- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
От месец- два насам всяка сутрин се събуждам с една и съща мисъл и ме тормози. Като в задънена улица се чувствам.
Може би трябва да започна да се разсейвам с повече странични неща и няма да имам време да мисля
Разбрах, че едно момиче от моя випуск, друга паралелка роди наскоро о.о като се прибрах вкъщи пък видях една съученичка ооооще от първото ми основно училище /да, сменила съм няколко училища/ с дете. Нейно. Не мога да разбера кво става с тия хора. Самата мисъл аз да имам дете на този етап ме напушва на смях. Не се чувствам готова и не знам дали някога ще бъда. Та аз самата съм такова дете.
И друго нещо да споделя. Много ми е гнусно, че хората се чувстват ощетени във връзките. Не можем да принудим някого да ни отвръща със същото. Това не е разплащателна сметка и още по-фрапантното - депозит. Не можем да водим отчети и баланс. Ако очакваме възвръщаемост на инвестицията, това не е любов. Баси.
Ива. Ако няма отвръщане няма връзка.![]()
Никой не говори за това. То, ако няма индикации за обратна връзка няма да е релейшъншип, а хендшип. Непонятно ми е как хората остойностяват чувствата на половинките си. И в един момент, когато всичко свърши - баце, как се преебах. Влагаш, когато имаш такава потребност. Заради себе си, не заради другия. Не искаш да се разделяте заради себе си пак. Ти ще се чувстваш кофти. Бррр, забравих си мисълта...
Нормално е наранения човек да се чувства прецакан, не е редно да обвинява момичето. Това са чувства. Да обичаш самия човек като човек е по- висша степен. Тогава желаеш всичко най-добро за него, но пак ти е прецакано.
Имам доклад да правя. И проучване. И проект. Всичките за понеделник. Щом от четвъртък до събота няма да мога... въпросът е защо в момента си клатя краката. И много взех да харча. И то за глупости. Трябва да се взема в ръце. Ама сега трябва подарък да купувам пък.
И ми е някак отвеяно, безразлично.
Е, няма ненормална траурна реакция, а всяка раздяла е и малка смърт. Но като цяло си права, Ива, здравословният човек по-малко се фокусира колко му е крив другия.
То па здравословни хора останаха ли, и изобщо имало ли е, питам се аз? От толкова учене на психология, вече мисля, че надежда няма, поне за тежките разстройва. This is my sad conclusion![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мне, просто не всички имат еднаква представа за любов или еднакви чувства.
Имах предвид, че много често чувствата са свързани с желанието да бъдеш с даден човек, да сте заедно. Когато не се получи обаче ти си го изкарваш върху него, едва ли не ти е нужен за да оцеляваш. Това също е силно чувство. В другия случай обичаш някого, заради самия него. Искаш да бъдеш с него, но ако това не може, напускаш го с добри мисли и емоции към него. Нищо че ти е гадно от раздялата.
Отивам да правя протоколи курсови бб :д
Да.
Сега се замислям, че още няма седмица и ще стане един календарен месец, в който не съм помирисвала болница даже. Деба, както едно време ми беше баси и отврата миризмата, сега искам да ми мирише на дезинфектанти... От мисълта се чувствам така, сякаш някой ми е откъснал крак, ръка или глава. Всъщност, сърцето. :д И е много ужасно просто. Обещавам - следващия път, в който съм там, ще я прегръщам!!!
Тежко. Алкохолът те кара да се вгледаш надълбоко, но пък на сутринта съжаляваш.
Fucked up ..
Сложно. 2ма човека от моята компанийка се мъчат да се пробват като двойка. Проблема е че тя тъкмо излезна от гадна връзка а тоя вече и се обеснява в любов няма и 2 седмици от както "уш" тръгнаха. Като цяло не ме учудва как се развиват нещата, лошото е че ако още малко продължи тва, може да се "пръсне" наща групичка. Време е за damage control! По принцип съм добър в тия работи, да видим дали ще се справя с тия 2мата някак си с минимални поражения.
!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Wow, too much responsibility, Saturn is hitting the 6th hard![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Реших го, спирам ги !!! Даже и електронна цигара си взех :3
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
В подлеза на су имаше едно момче, което свиреше метъл/рок неща. И беше добре!
Ииначе се чувствам стара.