.
Затворена тема
Страница 81 от 145 ПървиПърви ... 317177787980818283848591131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 3621
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Само дето комунистите за 40 години построиха цялата сегашна инфрастуктура на България, а от 25 години няма построено едно нещо, което след 1-2 години да не се налага да се ремонтира, демек да се строи отново.
    Би ли ми отговорил само твоите любими комунисти колко време са строили естакадата булевард Брюксел в София и метрото например?

Освен това се говори леко наизуст.През времето на комунизма, никой не е говорел за избиране на изпълнители на обектите вероятно, а още по-малко пък за очуждения на имота. Нямало е съдене и такива. Това трябва за държавни или градски екстри...хайде бягай от тук. Ако ти харесва обещетението дето ти се дава хубаво, ако не ще си патиш. Пари са се харчели на корем тъй, че с тях не е имало проблем. Нищо, че както се казва:Вурца, вурца пък после курца...и всички са го усетили на гърбовете си. Друг е въпроса, че в днешно време разни обекти от комунизЪма даже се и доукрепват за допълнителна здравина подобно на подпорните колони на Централна гара например...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Би ли ми отговорил само твоите любими комунисти колко време са строили естакадата булевард Брюксел в София и метрото например?

Освен това се говори леко наизуст.През времето на комунизма, никой не е говорел за избиране на изпълнители на обектите вероятно, а още по-малко пък за очуждения на имота. Нямало е съдене и такива. Това трябва за държавни или градски екстри...хайде бягай от тук. Ако ти харесва обещетението дето ти се дава хубаво, ако не ще си патиш. Пари са се харчели на корем тъй, че с тях не е имало проблем. Нищо, че както се казва:Вурца, вурца пък после курца...и всички са го усетили на гърбовете си. Друг е въпроса, че в днешно време разни обекти от комунизЪма даже се и доукрепват за допълнителна здравина подобно на подпорните колони на Централна гара например...
    За това сега в демокрацията живеете в лайна, турция ви рисува историята и няма да догоните никакъв стандарт.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    За това сега в демокрацията живеете в лайна, турция ви рисува историята и няма да догоните никакъв стандарт.
    Що ти да не живееш случайно в някаква паралелна Вселена в комунистическа България?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    https://bivol.bg/bivol-2015.html

Фишка, нещо да кажеш имаш ли ?

// климатика е отроче на етиопски шумкари (гръцки комуняги по възпитаному)

Що ти да не живееш случайно в някаква паралелна Вселена в комунистическа България?
    И преди социализма е било по-добре, но мозък се трябва, за да го осъзнаеш...

И това го чу от мама и татко или просто го наизусти от някъде?

Ако беше пък чак толкова готино хората нямаше да се надигат срещу него. Не мислиш ли?

И това го чу от мама и татко или просто го наизусти от някъде?

Ако беше пък чак толкова готино хората нямаше да се надигат срещу него. Не мислиш ли?
    На хората им дай за кво да се надигат. Винаги ще има недоволство. В Либия също плюха по Кадафито, но сега са в пущъти по-зле. Тук не е много по-различно. С разликата, че не народа здаде властта, а влатта изценира промяната. Външни сили също притискат слабите държави и предизвикват превратите, на които вие викате народни въстания, гражданско общество. Да, ама не. Такива понятия няма. Има индивитуални цели. Вторите организират и направляват първите.

Мега фен Аватара на Rakshy
    метрото
    "Първите строителни работи започват на 6 март 1978 г. по най-натоварената линия в ж.к. „Люлин""

"На 28 януари 1998 г. е въведен в експлоатация първият участък от първия радиус на „Първи метродиаметър“"

20 години, и? За пръв път се строи нещо такова по нашите ширини и то с тогавашна техника. С "новата" къртица отнема по ~5 (по-скоро 4) години за една станция. Кво очакваш?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Хора не се излагайте, не е толкова лесно да се копае под град на хиляди години.
    Много си е добре Софийското метро и си се разраства и се държи в много добър и приличен вид.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    "Първите строителни работи започват на 6 март 1978 г. по най-натоварената линия в ж.к. „Люлин""

"На 28 януари 1998 г. е въведен в експлоатация първият участък от първия радиус на „Първи метродиаметър“"

20 години, и? За пръв път се строи нещо такова по нашите ширини и то с тогавашна техника. С "новата" къртица отнема по ~5 (по-скоро 4) години за една станция. Кво очакваш?
    Само дето не се копае с къртица навсякъде, а само в участъците дето е невъзможно да се копае отгоре тъй като къртицата излиза соленичко .. Повечето участъци си се копаят с чисти багери и КАТ-ове . Относно естакадата дето казах...и тя се е строила около 10-15 години. Един пробив при Ситняково също е отнел много години за направата му. И това без многото спънки, които ги отчетох след падането на комунизма и идването на демокрацията. Вярно...и техниката е била бая по-стара, бавна и нетовароносима, но понеже се каза как видиш ли за 40 години през комунизма как се строяло...

А иначе относно метрото. Е, то около края на юни би трябвало да има завършена още една станция, която се прави в момента-до Хладилника. А в близките месеци ще се започва и централната част на лъча на трети метродиаметър, който трябва да минава през или под станциите СУ и НДК свързвайки ги с още една нова станция между тях...

Мега фен
    Само дето не се копае с къртица навсякъде, а само в участъците дето е невъзможно да се копае отгоре тъй като къртицата излиза соленичко .. Повечето участъци си се копаят с чисти багери и КАТ-ове . Относно естакадата дето казах...и тя се е строила около 10-15 години. Един пробив при Ситняково също е отнел много години за направата му. И това без многото спънки, които ги отчетох след падането на комунизма и идването на демокрацията. Вярно...и техниката е била бая по-стара, бавна и нетовароносима, но понеже се каза как видиш ли за 40 години през комунизма как се строяло...

А иначе относно метрото. Е, то около края на юни би трябвало да има завършена още една станция, която се прави в момента-до Хладилника. А в близките месеци ще се започва и централната част на лъча на трети метродиаметър, който трябва да минава през или под станциите СУ и НДК свързвайки ги с още една нова станция между тях...
    бля бля бля, прост селяк
    Преди 89-та се строеше в цяла България, след това започнаха да строят само в София и не построиха и 10% от това, което комунистите издигнаха за 40 години.
    Я питай старите софиянци през 44-та София дали се е различавала от някво село с два булеварда, това е имало тогава, а за 25 години курвите управлявали столицата след 89-та вдигнаха молове и офиси, нищо друго.

Мега фен Аватара на tori
    Чувствам се асоциална и мразя това. Май трябва да говоря с някого.

Мега фен Аватара на pandabear
    за много години, форум
    бъдете щастливи (:

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    бля бля бля, прост селяк
    Преди 89-та се строеше в цяла България, след това започнаха да строят само в София и не построиха и 10% от това, което комунистите издигнаха за 40 години.
    Я питай старите софиянци през 44-та София дали се е различавала от някво село с два булеварда, това е имало тогава, а за 25 години курвите управлявали столицата след 89-та вдигнаха молове и офиси, нищо друго.
    да не пренебрегваме и количеството заводи и предприятия, които бяха разпродадени ей така и в момента, ако имат късмет, ги ползват за прости складове, и всичко що е останало вътре е било разграбено от господата роми (с очичките си видях бивш цех за кранове до илиянци)

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чувствам се асоциална и мразя това. Май трябва да говоря с някого.
    И аз. Хайде да си говорим

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    явно социалистическите представи на сбърканите ви родители са ви повредили,нищо не може да се направи,това състояние е неизлечимо
    A твоя негативизъм не ти позволява да виждаш някои неща.
    Ако ще спорим за инфраструктура...
    Да, за 20 години не успя да я завърши тая магистрала, но не забравяй че след 2рата СВ сме се мотали с каруци по калните пътища, това означава че всеки прост, забутан път, към което и да е било забутано село, който (не)знаеш, е точно, благодарение на сбъркания социализъм.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 01-06-2016 на 00:04
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    След по-малко от 48 часа имам изпит, за който не съм пипнала да чета и почти не съм влизала на лекции. Трябва ми чудо!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Сори, Меркурий е ретрограден от днес.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    И аз. Хайде да си говорим
    Ми, хайде. :дд

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^^ снимките от хотела в Мексико са мноооого яки !

- имам си частен ученик ! ( не бих се занимавала, но има много желание и се спазарихме за съответната сума )
    - ще водя лекция в Пловдив на яка тема някога пролетта ( тр да отговоря на хората и да започна да се подготвям )
    - имам билети за уикенд в Ница и ги канселирам, защото ... писна ми , искам да се наспя.

Аа, и чид на всички празнуващи днес !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    След по-малко от 48 часа имам изпит, за който не съм пипнала да чета и почти не съм влизала на лекции. Трябва ми чудо!
    В събота ми е изпита и мен ми трябва чудо. Уж чета, но знам, че като отида там ще се панирам и всичко ще изчезна. Fuck Accounting principles.

Благодаря се, че не отидох по Еразъм, ама страшно се благодаря.

Banned Фен
    4uwstwam se prebit, nikoi ne me obi4a...

уморена : (
    иначе добре

каня се да напиша нещо по курсовата ми работа, ама май все си оставам с каненето.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е*а го, тука не е мръднало, бе, хахаха.
    Ай, нали трябва да пиша по темата - може и по-зле, ама поне има светлина в края. Промяната в работната среда започва от другата седмица (ако всичко протече по план и без проблеми), което е добра новина.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-06-2016 на 15:40
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на babity
    Пак преяла, пак нервна, пак ще се пръскам пред филма от снощи. Много са ми празни дните.
    Днеска взех първа заплата от новото място. Т.е. аз съм я получила в понеделник, ама днеска по погрешка разбрах, когато се обадих да врънкам шефа за служебни парички. Получи се сконфузно, 'щото изобщо не ми е работа да му звъня за пари, ама като си нямам мои принципно и нямаше как да се подготвя. Ако знаех, просто щях да си ползвам личните. Абе... тъпа работа. От простата банка трябваше да ме уведомят за движението по сметката ми, ама трябваше. Не стана. После що съм злобна по телефона. Еми 'щото ви плащам да ме обслужвате, а вие не го правите!

Оф, тая седмица ми идва много дълга вече. Мечтая за уикенда, когато ще пърдя по цял ден под юргана и ще гледам филми. Буу хуу! Тря'а да седна да уча за държавния, че не остана.

Та, много ми е тъпо. Първа заплата тука, три пъти по-голяма от тая на предишното място (и то имайки предвид, че не е цялата заплата), а на мен ми е супер насрано. Имам тоооооооолкова мнооооооооого неща да плащам.... К'во беше он'ва цитатче от спайдърмен за силата и отговорностите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си