.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

Red face Ще ми помогнете ли малко ? :))

Здравейте на 15 години съм и съм 9ти клас искам съвет от вас по възможност ... Вижте има едно момче от моето училище което си го харесвам ... 12ти клас е .. Пишем си по Facebook от време на време . Но аз го харесвам и се чудя дали и той ме харесва . Не знам как да разбера ... Когато си пишем и се опознаваме не само аз то питам някакви въпроси но и той мен , дали се интересува от мен не разбирам. Добре хора как да разбера дали ме харесва , дали да му кажа че аз го харесвам или ще е грешка ? Да го викна ли да се видим на вън или не е добре според вас едно момиче да пита момчето за на вън ?

действай преди да е станало късно дори и да ти откаже се преживява : ) иначе ще се питаш дълго време защо не го попитах.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Излезте един път поне преди да споделяш чувства. Аз лично съм правила тази грешка да си призная чувствата без да съм сигурна, че този отсреща изпитва същото. И уж забравяте за ситуацията, оставате си приятели и тн, но нещата не са същите, супер сковано е всичко и накрая съвсем прекратявате контакт. Разбира се, така стана при мен, ти може да си попаднала на момче, което също те харесва или поне да е пич и да си запазите отношенията. Пожелавам ти да е първото, но ако все пак си решила да си признаваш чувствата, го направи колкото се може по-рано, за да ти мине по-бързо след евентуално отрязване и преди да си хлътнала сериозно, или за да не се ядосваш ако тръгнете след време, че е можело много по-рано да се вземете, но не си се осмелила да действаш. При всички положения ще сложиш край на колебанията харесва ли те или не, което е основната ти цел, нали?

Град
    Sofia
    Omega - Прав си до някъде да ..
    Kitty Bloom - Ами да .. интересувам се дали той ме харесва .. просто винаги аз правя първите крачки и сега отново може би ..
    Ще се радвам ако разбера ако и той ме харесва ... но ми е интересно аз ли да го поканя или да чакам .. не знам вече .

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Предложи му да те боцне, на това не вярвам да откаже.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Предложи му да те боцне, на това не вярвам да откаже.
    Колко умно ... пф

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Колко умно ... пф
    Но е вярно. Това е най- важното, чадо.

Град
    Sofia
    Но е вярно. Това е най- важното, чадо.
    Ок .. човек да те пита нещо нормално ти да говориш глупости..

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ок .. човек да те пита нещо нормално ти да говориш глупости..
    А ти какъв отговор очакваш? Може би нещо подобно: "След като той не предприема нищо, започни ти. Той изгаря от любов по теб, но е срамежлив и затова е по- добре ти да започнеш първа. Излезте някъде, поговорете. Ще разберете, че и двамата сте опиянени от любов." И приказката завършва щастливо.

Защо да те лъжа, да създавам у теб някаква нагласа и после, ако не се получи нищо между вас да страдаш още повече?

Град
    Sofia
    А ти какъв отговор очакваш? Може би нещо подобно: "След като той не предприема нищо, започни ти. Той изгаря от любов по теб, но е срамежлив и затова е по- добре ти да започнеш първа. Излезте някъде, поговорете. Ще разберете, че и двамата сте опиянени от любов." И приказката завършва щастливо.

Защо да те лъжа, да създавам у теб някаква нагласа и после, ако не се получи нищо между вас да страдаш още повече?
    Но не е сигурно че няма да се получи нещо ,може пък да стане ...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Но не е сигурно че няма да се получи нещо ,може пък да стане ...
    Аз не казвам дали ще се получи или не. Но е по- добре да си подготвена за втория случай.

Град
    Sofia
    Аз не казвам дали ще се получи или не. Но е по- добре да си подготвена за втория случай.
    Мда..

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ако той те търси значи и той се интересува от теб,това не означава, че не се интересува и от други момичета и за да разбереш дали иска да се интересува само от теб излезте няма нищо лошо да го питаш,момчетата харесват инициативните жени а не Императриците дето чакат всичко да им падне само в краката без да си мръднат пръста .Успех !
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Ако той те търси значи и той се интересува от теб,това не означава, че не се интересува и от други момичета и за да разбереш дали иска да се интересува само от теб излезте няма нищо лошо да го питаш,момчетата харесват инициативните жени а не Императриците дето чакат всичко да им падне само в краката без да си мръднат пръста .Успех !
    Благодаря ти !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си