Здравейте пичове имам много смотан проблем преди няколко месеца както си играя на pc и нещо почвам целия да изръпвам целия бях в шок уплаших се сърцето бумти яко чувстваме се целия ,че не усештам и супер се панирах легнах си и на другата сутрин ми едно супер тъпо имам чувстовото ,че ще повърна и ми едно тежко но не мога да повърна просто много ме е страх незнам преди 2/3 месеца същото лягам си и пак изтръпвам тръпчинки пак мега се уплаших след това бях болен пих антибиотици глупости нещо алергия кашлям и отивам да ме боцкат за иследвания направиха ми ги всичко ок здрав от алергията леко дробовете се възпалили броя си на сърцето пусла в нормата е едни такива глупости мисля почина пра баба ми кумшийката ми един от моя клас припадна пред мен нещо гърчове абе ужас! От тогава мега-много се наплаших и в момента се чувствам като пиян много ме е базе мисля си едни шуротий ,как съм нереален че съм заспал и сънувам цялата история просто ми е много шантаво и тежко незнам от пубертета ли е ... ужас преди пък се задавих и все си мисля ,че нещо ми е заседнало айде мина сега това просто кошмар писах от телефонна извинете ако има грешки или съм сбъркал раздела някой нещо ако може тук да каже.
Добре аз логично немога да разбера от какво ми ставаше така баси простото и си викам ко ста мозъка ми спира изкарах си акъла чувството е ,че все едно потъваш изследвания ок еми добре де странно...
Дори страха повече стана все едно ,че като говорих незнаеш кфо говориш бях като в сън нереален свят мн се стреснах фобия...
Подобно ми става в кола на задната седалка на балкана с мн завой имам чувството ,че ще изчаткам...
Става ми едно все едно дум друсан с не пуша е такс февруари пих половин чаша вино бира половин чаша забелязах ,че май от това става..
Имаме билярд клуб играем мирише на цигари с часове стойм и играем има ароматизатори незнам от какво обясних на личния си лекар и даже си пуснах пълни кръвни изследвания незнам внушение ли е? просто мн тъпо.