Здравейте, искам да ви задам един важен въпрос за мен, но първо ще ви разкажа защо за мен е толково важно това. Аз съм момиче на 16 години, доста висока съм за възрастта си 1.72, слаба съм 48 кг съм което е малко за височитата ми знам, но аз не спазвам диети или такива неща, ям каквото ми се яде, когато ми се яде, просто не ми се лепи от малка съм така просто такава ми е структурата явно (: . Винаги съм била отлична ученичка от 1 клас и винаги съм се разбирала добре с всички . Така до тук добре, нали ? Всичко е прекрасно и найстина много ми харесва тази версия, но не е пълна а пълната не е съвсем истина, това е истината съжалявам .. значи това, което казах до тук е пълна истина, обаче имам и някои дефекти . 1 имам криви зъби само горните те са не изкривени а с много разтояние, но само предните 4 зъба и са изнесени много напред особенно и то само предните 2 като заек съм .. а другите са си на мястото и са си в ред шма някой 2-3 разкривени, но са назад и не ми пречат, носех шини като малка, но получих алергия от сплавтта и трябваше да ги сваля, а нашите нямат пари за брекети, защото и най-обикновенните в най-добрия случай са над 3000лв. и просто нямаме възможност за сега, но не се оплаквам . 2 - заеквам , смисъл не е усилено и много и на всяка дума Не, не е така . Просто, може би, защото се притеснявам, а и мисля много и много бързо отколкото говоря и понякога се получава, ходих на логопед, но се оказа, че и обратната ми захапка се отразява на говора и произношението на думите и забивам само на моменти, когато се запознавам с нови хора и когато се притесня за нещо. Това е момент от моя живот и искам да Ви попитам момчета/момичета , бихте ли тръгнали с момче/момиче като мен, защото знам, че не съм единствена и аз никога не съм искала и не искам съжаление . Имам приятели и то много всички мой приятелки са много красиви и постоянно ми натякват, че и аз съм такава и, че съм била много лъчезарна, но аз не смятам така, защото кой би харесал момиче като мен, защото всички гледат само външността на хората в днешно време. Не съм целувала момче до сега просто, защото ме е срам от зъбите ми повреме на целувката, не ме разбирайте погрешно имала съм възможност, но просто не съм го правила, а попринцип се разбирам мн. добре с момчетата и имам много добри приятели момчета. Та кажете ми Вие бихте ли тръгнали с такъв човек като мен само заради ума, възпитанието, държанието и характера ? Съжалявам, че стана толкова дълго и ще съм благодарна ако го прочетете и още по-благодарна ще съм ако ми кажете мнението си и как бихте постъпили Вие. Хубав ден на всички! (: (: (: