- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Духове,извънземни същества ? Вярвате ли ?
Това , което исках да кажа е , че вярата за която говори Исус " Който повярва и се кръсти ще бъде спасен , а който не повярва ще бъде осъден " не се научава , а се ПОДАРЯВА от Бог . Никъде не казвам , че няма вярващи учени , но ако имат спасителната вяра , за която говори Исус , то тя не произтича от науката .
^ Не се прави на голям разбирач. Аз може вече да не съм вярващ, но на теория съм железен.
Прочети Пътят на душите – На Д-Р Майкъл Нютън
Може би най-добре описана книга,относно какво се случва след смъртта на един човек!
има и други планети населени с човешки същества, за което е написано и в Библията, или най-малкото поне ние верните последователи на истинския Господ Бог не можем да си представим, че в цялата безкрайна за нас вселена досега е имало само няколко милиарда човешки същества, при положение че според както пише в Писанието броят на душите е неизброим
Чисто математически също е невъзможно да сме сами.
Никакъв смисъл ...Или всичко е лъжа или наистина не сме сами !)
Без да се наемам да класифицирам небесните създания и по-точно да казвам дали Луцифер е херувим, да Луцифер е паднал. Това са демоните, небесните създания, които са прокудени от Божието царство. Прочети книгата на Енох.
Относно парадокса на Ферми, формулировката на парадокса е такава, че няма нищо парадоксално. Тоест това, което се нарича парадокс на Ферми, не е парадокс... За повече информация, да се прочете в тълковен речник какво значи парадокс. Това го казвам при условието, че допуснем за вярно казаното според парадокса. А ако не е вярно, а именно, че не се знае дали има контакти с извънземни? Кой би могъл да твърди, че контакт с извънземни не е имало ? Как така Енрико Ферми допуска за вярно, нещо което не е доказано - как преценява, че доказателства за контакт с извънземни няма? Ако има такова нещо, то най-вероятно то е секретно и няма да се бъде обект на публична дискусия. По негово време може да не е имало такива публични твърдения, но в 21ви век има, даже наскоро бивш военен министър на Канада , ако не се лъжа, разкри на пресконференция за такъв контакт. Пак казвам да се провери каква длъжност изпълнява "министъра" , не съм убеден, че беше точно военен министър.
в книгата на Енох не са посочени паднали херувими/ангели родени на "небето" от Бог още в самото начало на вечността, но там се говори за духовници от самите човеци родени на земята, които духом са имали достъп до "небето"(това са "божиите синове" от Битие 6), но впоследствие са последвали сатанински вероучения("човешките дъщери" от Битие 6), както и за техните духовни синове "исполините", които се оказват най-големите ангели на сатана - представени във ведите като древни брахмини, йоги, гуру, и аватари...
Последно редактирано от npp : 01-17-2016 на 08:07
Ааа току що я отворих книгата, има я в интернет като електронна книга. Единственият човек който е имал достъп до небето без да преживее смъртта, е бил Енох. Въпросните светци са имено Божии служители и даже говорят с един от архангелите (не се сещам кой), който им казва, че ще бъдат наказани заради деянията, които си споменал горе. Поне така пише в електронната книга, която аз чета. Не мога да гарантирам за достоверността на електронното издание. Може и да греша.
ако четеш оригинален превод(със сигурност старите са такива), тогава не си прочел/разбрал достатъчно добре, а защо трябва непременно да прочетеш от някъде за да разбереш чак тогава, когато можеш да разсъждаваш?!, няма как Бог да създаде херувими/ангели на "небето", които падат и стават паднали, защото става въпрос за системни служители, които Той избира за цялата вечност - това е все едно шефът на мерцедес-бенц да оборудва своите фабрики в дългосрочен план с роботи, които се провалят, или как ти се струва някой от великите Архангели да падне?!, същото е и с останалите "небесни" Ангели, Бог ги избира издирвайки за целта най-достойните души за последните вечности, при това раждайки(създавайки) ги в специални "небесни" тела, с което те стават интегрални/неделими части на/от "небето" - "небесни" същества, които просто е невъзможно да паднат оттам, но там където пише за паднали "ангели" се има предвид духовни служители/духовници от самите човеци родени в този свят, а особено такива с ангелоподобно служение/ангелоподобни способности, които са вършили неправда, и това най-вече са така наречените йоги и аватари познати от ведите...
"Никой да ви не отнема наградата с измама, чрез самоволно смиреномъдрие и ангелослужение, като наднича в неща, които не е видял и напразно се надува с плътския си ум" Колосяни 2: 18,
"Христос един път пострада за греховете, Праведният за неправедните, за да ни приведе при Бога, бидейки умъртвен по плът, а оживотворен по дух; с който отиде да проповядва на духовете в тъмницата, които едно време бяха непокорни, когато Божието дълготърпение ги чакаше в Ноевите дни, докато се правеше ковчега, в който малцина, то ест, осем души, се избавиха чрез вода." 1 Петрово 3: 18-20
няма как водата(H₂O) да навреди на ангелите, защото телата им са от по-фина субстанция, която е отвъд тази на атомите/молекулите и въобще елементарните физически частици...
Здравейте, дами и господа! Аз предлагам ако ще си говорим за Извънземни същества , същества , духове и подобни, нека да ползваме тази тема защото тук е писано *Духове, извънземни същества* И тъй като ще говорим и за двете, мисля че в тази тема ще е по-добре да говорим вместо да ползваме 2 отделни теми и накрая да замрат както стана с темата в раздел "У дома" Та в другата тема от crazyfenka тук в този раздел се обърках защото не видях тази тема и там пуснах една случка... Сега аз пускам същата случка тук и продължавам в тази тема...Въобще въобще толкова много имам за разказване че не е истина...
==================================
Веднъж (2009-та) С 2-ма приятели се пъхнахме в една къща изоставена от много години беше доста creepy защото беше голяяяма като дворец с дълги широки коридори (аз през цялото време бях с камерата) ии обиколихме мястото цялото място от входа и мазето чак до тавана , на тавана беше много притеснително защото тук таме имаше светлина имаше много макети, дрехи в човешки форми, чуваха се зловещи звуци и накрая стана нещо което ме изкара извън строя и като хукнахме към изходите излязохме и се прибрахме, прегедахме записите и се оказа че още в началото където бяха дългите коридори е имало активност... още там на самия запис се виждаха човешките фигури които обикаляха виждаха се защото камерата може да снима в два метода единия е нормален (за през деня) другия ултравиолетов (за през ноща) 2 часа след като го преглеждах без да добавям никакви ефекти или да го обработвам , аз качих видеото в YouTube няколко минути по-късно получих пермаментен бан от YouTube и видеото беше изтрито с причина на нарошаване на някакъв си закон който не го помня...
Последно редактирано от solo_ : 01-24-2016 на 19:44 Причина: ПРАВИПИСНА ГРЕШЧИЦА :)
spri mentetata i nqma da gi vijda6
Тема: Духове,извънземни същества ? Вярвате ли ? ohliuv da podska4a vijdali li ste