.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тренировки

Здравейте, аз съм на 12 години, но тренирам много - по 11 часа седмично, но пък в замяна на това тялото ми е перфектно.
    Ето го и моят план за една седмица:
    Понеделник:
    -Фитнес:60 минути
    -Каране на колело:45 минути
    Вторник:
    -Тичане:60 минути
    -Спортно ходене:30 минути
    Сряда:
    -Плуване:90 минути
    -Каране на колело:45 минути
    Четвъртък:
    -Фитнес:60 минути
    Петък:
    -Плуване:90 минути
    Събота и неделя:Пълен релакс
    Според вас как е този план???

Супер фен Аватара на tochko
    Урудска работа. Твърде мн кардио и стресов хормон за сметка на почивката. "Имам перфектно тяло" е първа стъпка надолу. Неслучайно билдерите са казали Do not get comfortable.

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Урудска работа. Твърде мн кардио и стресов хормон за сметка на почивката. "Имам перфектно тяло" е първа стъпка надолу. Неслучайно билдерите са казали Do not get comfortable.
    +1

Мега фен Аватара на Rakshy
    ти си на 12, как по дяволите тялото ти може да бъде прието за перфектно? :Д :Д ахахха

а иначе тва съм едно 95% сигурен, че е най-тлъстата лъжа, която можеш да напишеш :Д

ти имаш буквално 8 часа кардио седмично, пхахах... На 12 ... Хубаво е да се движиш, да играеш, да плуваш, а не да си си вкарала някъв филм и цялото ти време да отиде в безполезно хабене на гликоген

щото това тичане сигурно е мега slow paste, ходенето е просто ходене, фитнеса ти е няква некст лвл ретардед програма, която сигурно дори не изпълняваш правилно...

съжалявам, но превъзнасянето ти ме побърква

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ти си на 12, как по дяволите тялото ти може да бъде прието за перфектно? :Д :Д ахахха

а иначе тва съм едно 95% сигурен, че е най-тлъстата лъжа, която можеш да напишеш :Д

ти имаш буквално 8 часа кардио седмично, пхахах... На 12 ... Хубаво е да се движиш, да играеш, да плуваш, а не да си си вкарала някъв филм и цялото ти време да отиде в безполезно хабене на гликоген

щото това тичане сигурно е мега slow paste, ходенето е просто ходене, фитнеса ти е няква некст лвл ретардед програма, която сигурно дори не изпълняваш правилно...

съжалявам, но превъзнасянето ти ме побърква
    Ела на моето място: родителите ми пътуват постоянно по работа и аз живея само с бавачки. Имам страшно свободно време и го запълвам със спорт. Така че до автора - НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! А да всичко се изпълнява както трябва под наблюдението на най-добрите треньори.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pamela112 Виж мнението
    Ела на моето място: родителите ми пътуват постоянно по работа и аз живея само с бавачки. Имам страшно свободно време и го запълвам със спорт. Така че до автора - НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! А да всичко се изпълнява както трябва под наблюдението на най-добрите треньори.
    Димитре, учи се от другите тролове, че си адски скучен.

толко са ти и добри треньорите пръдла

Banned Повече от фен
    И аз съм на 12 и тренирам, но ми се струва, че това, което правиш е прекалено. Ако въобще го правиш?!
    Последно редактирано от Obsebvashta : 09-24-2015 на 20:19

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    толко са ти и добри треньорите пръдла
    Да толкова са ми добри. Поне са по добри от теб и всички хейтъри взети заедно!!! Загубенякът си е загуненяк и ето го издъни се пак

Правя го и не е прекалено. Ти дори да спортувал и ще видиш на какво ще заприличаш

Да толкова са ми добри. Поне са по добри от теб и всички хейтъри взети заедно!!! Загубенякът си е загуненяк и ето го издъни се пак
    По колко калории дневно приемаш? Приемаш ли нещо, което да подпомогне възстановяването ти?

Никой треньор с всичкия си не би препоръчал такъв обем и толкова разнообразни тренировки. Разбирам да се почупваше от щанги или от тичане, или от плуване, защото това са спортове, в които трябва бая обем, но ти правиш от всичко по много, което обикновено значи, че или нищо не постигаш, или че си на нещо "специално".

Banned Повече от фен
    Остави я какво се занимаваш. Виж, че се прави на интересна.

Ебахти катаболостичния тип. Авторке, я качи някоя снимка на перфектното тяло.

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Ебахти катаболостичния тип. Авторке, я качи някоя снимка на перфектното тяло.
    мръсник, тя е само на 12 бе ;/

Чак пък мръсник, имам сестричка бе брат хахахах
    просто да видим прехвалената стока

Banned Повече от фен
    Аз мисля, че се прави на интересна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си