- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
месето не е по-различно, че да се притесняваме за веганите хах Дори е по-вредно, щото ги тъпчат с боклуци. А нали знаеш, както се гледа, каквото консумира, такова ядем.
Why is that? ;s
ПТ: Добре. Прекалено добре бих казала. :Д Не съм свършила нищо продуктивно в последната седмица, което вече ме дразни, но все пак добре. Утре ще е тежък ден, нека мине по-бързо...То не деня сам по себе си де, а 2 часа от него.![]()
Искам да ви се похваля, че ноктите ми са много готини! От отдавна не съм ги пускала толкова дълги без нито един да се счупи преждевременно и са адски красиви. :3 #малкитенеща
Също така ще съм много много щастлива ако успее да се прибере. Нямам търпение да видя дали подаръка ще му хареса. :3
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-07-2016 на 21:09
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
вчера беше убав ден, днес спах и не съм мърдал от нас ;/
Нямало е смисъл да беснея и сега се чувствам виновна. Натъпкана с шоколад, но виновна. :ддд
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Супер, хубави са тези разсъждения, колкото и неприятни емоции да носят. Само недей да го взимаш прекалено навътре. ;д Надявам се да съм помогнала поне малко. ;д
Нека не е спам: Мразя да ми се държи сметка. Мразя, мразя, мразя. А точно от този човек още повече...
чувствам се като лош човек
мразя го това чувство![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз позволих на егото ми да вземе превес и да се държа кофти и арогантно.. В такива моменти толкова не се харесвам, но не винаги мога да се осъзная навреме.
Много съм импулсивна :/
Но сега се чувствам много добре, донякъде полезна и отговорна. И така де...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Happy b-day to meh!
Ще видим утре какво ще става!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Много мразя да пропускам стартове -.- дано дават повторения или ги качат някъде. Както и да е. Гледах поне квалификацията на ски скачачите по еп2, а по евроспорта трябваше да дадат женския спринт, но дават тъпия тенис и как джокович /се/мъчи с некъв чех. И ТВА МИ Е ИНТЕРЕНО. На лаптопа тече едната тв, а на телевизора другата :д
А като знам колко имам да уча... ми се реве, щото утре и в неделя има прекалено много спорт. Искам да уча зимни спортове![]()
Бррррр! Чувствам се непродуктивна. Май очаквам чудеса от себе си, ама моето представяне днес не беше толкова лошо, поне според мен. Яд ме е само, че ще чакат някой да умре някъде, за да започнат да си действат по въпросите. Жалка страна сме!
kato autisti ste tuka, wseki sam na sebe si gowori.
Балансирала съм си нещата. Другата седмица се очаква разруха.
добре, лоша си
разбирам, смили се над мен
https://www.youtube.com/watch?v=wfpu6nfUkIg&t=2m46s
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
чак пък...
че е кофти и трудно и боли така е, ма айде пък ся. Раздели в живота бол. за повечето не можеш нищо да направиш освен да се примириш.. Хората се променят, тръгват си, отказват се и прочие.
Айде малко по-мъжки, сам си се родил и сам ще умреш, зак'во си съсипваш психиката и сърцето (СЕРИОЗНО!) заради нек'ва смръдла, к'во да не е била експерт по термо-ядрена физика с бонус златна путка? щото ако не, к'во те боли толкоз.
Момичета, путки, жени, баби бол. За всеки има по много от всичко, което си харесва...
В такива моменти на човек му трябват, приятели и бар. хоби или много работа, хем си зает и не мислиш, хем после си бъкан с пари, които можеш да харчиш по курви../Или там каквото те забавлява
Ма бич плийс от теб не съм очаквал да си мек като червей. ;д стегай се, бате.
Иначе аз съм добре, станах и напалих камината, разтъпках се, една бърза сутрешна тренировка, ся треа малко да подредя да си взема душ и да ям, в последствие треа да се стягам за път, а мноу ме мързи, но е за добра кауза така че..
ще е епик ситуацията, ш им нося и торта рофл, ш каеш, че на 25/50/75 ставам ;ддд
Бе все тая, сао да става време и да заминавам ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Лошо ми е. Настинала съм снощи с тия изпражнения, които чаках навън толкова време. С'а съм като предрусал алкохолик се чувствам. Искам само да си легна и да си гледам анимации, ама не знам какво да си сваля, а и май няма да е лошо да си разпиша графиците за идната седмица. Чак ми е през... кОра дали ще ходя на бик довечера или не.
Не мислех, че е възможно една обикновена презентация да има 2 страници списък с изисквания и критерии..
Всички са за психиатрията!