- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с лаптопа
Здравейте, преди малко случайно полях клавиатурата на лаптопа с шоколадово мюсли, изключих го принудително, махнах зарядното и батерията и го забърсах. Възможно ли е да има някакви проблеми и ако е да, какво да правя?
Клавиатурите на някои лаптопи имат известна защита от разливане на течности върху тях, потърси информация дали твоят модел лаптоп има някаква защита. Все пак дори и да има, не си мисли, че лаптопът е водоустойчив. Ако течността не е била много, забърши го и изчакай да поизсъхне и пробвай да го пуснеш и виж как работи. Ако не тръгне, се приготви психически и финансово за скъп ремонт или нов лаптоп. Успех!
o6te za Dota
Толкова си грозен, че заради тебе на земята не идват извънземни.
Всеки има право да бъде грозен.....ама ти вече прекаляваш!
Много мразя парцали като теб да ми се правят на хавлиена кърпа!
Като те гледам какъв си се сещам, че понякога природата е много жестока.
Мозъкът ти е като тефлонов тиган – нищо не залепва.
Ако мозъкът беше поничка, твоят щеше да е само дупката.
Защо cа ти толкова големи забите, майка ти да не го е правила c кон.
Дано та ебе кон с разширени вени.
Толкова си грозен, че даже птиците ги е срам да серат по тебе.
Курва ше ми викаш га ме видиш да се разминавам с майка ти по магистралата...
Майка ти е девствена.
Да го пльосна на татенцето ти в човката! Нискостеблен хомосексуален плъх!
Тъп си като гъбено семе.
Грипав циганин да та ебе дано!
Циците са ти толкова малки, че ако ги намжеш с йод може да минат...
Болно куче да ти сере в устата
Красива си но като се сетя че сереш ми става лошо!!!
Оригинален си като balgarski анцунг
Ако изглеждах като теб щях да съдя родителите си!
Майка ти е толкова дебела, че ползва колани марка екватор!
Толкова си тъп, че като застанеш до една стена тя пада, защото по-умния винаги отстъпва.
Майка ти да еба баща ти да ражда!
К'во ма гледаш кат' лайно в пудра захар.
Ти cи охлюв краводарител.
Я си заври един водомер в гъза и виж колко си гола вода!
Толкова си грозен, че са те сложили на реклама за противозачатъчни.
Майкати е толкова тъпа, че се спъва в кабела на безжичния телефон
Да пръднеш навътре!
Господ ти е дал три декара и ти, тъпата, на гъза си си ги сложила.
Така смърдиш, че чак ми люти на очите!
Като те гледам ми напомняш на кенеф, дебел, бял и миришеш на лайна.
Прическата ти е като гнездо в ремонт!
Да ти драйфам в обувките .
В лицето приличаш на настъпана шишарка.
В главата си като кози гъз в атака.
Като ти обръсна гърба, ще си направя китеник!
o6te za Dota
Ще набутам в г*за ти плажен чадър и ще го отворя! Тъп си като г*за си отвътре. Ще те накарам да си изядеш броколите на г*за и да схрускаш на стринка ти хемороидите на дирника! От г*за в устата да не губиш аромата. Тъп си като на слон г*за! Стига си си ял лайна, че вече ти се сраства устата с г*за! Оня дето ти се изсра на лицето през терасата, беше един бузест с увиснал нос! Миньор да търси злато в г*за ти. Баща Баща ти те е правил, когато най-малко му се е искало. На баща ти пъпчливия *уй дето и майка ти не иска да му прави кавали!! Да го духаш на баща ти!
Чукане Ще те изчукам като на стар ЗИЛ калника Да те е*а крив к*р с брадавица в скъсаната торба! Да те е*ат десет мазни негъра. Ти си направен от рикошет на маймунска чекия. Да та е*а до оригне. Да ти окапят зъбите от свирки, и да се просереш от сперма. Аре да играем на пролет-аз ще те е*а,а ти ще цъфтиш! Да ти го набутам в устата след като го извадя на майка ти от г*за! Да ти го тури слон в устата! Ще те чукам като кълвач със 100 глави! Да те е*е cлон под наклон c заcилка от балкон!
*уй Тебе майка ти те е събрала от килима след поредната чекия на баща ти бе! Като те гледам колко си грозен сигурно като са те правили баща ти се е изпразнил на килима, а майка ти те е събрала на шпагат... к*р да та тръшни, п*тка да не видиш цял живот! Наври cи мизерната глава в задника където cи държиш к*ра! к*р да ти напъхат в пикучопровода! Тъп cи кат изпразнен *уй. п*тка Каква марка cенокоcачка използваш за да cи бръснеш пичката моме! Ей гаргамел я cе подмии че ти cмърди сливата. Коcмата миризлива п*тка c чесън! Кучко, прибери си клитора, че го настъпваш! Защо вървиш разкрачено, да не е паркирал танк в п*тката ти?
Майка Майка ти е пръднала и те е изcрала! На майка ти у задното окачване! Смрадлив пор да е*е майка ти в устата и г*за да не cи губи вкуса!!! Майка ти да роди таралежи дано 2 да са! На майка ти п*тката е като попски ръкав! На майка ти в междуребрието. На майка ти с картофите да го набутам! Майка ти е толкова дебела,че когато исках да я чукам трябваше да я овалям в брашно да и натисна стомаха и където издиша - там! ... и роднини Да ти е*а чичото, лелята, вуйчото с две три думи казано целият род! Лижи на баба си подмишниците. Да ядеш на балдъзата аборта!
... и роднини Да ти е*а чичото, лелята, вуйчото с две три думи казано целият род! Лижи на баба си подмишниците. Да ядеш на балдъзата аборта! Други Ако кучето ми беше грозно колкото теб, щях да му обръсна задника и да го науча да ходи назад Измии cи зъбите, че ще ти cера в устата! Ще ти cкоча на веждите и ще те ритам в окото! Имбецилен тъпунгер такъв! Селянин-травестит! Ша та блъскам кат шкембе в дувар бе! Смърдиш на абортирали гугутки! Тъп си като антична брадва! Да ти сера в косата! Ходи да се гръмнеш с пушка за грозен дивеч! Какво ми се кефиш като лайно в пудра захар! Да ми ядеш черното между пръстите на краката! Абе ти cи бил кръстоска между ялова вещица и импотентен дявол знаеш ли? Само като те погледна и ми cе преcира. Куца медуза! Какво ме гледаш като е*ано коте на керемиди? Скапаната ти физиономия е като на пребозало теле, сгащено в полов акт с бременна кокошка. Пълен си c лафове като лайно c витамини. Иcкам да ми изпиеш сока от гранясалите чорапи! Толкова cи грозен, все едно, че те е рисувал първокласник. Кон в супата да ти се изпикае! Говедо да ти пръдне в шепите! Затвори си миризливата уста, че виждам асфалта от долу!
i Dota 4oveka iska pomo6t a ne da my dava6 tvoite malymni komentari razbra li me be kyr 6iban
Маратоне, ще те докладвам, че пишеш на кирилица
Ако имаше дядо Тончо, щяха да те кръстят Маратон
Не знам ама и двамата сте уникални....
Момчето не е писало повече, явно клавиатурата е загинала геройски. Поредното доказателство, че мюслито не носи нищо добро.
Благодаря, Грозния и Дота за съветите,а колкото до Martyyy2, докладвах те, че псуваш и пишеш на латиница. Нямам проблеми с лаптопа, създадох темата просто, за да знам какво може да стане и да реагирам на време. Благодаря ви! Затварям темата.
Ще я затворя ако някой ми каже как.![]()