.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Купуване на АТВ, Съвети?

Здравейте, от доста време гледам атв-та, но тъй като бюджета е оскъден съм се ориентирал към ето това

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=b2t07a

Гледах ги в София имат външен вид така биват.

Нещо от сорта 1300-1700лв.. те са около 100-150кубика към 15коня..

Искам да го ползвам като ходя на Село, по планината, Зимно време, на походи...

Как ви се струва? Ще може ли да катери баири или само за Тип градско ползване става.. 150кубика малко ли са, добре ли са...

Не съм много запознат за това искам да получа информация... Знам,че има и по-хубави към 5000-6000лв Ямаха Раптор, Кавазаки... но Вече надхвърлят бюджета..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тези китайчета не стават почти за нищо. Ако за пръв път се качваш на АТВ в началото ще ти се струва добре, но после ще разбереш защо хората дават по 10хил. за хубави марки. Иначе тези 150 кубика нямат нищо общо с 150 кубика на хубаво АТВ. Ако не тежиш много ще те вози по баирите, но при по-сериозни препядствия ще имаш затруднения. Също и не знам дали си ги виждал на живо тези машини, но тези от обявата са сравнително малки като размер и може да са ти неудобни ако си по-висок. Като качество няма да коментирам, за 1500лв. е ясно за какво става въпрос, при положение, че японските струват пет цифрено число. Но поне частите им са евтини и при по-сериозни проблеми с двигателя да речем можеш да го замениш с чисто нов за около 300-400лв.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ако искаш АТВ, то си приготви едни 5к за хубава машина, а не китайски миксери !

а бе то хубаво от 5 хилки,но за момента просто няма как... иначе не съм едър около 70кг и не съм висок,относно баирите ся няма да се катеря като алпинист.. ;д така по-черните пътища в гората... ей така за разнообразяване от време на време.. Нещо по-различно просто.. иначе бащата има два мотора, но моторите грам не ме влечат..

Виждал съм ги на живо в София Илиянци, не са прекалено малки спрямо Ямаха Раптор идват по малки с 15-20см.

Мега фен Аватара на an7raks
    Без далеч да съм специалист по АТВ-та, бих ти препоръчал да си вземеш нещо от висок клас втора ръка след съответния преглед и тест.

Повече от фен Аватара на gimli
    Ами то ще те вози обаче много се чупи. Това лято бях на село както всяко друго и докато бях в София изнамерих Балкан 50 почти за без пари. На село с едни приятели почти всеки ден карахме изключвам дните в които ръчкахме моторите. Имаше и един с китайско АТВ 125cc. АТВ-то като сме ходили да караме по черни терени катереше без проблем. Пробвал съм го и аз хареса ми. (нормално от балкан на АТВ). Обаче АТВ-то се чупеше повече от Балкан-а.Тези които ти гледаш са малко дребни.
    Бих казал, че за тези и по - малко пари е по- разумно да си вземеш някакъв крос или YAMAHA XT.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си