Леле... какво ви става все по изкривени ставате от 14 годишна възраст да пушиш марихуана,аз на 14 годишна възраст не бях и чувала за такова нещо.Да пушила съм и аз ама 11 - 12 клас,и то рядко и накрая спрях,няма смисъл от тая работа,изчакай да станеш поне на 17 и почни цигари да пушиш,не масета.. А и вашите ще са по склонни да ти разрешат цигари,а ако разберат за марихуана незнам какво ще става.. Аз примерно наще разбраха,че пуша цигари и в началото ми казваха само ако те хвана ще видиш тогава а-у ,но като станах на 17 и баща ми,ми каза по-добре пуши пред нас, отколкото да запалиш апартамента.В крайна сметка избора си е твой,но поне да си по -голям,така или иначе вредиш само на себе си.И родителите ти за цигарите може и да ти дадат,защото пропушиш ли те дори и да те заплашват с наказания,с бой и т.н ти пак ще се криеш и ще го правиш така,че според мен заеми се с ученето ,с спорт нещо друго,и като започнеш да мислиш с главата си тогава прави каквото искаш за всяко нещо има време,не ти казвам остави марихуаната и хвани цигарите,но цигарите са по-добрия вариант,но пак казвам след 3,4 годинки не сега ! Иначе и двете вредят на здравето.