- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Открих едни много яки философски комикси, по които искам да запаля и вас.
http://existentialcomics.com/
Ето този ми е любимият досега.
...
Не, не само този. И този, и този![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
едит: Както и да е, по-добре съм.
Последно редактирано от Lilanda : 01-09-2016 на 20:22
жив съм до доказване на противното
да съм честен на моменти едвам си стоях на краката днес и другите го забелязаха а след две седмици съм в строя най-отпред
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Отново ми е криво. Защо приятелите са тези които създават най-добрите и най-лоши емоций в човек? Ирония нали? Защо като се появи жена в живота на човек трябва да разбърка всичко около него? Защо ние мъжете се потдаваме на манипулации от жена, дори когато става въпрос за хора които познаваме от деца. Наскоро прочетох нещо в Файса което ми хвана окото: Момичетата търсят внимание, истинските жени искат само да бъдат уважавани. Защо неможе да има повече истински жени? Защо не се задоволявате докато всичкото внимание не се насочи към вас? Защо?
Аз продължавам да търся...
Чудя се защо трябва да работя и неделя,макар и от вкъщи...
Поне да ми плащаха де. Ми то, пак за едното "ай нема нужда".
Сесията ми идва и съм нервна,че нищо няма да направя. <3 Кеф.
maDamn
Дежа ву. Пак съм на 16. С майка ми си крещим едновременно и нито едната не говори нещо, което да има общо с това, което говори другата. Ако не беше продължило толкова дълго, сигурно още щеше да ми е смешно. Просто т'ва с ината няма да мине при мен.
неска по радиото чух една песен и сега ми се е загнездила в главата 'deep inside, u cry, cry, cry. dont let ur hoooopes, die, die, die.' и въобще цялата все едно е писана за нас.
разбрах, че съм се справила, което е направо граничещо с фантастиката. обичам се в такива моменти.
Страховете взимат превес, губя баланса.
Имам нужда от време сама, имам нужда да усетя, че ми е добре и така, имам нужда от вечер с танци до зори. Нещо, което да ме накара да спра да мисля.
Всъщност едно такова нещо ме върна на земята и ми показа колко много път всъщност имам още да извървя. Говори ми се с някого, а наистина не виждам с кого.
Не знам, реално нещата са доста прости.
Ебахти уикенда... не го усетих направо.
Утре ще е интересно на работа.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
на ви
https://www.facebook.com/10000827005...type=2&theater
бахти изрода, няма само аз да съм прецакан да го гледам това
https://www.facebook.com/10000827005...e=2&permPage=1
това е по-надървящо
ти луд ли си :Х
без да искам цъкнах на това във гадния фейс, после му изгледах насила още едно и ти ме подмами да му гледам и трето
Какви са тия раоти е, смятай ..... ;х
Мн ме заболя главата, оти тей ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Деба латинския ти... Утре ш ги скъсам! Аз надъхано! Все пак вие може пожелаете мен успех и стиска палци от към 13:30 до 16 горе-долу. Моля!
Бах маа му не знаех, че дъскорезницата до нас работи и през нощта... Мърка като лъвица с последен стадий на туберколоза...![]()
Добре си прекарахме, "парти"-то ;д
Малко ми липсва малката гад...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Поредната емоционално празна седмица, която мисля да запълня с работа през уикенда, и работа и през следващия уикенд, все пак януари има само 20 официални работни дни, трябва поне до 23 да ги докараме .. yeah, right, когато заместваш майки с деца, които не могат да работят през уикенда, прекрасно.
Трябва да ходя на лекар, а нямам никаква идея как и къде, защото дори още не съм си внесла здравните осигуровки тук, щото има един дълъг документ, и офц понеже обожавам да попълвам такива неща, съм тук само с европейската здравна.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-11-2016 на 08:51
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изтощена, Изтощена, Изтощена...
Днес имам много задачи, и вече ценя почивните дни толкова повече. Нещо страшно е тия дни откъм ангажименти, а аз както обичам да бързам, да бързам... И както добре си разпределям времето, в кавички![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride