.
Затворена тема
Страница 78 от 145 ПървиПърви ... 286874757677787980818288128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 3621
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    http://i.imgur.com/mTdFBKs.jpg понякога чувствам скрита гордост, че разбирам какво пише, но повечето пъти ми става тъпо, че трябва да го запомня все пак

Мега фен Аватара на tori
    Снощи на мина чааак толко добре, колкото се надявах ама... Нищо, здраве да е.
    От вчера съм нещо разкиснята пак - имам пухкав мамут в носа, който обикаля от синус в синус и ме дразни. Очевидно дори капките са недостатъчни. И кашлям малко. За това пък съм се излегнала в леглото с таблета и имам Angry birds 2... <3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Втора поредна екстрасистола за две вечери. Усещането е неприятно, но някак... готино. Май имам афинитет към болката /макар, че това не е/. Сега усещам остатъчните... ммм, почти неосезаеми препускания. Изглежда отнема малко време докато вляза напълно в ритъм. Ся се филмирах, защото сърчицето е толкова крехко и се сетих за сина на президента. Не искам да умра в леглото си без да съм казала и направила още толкова неща. Ок, знам, че няма да умра от аритмия, но пак си се филмирах. Не съм готова. Чудя се как тези по филмите и книгите казват, че са. Аз никога няма да бъда. Спирам окончателно цигарите, щото са ми таковали белия дроб. Всяка сутрин кашлям, мама му шибана. Спирам и с хипохондричните ми излияния. Лека нощ и дано всички се събудим.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сякаш иска да се върна

ще видя какво ще стане точната дума за момента е мъгла
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на babity
    Йеаааахааааа! Тъчдаун! Отново! Кака к'вото си навие на пръста и просто си става. Супер доволна съм от развитието на това конкретно познанство. Кофти, че няма почва да е трайно. Ама сюрприза и два пъти годишно мога да си го вземам, между другото. Изяде ми нервичките, ама си заслужаваше.

Напълняла съм. След Коледа, по дяволите! Като казах... Няма нищо за ядене, тря'а да сготвя, ама нещо да е от нищо нещо, щото и в хладилника е напълно празно - като в душата ми.

Имам адски много за учене, ама очевидно и днес няма да е. Мързеливо ми е. Ще прахосмукирам набързо и ще се надявам, че докато приключа някой ще ми предложи няк'ва яка анимация. Топличко ми е, искам цял ден да гледам детски и да се гуша в леглото. Даже, ако имаш сгодно, и вино бих пийнала, ама ще се задоволя и само с мандарини.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Понеже вкъщи имам повече колеги от колкото в офиса, реших да не бия път. Вместо да си говоря с архитекта по линк/скайп като вчера, днес си говорехме в кухнята и ме черпиха с жена му домашна пицааа :3
    Аа на гости са ни семейството му, толкова са прекрасни, с голямото дете ( 2007 набор) играхме шах, вчера ме учеше на футбол и ритахме, а утре цял ден ще се занимавам с тях, а нямам никакъв опит с деца и ще ми е весело :Д иначе побъркват майка си, а баща им много им се кара, мнооого типично семейно е всичко. И честно казано ми липсваха хората и обстановката тук, свикнах си с тях.
    И е пълна къща с хора, днес някакъв перуанец ще идва да спи при другия колега. // за сметка на което аз мисля да изляза навън със сравнително младо момче ( 30г. ), а утре силно се надявам всичко да мине по план, защото мацката от airbnb няма да е там да ни посрещне ( с не толкова младото момче ) , а спътникът ми е пълна 6ца , и силно те надявам да ме изненада приятно, иначе ще се окажа права и цялото упражнение ще е безсмислено.
    Последно редактирано от NomNomNom : 12-30-2015 на 09:43
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    И аз ще спирам цигарите. Решила съм, че утре закриваме дългогодишната кариера на пушач, продължила цели пет месеца. Даже засякох някакъв хороскоп за 2016 и за моята зодия пишеше "Време е пушачите окончателно да хвърлят цигарата." Слочаенос? Не мисла.

Иначе за нг големи филми. Щяхме да се събираме четирима в апартамент, аз с приятелка и една двойка. Таа аз навреме питах двойката дали ще седим до сутринта и ми беше сервирано, че трябва да се изнеса в 2, най-късно в три часа, че те щели да пътуват на сутринта. При което аз отказах учтиво. Другото момиче си намери друга оферта, понеже тези двамата са си винаги двамата и щеше да е буквално сама. Нямам против да се обичат хората, ама не ми се струва нормално да си в компания и да си седиш само с гаджето, без да общуваш с другите. При последното излизане всички се размазваме от кеф, станали сме и танцуваме, а въпросната двойка седи и ни гледа. Изпиха си студените чайове и в 1 си тръгнаха. Осъзнавам, че има хора, които не могат да се забавляват в големи компании. :/ Таа, имах си още отпреди една оферта за ресторант с евтино кувертче и бар след това, ама като бях обещала вече на гълъбчетата, нямаше как. Сега обаче като ми представиха условията на гостуването, веднага се прикачих към другата тайфа. ^_^ Очертава се да си изкарам супер на нова година, дано очакванията ми се оправдаят.

Нееее, разболявам сеее!!!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Dagichka
    скейтчо, липсваш ми :д както и галаксито

утре ще пия за самоуволнението си, адски непознато и яко чувство било :дд и си взех мега якото парка яке, пък и сравнително евтино, нях нях

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Тъпите руснаци ще ми скъсат нервите... омирам.
    За сметка на това пък и ми е лошо, щото не съм спал, почти.. Друго си е..
    Тъжно ми е, че не мога да осигуря всичко, което иска, но ще дам всичко от себе си, за най-доброто.
    Надяваш се на най-доброто, а се оправяш с к'вото имаш.. Мда..
    Като цяло не знам и аз как се чувствам... ту искам, ту не. уморен съм, изтощен.. може би щастлив, не знам не мога и да кажа, ще видим след новата година какво ще става...
    Силно се надявам за пълен успех!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Втора поредна екстрасистола за две вечери. Усещането е неприятно, но някак... готино. Май имам афинитет към болката /макар, че това не е/. Сега усещам остатъчните... ммм, почти неосезаеми препускания. Изглежда отнема малко време докато вляза напълно в ритъм. Ся се филмирах, защото сърчицето е толкова крехко и се сетих за сина на президента. Не искам да умра в леглото си без да съм казала и направила още толкова неща. Ок, знам, че няма да умра от аритмия, но пак си се филмирах. Не съм готова. Чудя се как тези по филмите и книгите казват, че са. Аз никога няма да бъда. Спирам окончателно цигарите, щото са ми таковали белия дроб. Всяка сутрин кашлям, мама му шибана. Спирам и с хипохондричните ми излияния. Лека нощ и дано всички се събудим.
    В тоя ред на мисли,когато ми е писано да мра,искам да е по някакъв такъв начин.Тихо,кротко и неусетно. А не да трябва да изпитам хиляди болки,евентуално недай си Боже да трябва да ме нарежат на парчета за да не умра и впоследствие дали веднага или след известно закъснение пак да умра...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на teenems
    апф..ужасно криво и самотно.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

гост-13
    Guest
    Нов ден, нов профил... А някой е достигнал лимита на запазени съобщения. (:

А да - и ако някой ми е пращал нещо след 01:30 ч. днес - "ц". Не съм го чел, няма и да мога. :/

По темата как ще се празнува - към този момент нямам никакви сериозни планове. Ако не успея да измисля нещо - най-лесното е с пластмасова чаша в ръка, малко вино в нея и утре вечер на пл. Батенберг. (:

Мега фен Аватара на LoadRunner
    М виж че има тема за нг със непознати хора

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз пък най-накрая измислих какво ще правя на нг, поне до 12.Добре че бях на работа днес. Прекрасна е, толкова обичам да си говоря за такива неща с нея, а виждам, че и тя ми споделя разни неща и ме чувства г/д близка. И от две думи ме разбра какво имам предвид и дори имаше информация, хах.
    И започва да ми се прокрадва мисълта, че това познанство би могло да ми донесе много неща, така че е хубаво да се възползвам.

И днес за първи път преведох нещо вкъщи, вярно, че беше лесно и май адаптирано, но все пак чувството е страхотно. Усмихнах се супер широко, като окрих първия глагол в речника посредством знанията, които имам, супер нелепо е, но голямо щастие, хаха.

Пък имам и план Б за утре, така че да не остана разочарована и да сдухам.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Беше страхотно представление, много съм доволна. Имах супер високи очаквания и се оправдаха. That's a first.
    Сега си пийвам кротко топъл шоколад и мисля утре какво ще се яде/пие/облича и т.н.

Тоя шибан форум не струва, вие също, факайте се! Амин!

Я съм добре, благодаря, лека нощ!
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Напих се; не успях да се прибера; за момент си помислих, че е мой тип мъж; не е; and there is nothing i can do 'bout it, освен да не го залъгвам; мразя мразя алкохол; и мамка му, не знам дали всичко това го направих на инат, защото не сме комуникирали с другото същество от понеделник сутринта; не ми пука и за него, просто явно егото ми се появи; сега ми писа да ми каже, че е бил болен, пък вчера някаква приятелка му била гладила дрехите у тях, което ме подсети защо не консидерирам отношения с него също. Не са го научили на отговорност и ред. Ама изобщо, ще кажеш, че е хлапак в гимназията. Има някои отблъскващи черти.
    А- пали ми кръвта, разтапя ме.
    Всъщност от днес не знам. Май пак се връщам към емоционалната и физическата фригидност, апетитът тук не идва с яденето, а изчезва с него.
    Успех му пожелавам довечера, ще му е нужен и късмет. А на мен не знам, може би италианско вино, наистина единтвеното нещо, което искам, е удоволствие, и само това можем да си дадем.
    Добре, явно не съм фригидна, а просто съм идЕот.

И съм доволна, че не съм приятелката, която глади дрехите, а съм тази, която ако не посрещне на гарата, ще си тръгне обратно към вкъщи, а не към него.
    Просто, малката гордост, след като преди 4 месеца си напуснах работата и страната заради човек, който по никакъв начин не ме е заслужил; скрупулите ми си заминаха с болката по тази връзка.
    Последно редактирано от NomNomNom : 12-31-2015 на 08:01
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

гост-13
    Guest
    В кревата съм. Да, в кревата съм. Излежавам се. Последните няколко месеца бяха много натоварващи за мен в работата и сега използвам възможността да мързеливя. Нищо не ми се прави, та чак се чудя дали да ставам или да посрещна Новата година по същия начин? Така и така нямам никакви планове, никакви уговорки, нищо. (:

Използвам възможността да споделя, че ми прави впечатление, че във форума наблюдавам много коментари от много момичета, които сякаш са емоционално и/или психически счупени. :/

Някак си се опитвам да съм позитивно настроен за довечера, но ,като си представя колко нелепа може да е цялата ситуация и вечер, ми идва да си остана вкъщи, което няма да се случи, де.

Някой път мразя хората, които са си поставили някакви тъпи принципи и по никакъв начин не можеш да им промениш мнението, което е всъщност добре от една страна, може би е трябвало и аз да съм така.

Не знам защо само аз виждам цялата ситуация не толкова сериозна.Направо ми е жал за нея, сякаш не е честно да се държат така с нея.Тя е толкова заблудена, виждам някаква детска невинност в нея, която ми къса сърцето.Това ме кара да мисля, че наистина тя не вижда проблем в цялата ситуация, което до една степен я оправдава, разбира се, че също е и виновна, но в моите очи си остава оправдана и това ме притеснява.

И все пак трябва да ограничим контактите до минимум и да се държим отдръпнато, а не да ми звъни, защото не може да заспи.Не ми се иска, но така ще е най-добре, а и си представям как ще реагират другите, ако само аз се държа с нея сякаш нищо не се е случило, но пък това сякаш ще е избор между приятелите и нея или поне аз така го виждам.

Искам малко да си почина от приятели и драми, но явно ще е след тази вечер.Ще се опитам да съм позитивен и да си изкараме хубаво.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    неизбежно е и ся си правя равносметка за изминалата година. доволна съм. влязох в познати води!! /вече втори курс/ и в професионален план съм направила максимумът, макар тоталната липса на мотивация. в личен план също ми се искаше да има такава константност, но уви. дъа, почти се разплаках. почти. след това, което преживях преди, хмм, две седмици примерно /преживях!/ няма нещо, което да ме бутне. та, сега всичко ми е ток и жица. вярно, че токът на сърчицето ми е малко по-активно...
    както и да е. не прекалявайте с алкохола ;д

Мега фен Аватара на babity
    Сутринта комшито ми сервира, че дори и тя нямало да си е вкъщи довечера. Чак ме замисли за 18 стотни от секундата, че и аз имам опции. Не мога да реша къде ще ми е по-малко тъпо: у нас или с няк'ви рандом хора, за които не ме ебе особено. Вкъщи все още надделява, 'щото поне няма да ми се налага да шофирам рано на 01.01.

Пак ме зарибяват женени, дейба. От едни боклуци на други, еба си. Искам догодина да се помъчи някой малко по-малко боклучавест, необвързан, ей така - за разнообразие.

Много ми е странно. Тоя човек как ме грабна. Суууупер ми е миличък такъв, а нямаме нищо и няма как да имаме, ама пак ми е няк'во топличко като ми е наоколо. Дано успея да го видя преди да си замине. То май моите ако не са със срок на годност, не са читави.

Мързи ме да правя к'вото и да било. Искам само да лежа и да ям мандарини.
    А вместо т'ва ще простирам, чистя и готвя.

Кога, според етикета, се предполага, че тря'а да поздравя шефовете и колегите по случай Нова година?

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Правейки си равносметка за изминалите 364 дена, се радвам, че тази година приключва.Обзема ме носталгията за толкова много неща... Мислех да си излея тука душата, но май ще си запазя чувствата за себе си.

Весело посрещане на 2016 година! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
    Последно редактирано от IWannaBeSedated : 12-31-2015 на 12:20

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

гост-13
    Guest
    ^ Всеки, който иска, може да си излее чувствата чрез ЛС през следващите няколко часа (примерно до към 18-19:00 ч.). (:

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Пиша протоколи. Просто чудесно. хе-хе
    Весело посрещане на Новата година!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си