.
Затворена тема
Страница 85 от 145 ПървиПърви ... 357581828384858687888995135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 3621
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    От месец- два насам всяка сутрин се събуждам с една и съща мисъл и ме тормози. Като в задънена улица се чувствам.
    Може би трябва да започна да се разсейвам с повече странични неща и няма да имам време да мисля

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Разбрах, че едно момиче от моя випуск, друга паралелка роди наскоро о.о като се прибрах вкъщи пък видях една съученичка ооооще от първото ми основно училище /да, сменила съм няколко училища/ с дете. Нейно. Не мога да разбера кво става с тия хора. Самата мисъл аз да имам дете на този етап ме напушва на смях. Не се чувствам готова и не знам дали някога ще бъда. Та аз самата съм такова дете.
    И друго нещо да споделя. Много ми е гнусно, че хората се чувстват ощетени във връзките. Не можем да принудим някого да ни отвръща със същото. Това не е разплащателна сметка и още по-фрапантното - депозит. Не можем да водим отчети и баланс. Ако очакваме възвръщаемост на инвестицията, това не е любов. Баси.

Ива. Ако няма отвръщане няма връзка.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ива. Ако няма отвръщане няма връзка.
    Никой не говори за това. То, ако няма индикации за обратна връзка няма да е релейшъншип, а хендшип. Непонятно ми е как хората остойностяват чувствата на половинките си. И в един момент, когато всичко свърши - баце, как се преебах. Влагаш, когато имаш такава потребност. Заради себе си, не заради другия. Не искаш да се разделяте заради себе си пак. Ти ще се чувстваш кофти. Бррр, забравих си мисълта...

Нормално е наранения човек да се чувства прецакан, не е редно да обвинява момичето. Това са чувства. Да обичаш самия човек като човек е по- висша степен. Тогава желаеш всичко най-добро за него, но пак ти е прецакано.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Имам доклад да правя. И проучване. И проект. Всичките за понеделник. Щом от четвъртък до събота няма да мога... въпросът е защо в момента си клатя краката. И много взех да харча. И то за глупости. Трябва да се взема в ръце. Ама сега трябва подарък да купувам пък.
    И ми е някак отвеяно, безразлично.

Е, няма ненормална траурна реакция, а всяка раздяла е и малка смърт. Но като цяло си права, Ива, здравословният човек по-малко се фокусира колко му е крив другия.

То па здравословни хора останаха ли, и изобщо имало ли е, питам се аз? От толкова учене на психология, вече мисля, че надежда няма, поне за тежките разстройва. This is my sad conclusion
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Нормално е наранения човек да се чувства прецакан, не е редно да обвинява момичето. Това са чувства. Да обичаш самия човек като човек е по- висша степен. Тогава желаеш всичко най-добро за него, но пак ти е прецакано.
    Не разбрах всичко. Нвм! Днес не мога да мисля и да се изразявам. :д

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    здравословният човек по-малко се фокусира колко му е крив другия.
    Именно

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не разбрах всичко. Нвм! Днес не мога да мисля и да се изразявам. :д
    Мне, просто не всички имат еднаква представа за любов или еднакви чувства.
    Имах предвид, че много често чувствата са свързани с желанието да бъдеш с даден човек, да сте заедно. Когато не се получи обаче ти си го изкарваш върху него, едва ли не ти е нужен за да оцеляваш. Това също е силно чувство. В другия случай обичаш някого, заради самия него. Искаш да бъдеш с него, но ако това не може, напускаш го с добри мисли и емоции към него. Нищо че ти е гадно от раздялата.

Мне, просто не всички имат еднаква представа за любов или еднакви чувства.
    Точно заради това не трябва да се правиш на ощипан после.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Точно заради това не трябва да се правиш на ощипан после.
    Да, но има всякакви изключения. например с използвачество...

Отивам да правя протоколи курсови бб :д

Мега фен Аватара на Rakshy
    не успях да си направя тренировката. мразя света.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не успях да си направя тренировката. мразя света.
    nz dali i az mrazq sweta, ama ne go hareswam takyw, kakywto mi e pred o4ite w momenta

igrata me osakatqwa
    Последно редактирано от espаdа : 01-11-2016 на 20:44

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    мразя света.
    Да.
    Сега се замислям, че още няма седмица и ще стане един календарен месец, в който не съм помирисвала болница даже. Деба, както едно време ми беше баси и отврата миризмата, сега искам да ми мирише на дезинфектанти... От мисълта се чувствам така, сякаш някой ми е откъснал крак, ръка или глава. Всъщност, сърцето. :д И е много ужасно просто. Обещавам - следващия път, в който съм там, ще я прегръщам!!!

Тежко. Алкохолът те кара да се вгледаш надълбоко, но пък на сутринта съжаляваш.

Fucked up ..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Сложно. 2ма човека от моята компанийка се мъчат да се пробват като двойка. Проблема е че тя тъкмо излезна от гадна връзка а тоя вече и се обеснява в любов няма и 2 седмици от както "уш" тръгнаха. Като цяло не ме учудва как се развиват нещата, лошото е че ако още малко продължи тва, може да се "пръсне" наща групичка. Време е за damage control! По принцип съм добър в тия работи, да видим дали ще се справя с тия 2мата някак си с минимални поражения.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Сложно. 2ма човека от моята компанийка се мъчат да се пробват като двойка. Проблема е че тя тъкмо излезна от гадна връзка а тоя вече и се обеснява в любов няма и 2 седмици от както "уш" тръгнаха. Като цяло не ме учудва как се развиват нещата, лошото е че ако още малко продължи тва, може да се "пръсне" наща групичка. Време е за damage control! По принцип съм добър в тия работи, да видим дали ще се справя с тия 2мата някак си с минимални поражения.
    убий го и го закопай някъде на близката планина :Д:Д:Д
    Последно редактирано от Rakshy : 01-12-2016 на 08:46

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Wow, too much responsibility, Saturn is hitting the 6th hard
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Реших го, спирам ги !!! Даже и електронна цигара си взех :3
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

В подлеза на су имаше едно момче, което свиреше метъл/рок неща. И беше добре!
    Ииначе се чувствам стара.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не мислех, че е възможно една обикновена презентация да има 2 страници списък с изисквания и критерии.
    това в гимназията ли?
    Да.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Да.
    Подготвят ви за университета

Вдругиден е следващият изпит, след нещо още 2, нямам търпение да се свършва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си