.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    От това,което прочетох,разбирам,че имаш доста занижена самооценка за себе си (що се отнася до външния вид). Искаш и ти да изглеждаш като хубавите ти приятелки,за съжаление обаче,начина по който изглеждаш зависи само от Майката природа (е...донякъде и от пластичните хирурзи). За радост обаче това може да се компенсира с чертите на характера и начина на поведение. Ок,може да не си от момичета,в който мъжете се влюбват от пръв поглед,но ако покажеш характер,които е привлекателен,светът изглежда по-розов. А малко са по-непривлекателните неща от ниската самооценка и самочувствие (како и прекалено високите такива). Ако оставиш зъбите,захапката и т.н да ти стане комплекс,нищо хубаво не те чака!
    А относно въпроса - да,има хора които биха тръгнали с някой "заради ума, възпитанието, държанието и характера" и те са много повече от колкото си представяш.
    Последно редактирано от jp_morgan : 11-06-2015 на 11:46

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hopeless06044 Виж мнението
    Явно да, но какво точно имаш предвид?
    Имам предвид това което казах - че много момчета биха излезли и дори спали с теб.

С други думи - жена винаги може да си намери мъж, обратното не винаги е възможно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    С други думи - жена винаги може да си намери мъж, обратното не винаги е възможно.
    От позицията на мъж ли го казваш ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    От позицията на мъж ли го казваш ?
    Да и това какво променя? Нещата стоят така, ако още си много малък и не си го загрял .

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Аз съм на 24 и мога да ти кажа, че външният вид не е всичко. Е, разбира се, той играе голяма роля, но понякога да стоиш до човек, който споделя твоето мнение и виждане за нещата, е много по-възбуждащо от големи цици или стегнат задник. След някоя и друга година ще видиш, че комуникацията между двама човека е много по-силна привличаща сила. А и не мисля, че нещата при тебе са толкова зле. Да знаеш, че момчетата много си падат по високи момичета.
    Последно редактирано от DimovB : 11-10-2015 на 18:57

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от DimovB Виж мнението
    Аз съм на 24 и мога да ти кажа, че външният вид не е всичко. Е, разбира се, той играе голяма роля, но понякога да стоиш до човек, който споделя твоето мнение и виждане за нещата, е много по-възжудащо от големи цици или стегнат задник.
    +++

1,2 недостатъка изобщо не са проблем не всеки е перфектен, истината боли, просто 1-во при всеки минусите се появяват с течение на времето 2-ро всеки с мнението си всеки има вкус различни хора биха приели различни минуси. Аз лично бих тръгнал с теб защото си падам по по интелигентни (имам предвид да имат акъл не е важно само образованието) вярно гледам външноста но никой не е перфектен. Аз си имам също недостатъци но това е друг въпрос.
    Последно редактирано от AleX_WeXAAA : 11-12-2015 на 12:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си