за един определен тип такива говорим, нали)
И след като изядох още толкова лайна, надявам се вече да е приключило възмездието. Карма ис а бич, а някои хора тепърва ще го понасят...
Затворих се супер много в себе си и, ако преди не ми беше лесно да си намирам приятели, то сега ще е някакво чудо. Добре че и обстоятелствата ще ми наложат асоциален живот, та няма да ми се налага много много да му мисля.
Изцедена съм емоционално, не желая да се сближавам с никого в момента, като цяло не желая да ми се налага да разчитам на някого. Вече нямам с кого да споделям всичко, затова просто ще си живея със себе си и ще споделям на котката.
Последно редактирано от Ewok : 10-06-2015 на 07:59
Нали имаше две, къде отиде другата ?
http://dategingers.co.uk/index.html
Искам подобен сайт да направят и в България, ще ми спестят много време и търсене, а също и грешки, защото долу не винаги е с цвета на горното.
Предпочитам да се въздържа този път. И без това ще започнеш да ми обясняваш как всеки човек гради на 100% съдбата си абсолютно сам и е центъра на Вселената,а други фактори просто не съществуват и колко много съм зле...
А това за дефаут-а нито е нов лаф,нито съм го прихванал от морето.Явно в Германия сте малко назад.![]()
Просто така се пише и затова и до някака степен нарочно така се казва. Нещо като лафа: "Пусни волуме-то на мах".![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 11:12
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Отдавна не съм била толкова притеснена. По-скоро развълнувана всъщност. Това е нещо толкова важно за мен, самият факт, че стигам до тук на този етап ме прави щастлива, без значение дали ще пожъна успех или не. Разбира се, че ще е чудесно, ако нещата се получат, но няма да е фатално, ако не се и няма да е загуба, в никакъв случай. Но вълнението е на ниво, все пак е първото сериозно и значимо в живота ми.
zaredih hladilnika za 1-2 sedmici
sq ostana samo 1 pile da namerq ama s nqkva po tunka koja
i ne6to za piene
zelennchuci vsqkvi ima ;d
Ами... добре мина. Но аз не съм сигурна, че искам да работя там, доста кофти първо впечатление, наистина. Все пак ще мисля доколко е хубаво да съм придирчива, но от друга страна... не бързам.
Я кажи за някой такъв, който да не е престъпник ;д ? Говоря за сериозни банкови сметки и влияние в обществото, а не за хора с добри професии и семейство (което си е успех само по себе си, но нищо необичайно няма в това да издърпаш от калта до средната класа - затова уточнявам)По тази причина има много "успели" хора с изключително кофти старт в живота.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh искам да те питам знаеш ли вече за коя зодия ще се омъжиш?
и ако точно преди да кажеш Да иззад публиката се промъкне стара завяхваща леличка с побеляла коса и каже Синко съжалявам че ти го казвам сега Аз съм истинската ти майка, ти беше вкаран в програмата за защита на свидетелите още като бебе и нито се казваш Гошо нито си роден тогава
и ко прайм после?
е от на Пантерата пост е това ;д Сори, друг път ще знам ;д
Дримуокърке т'ва ти ли си тука ?
ох сори ама не се сдържах да не го пусна
https://www.youtube.com/watch?v=29h4S77fHCc
цяла Европа се е побъркала, ама това е направо погнусяващо :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Продължаваш да си някакво кречетало, а иначе в момента леко ми заприлича на Влади Въргала дето две години преди да влезе в Биг Брадър обясняваше наляво и надясно учителски и отвисоко колко тъпо видиш ли било това предаване и колко яко трябва да си закъсал с парите за да влезеш в него. И опаааа, след две години КТБ взе, че фалира, отидоха му паричките и той се намери в същото предаване за закъсали звезди, което по-рано така оплюваше.
А пък тази история за девойката и две годишното невиждане, ако я повториш още веднъж може да закръглиш бройката на двуцифрено число вече. Ако искаш да хвана и аз да ти повторя фамилията още толкова пъти.Та като не са ти ясни нещата, като не си обула моите обувки, като не си била дори страничен наблюдател на историята, не се напиняй излишно. Ако се бяхме видяли пет пъти дали щеше да е по-различно.Евентуално и може би.И както каза преди jghgh проблемите на едни може да изглеждат нищожни и смешни за други и обратното. Моите най-големи проблеми идват от липсата на самочувствие и отчасти увереност породени от живота ми и н броя страхове натрупани в него с времето както и до голяма степен моята съвест. Но това ти няма как да го разбереш и грам, защото първо не си ходила с моите обувки както казах, второ ми го играеш много оправната мацка с голямо самочувствие и увереност и трето живота ти от самото ти раждане та до днешни дни се е развивал по различен начин от моя например-минала си през различни етапи, родителите ти са различни, приятелите ти са били и са различни и.т.н.
Последно редактирано от Niakoitam : 10-06-2015 на 23:08
баа, съвсем изкурволя това женско население... почти не ми останаха приятелки, които да не са били вързани за чички "по любов" като видят зеленото и направо стават луди... доят си мляко от кожения термос и това е... заебавам изобщо всякви опити да си търся сериозно приятелка... бахти трагичното е положението! (а, да... и ако някой отговори на това... с "не слагай всички под общ знаменател" - ей точно такива курволя си хванаха пак чички с парички, дето ми ги лафят тея лафове)