.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question БГ диплома в Сащ

Здравейте,не знам дали тук е мястото за този въпрос,но надявам се да е.Днес се зачудих дали дипломата ми от България ще е валидна и в САЩ.В момента съм 10 клас и вече се ориентирам към това какво да следвам,засега съм се спряла на ерготерапевт,та така де мисълта ми примерно изкарвам си бакалавъра и магистъра в БГ и после да кажем искам да работя професията си в СAЩ,някой знае ли каква е процедурата?Предварително се извинявам ако имам правописни грешки.
    Последно редактирано от Melk4i : 10-20-2015 на 18:17

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За лекари знам, че държат изпити за признаване на квалификацията, които изпити са на английски /естествено/ и близки дестинации на провеждане са Румъния и Гърция. За ерготерапия нямам идея какво са измислили, но хубаво правиш, че проучваш предварително.
    Дано се включи някой с по-конкретно инфо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

благодаря ти все пак за това,което написа

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    По принцип дипломите ни не се преравняват 1:1. Калпазанката е права за изпитите. Точно за тази професия и аз не знам

Супер фен Аватара на tochko
    Аз четох доста за дипломи и кандидатстване, и стигнах до извода, че повечето държави си държат на своето образование, тоест дипломата дори и да се легализира, било много трудно да си намериш работа с нея, защото истината е, че в източна Европа ни имат за второ качество хора. Възможно е обаче, да подадеш документи за работа посредством агенция и да си чакаш у нас докато те повикат. Ако не ставаш или фалира фирмата, всичко почва от начало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си