- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Да еба дъртите ти клявки, да еба... Събрали се на приказка, баба ми много обича празни приказки и клюки просто... Не съм сигурна още колко ще издържа без да ги оритам. Не съм сигурна и още колко ще мога да издържа на това всичкото тук - усещам само, че ще се предам скоро... Дръж се, по-силна си, отколкото предполагаш!!!
^Напоследък изказът ти става все по- покъртителен. Младо момиче си, недей така.
on: Сутринта се събудих супер отпаднала, едвам се замъкнах да свърша, каквото имах. Поне успях да си поспя после, та не ме мотае вече толкова. Иначе, мислите си остават, там са си за съжаление, едни и същи от вече месец и повече насам.
То бива бива безотговорност, ама това неговото на нищо не прилича. Бил ставал в последния момент, било му изморено, не можел да става толкова рано. Не стига, че задочно е записал, 2 седмици не може да се напъне да става в 8. И после нека се чуди защо се проваля във всичко. Като си търсиш оправдания защо да не направиш нещо, как трябва да ти се случи филма да успееш да го направиш? Не знам защо се ядосвам изобщо, проблемът си е негов.
Точно тръгнах да заспивам и се стреснх нещо. Това е от ония странни усещания, когато те гледа някой втренчено и ти се будиш уплашен. По гърба ми още лазят тръпки. Трябваше да дойде наистина... Още веднъш ще,пробвам да спя ако се успокоя и ако не, може и да се преместя в другата стая. Ужасно ме е страх...
Ричи, точно в момента ми е простено,да,псувам пък.
само ако си като нея http://youtu.be/-uv6Mvfor9o
Не, нямаше никой, бях сама. Тялото и мозъка ми последните дни преживяват стрес, с който ми е сложно да се справя. Освен всичко, не бях и спала като света. Преборвам се някак, както успея, общо-взето. Хубавото е, че има кой да мисли за мен дори когато аз не мога да мисля за нищо.
Он: Отивам да си взема изпита, това се очаква от мен. Някак ще се фокусирам. Ако можеше и още малко сън, цена нямаше да има ама като се прибера. Смятам да успея да се преборя някак и да опитам да направя една крачка нагоре. Сега отивам да пия кафе.
добре че поне мога да се ангажирам с учене....... доколкото помага
Предстои много, много тежка седмица, а аз не съм подготвена. #Setaabrat
Най-накрая и нашия университет започна сесия
Добре че освободих много изпити и няма да ми е толкова тежко.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
много ми е кофти, че на него му е кофти и баща му е болен.. не знам и какво се прави в такива ситуации, не стига, че ми е първата "истинска" по моите критерии връзка, ами трябва да преодолеем и това тежко изпитание и то баш когато и двамата сме в сесия.. животът е кофти нещо понякога.
Така ми се оправя деня като му чуя гласа. :3 Пък и звучи по-добре, което е хубаво. Ако го освободят от хотела преди края на другата седмица, ще е супер.
А иначе аз съм затрупана с разни листи, учебници, тетрадки. Ако до утре вечерта успея да науча по всичко, ще си започна тренировките НАЙ-ПОСЛЕ. Ако пък не, в понеделник вечерта е моето време. :Д
ПС: It's matchday. :3
Днес грациозно полетях по заледени стълби и също толкова драматично се приземих по гръб.Тъкмо предизпитно. Сметнах го за лош знак от съдбата, 'ма всичко протече безпроблемно. Та, сега съм като пребита. И умствено изтощена.
You are broken, I can fix you...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разочарован и предаден...
имаше един цитат "The greatest advantage of speaking the truth is that you don't have to remember what you said.",не знам кой го е написал,но е дяволски прав.
пандо аз щях да ти казвам че да, по-добре да си сам отколкото с неприятни хора
и аз обичам разпускащите балансирани разходки, а и кучето се води за компания, особено твоето хоуми
а немските овчарки са супер грозни и клекнали космати и банални псета, не че на пандата е особено "яко" ама поне не е неприятно
ама то си и пасва, семейно хоуми кученце
Какво им е пък грозното? Прилича на леко по-едър вълк, а "приклекналата" стойка е супер красива, сякаш винаги е готово да нападне/ловува, а и са изключителни умни, не са избрани за полицейски и военни кучета просто е така. Джъст сейн.
Моето беше на около 2 месеца и вече свикваше на доста команди, докато баламурника на мойта (Тъп голдън) вече на 4 месеца все още се напикава и единствената команда която разпознава е, тази да яде като му покажеш храната.
Ако имам куче, няма да е просто за да имам куче и то да ме гледа с тъпия си поглед и да го разхождам.
С мойта немска тичам в парка без повод и тя е достатъчно умна и добре научена, да не се движи пред/зад мен, а точно до мен, дори и без повод никога не се отделя от дясната ми страна на около 20 см от крака, освен ако изрично не й кажа "Дръж" и не метна нещо или не кажа "играй" независимо какви отвличащи вниманието неща има около нас, други животни, храна, деца, каквото и да е, тя няма да направи нещо без преди това да поиска разрешение от мен, или без да чуе моя команда, за това и мога да съм спокоен, че никога няма да нападне някого дори и да не й хареса, ще изчака аз да й кажа какво да направи. Друго си е кучето ти да изглежда като напушено космато хипи, ама не сме в 70те и чубака не е на мода.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не знам изобщо това за кво го казваш, или по-точно щеше да е да кажеш че е 1 от десетките кучета за полицейски, или нещо забравяш добермана, малиноата, ротвайлера, и още куп дребни дето търсят бомби и наркотици
немски овчарки има буквално на всеки ъгъл и точно това им е грозното че са като някакви патета в запек
На мен немската овчарка ми прилича на клекнало коли :Д иначе поне не е толкова злобна като горните 3
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Добермана също ми е едно от любимите кучета. /Да се знае!
Но немската е много по-умна и схватлива. Добермана има като черта това, че пази много стопанина си, не че и другите не го правят. Но съм виждал как един приятел си преби добермана, щото беше захапал приятелакта му, след което той влезе вътре нещо да се кара с нея, тя му замахна и добермана я захапа пак, знаейки, че пак ще последва бой, само при мисълта, че стопанина му ще пострада спира да мисли и почва да прави мазало..яки са. И много красиви.
Друг приятел има ротвайлер, като беше пале цялата компания си играехме с него и беше супер яко, ся само собственика му може да го пипа и то не много и единствено в стаята му не е с наморник деба злата гад.
Овчарката се използва най-вече за наркотици и за проследяване на дълги (над 1 км) разстояния. Явно нещо в носа им чатка.
Т'ва за колито ме разсмя.![]()
Мен лично ме радват, но имат един лош ОГРОМЕН МИНУС.
трябва добре да знаеш с какво се захващаш като си вземаш овчарка ;д СМЪРДЯТ, ако не се гледат добре, а зимата в тия студове куче се къпе трудно и дори и тогава, пак си мирише на немска овчарка.![]()
Добре, че баща ми се занимава с тая част, на мен ще ми втръсне да я къпя толко често ;дд пък и тя като види банята и се наежва като таралеж (много мрази да стъпва по плочки, щото се пързаля ;д)
Dr. Gregory House