Има ли как да се сприятелиш с клас, в който има вече сформирани групи. Може би направих грешката, когато бях за първа година в този клас да не общувам много със съучениците си, сега вече ми е доста трудно. Мен не ме е срам да говоря с тях, но всякаш те нямат желание за това. Доста пъти съм се опитвала да го правя и ми се получава, но много рядко. Ако ги заговоря примерно два дни подред, усещам как започва да им става неприятно, започват да правят разни физиономии, да говорят по-тихо и се чувствам като пълна натрапница. Как да направя, така че да говорят нормално с мен, а не само когато им кефне, защото това става наистина много рядко или пък дайте ми идеи как да им се подмазвам, поне да имат изгода от мен и да ме търсят, за да не скучая, че иначе ме имат за досадна. Знам, че така може би само ще ме използват, но аз съм далеч от мисълта да ставам приятелка с тях. Извън училище си имам достатъчно приятели, просто искам да приказвам с някого докато съм там, иначе ще полудея! Само да кажа домашни от мен не искат, а си ги пишат вкъщи, на тестове преписват от други хора. Моля за разбиране и надявам се, че имате идеи, които можете да ми дадете. Благодаря предварително.
Последно редактирано от qnitaa : 10-17-2015 на 22:17