Папугейче, надушвам фенбоизъм на интел, прав ли съм?
Като съпоставиш различни продукти на интел и амд, единствената разлика е в цената, външния вид, името и понякога шума.
Производителността варира между двете и наистина не може да се каже, коя е по-добрата марка..
Пък и АМД е по-бюджетно, което си е супер. Понякога еднакви като клас части амд е по-добро, понякога интел.
А това за пича дето съди, то и на мен интел да ми дадът пари и аз ще ги осдя лел ;д

/nohate.

Бту стария ми комп е с интелска конфигурация (под стар, не разбирай античен, ами година и нещо-две агоу), новия е с АМД конфигурация, като перформънс съм наистина доволен, а и дадох сръвнително малко пари, спрямо това, което трябваше да дам, ако ми се беше наложило да сглобявам пак интелска конфигурация.
Да не говорим, че моя клас АМД видео-карта е с 25 % по-добра производителност от същуя клас джи-форска. Но АМД-то е почти два пъти-по евтина.
О и интел дават 2 години гаранция, при мен са 6, рамта ми е 8 (HyperX) ..

Та престани с булшита "интел > амд", не е така.
И двете имат и плюс и минус. Лъжели били за процесорите, мда уе, то щото няма кой да ги следи и да им налага контрол, нали ако лъжат, не друг ами директно интел ще ги осъди на тях им е в най-голяма полза, но знаят, че няма да издържат в съда, щото това е просто с анти-маркетингова цел, да се очерни АМД.

Да те питам, на какво ти е базирано мнението за АМД/ИНТЕЛ?
Имал ли си и от двете? какви части? Какви характеристики?